Sen buralardamıydın...? haftaya kadar ne yapıyorsun..? bu hafta sonu mesalâ..? Millet kova kova istavriti götürüyormuş ona göra..! bizde tekneydi, yerdi, deyip bir araya gelip bir şey beceremiyoruz...
buralardayım abi doğru söylüyorsun abi ya yapalım bi organizasyon. marinadan başladı mı acaba balık kıyıdan
Ah be Ahmet kardeşim, hem mera paylaşmayalım diyorsun, hemde mera belirtiyorsun:laughing: :laughing: :laughing:
Dün marinaya uğradım, sen tezgâhı açtı ramazana deyince, ama ne ramazan vardı, nede balık, 10-15 kişi olta atmıştı ama balığın B'si bile yoktu...
Herkese selam ve saygılar arkadaşlar. Foruma yeni katıldım. Ahmet hocamın av raporunda belirttiği av arkadaşı benim. Adım Muhammed, Öğretmenim. Tatlı su avcılığını çocukluğumdan beri yapıyorum ama deniz oltacılığına geçen ağustos ayında Ahmet hocamın sayesinde başladım. Daha çok acemisiyim işin anlayacağınız. Sizlerle tanışıp hem avcılık konusundaki tecrübe ve bilgilerinizden faydalanıp hem de hoşça vakit geçirip yeni arkadaşlıklar oluşturmak gayesiyle düzenleyeceğiniz organizasyonlara katılmak isterim.
Merhaba Erhan abi, hafta sonu için tekne falan bakmaya başladınız mı Muhammed hocam, aramıza hoşgeldiniz Bizlerde sizi tanımaktan ve birlikte av yapmaktan memnun oluruz, organizasyonlarımızı bu sayfadan takip edebilir, sohbetlerimize dahil olabilirsiniz:thumb:
Merhaba... Hafta sonu teknemi...idk ses yok gürültüye devam... hihi Bizimkisi kuru gürültü, kimseden ses seda yok... idk belki siz gelseniz bir şeyler olur, sizin yüzü suyu hürmetinize... hihi Hayırlısı olsun ne diyelim... hihi
Herkese iyi akşamlar arkadaşlarım,abilerim. Ben cumartesi günü açıkta istavrite bakalım derim. Muhtemelen pazar günü de turnaya bakmayı düşünüyorum. Cumartesi günü öğleden sonra çıkıp şansımızı deneyelim.Ne dersiniz? Katılımcıları duyalım mı? Kayık kiralayan tanıdığı olan varmı?
merhaba erhan abi.abi en kısa zamanda gidiyoruz inşallah.aslında bu hafta sonu çok iyi olurdu ama dediğim gibi görev var.inşallah haftaya diyelim eğer bir aksilik çıkmazsa.hafta arası çalışıyoruz abi, zar zor kendimizi eve atıyoruz o yüzden ancak hafta sonu.muhammed hocamla da görüşürz gün tayin ederiz abi.
Erhan abi, org. işi sabır ve kararlılık ister, sen hele bir öncülük et Önce tedbir sonra tevvekkül Merhaba Emrah, bencede en iyi fikir tekne işi Malesef ben sizinle olamayacağım ama bir daha ki organizasyonu kaçırmam inşallah
Aleyküm Selâm, Muhammed hoca, Selâm ve Saygılar bizden...HOŞGELDİN.... Ahmet kardeşimden bahsini, ve kısa bilgilerini allmıştım.. İzmit'te nerede vazifeliyiz acaba..? Aslen gölcüklümüyüz, bende % 50 gölcüklü olduğumdan gölcüğü bilirim... Seninlede tanışıp bizde bilmediklerimi öğrenmekten memnunluk duyarız en azından kendi adıma... ahmet bana ilk balığa gidişinizde haber vereceğini söylemişti, bu hafta sonu görevliymişsiniz galiba... en kısa zamanda görüşmek ve olta sallamk dileği ile Selâmlar....
abi buna da mera bilgisi denmez ya.o kadarcıktan bişey olmaz herhalde.bunları da yazmayacaksak ne yazıp ne paylaşacağız?
erhan abi muhammed hocam acemiyim falan diyor ama aslında öyle değildir. evet körfezde balığa ben alıştırdım ama çok kısa sürede boynuz kulağı geçti. takım yapma ve diğer konularda artık kendi başına hareket edebiliyor. çok çeşitli balık avlayabiliyor. istavritle başladı ama artık istavrit kesmiyor onu.eşkinayı bir kere yakaladı artık tam dipçi oldu.şimdilerde lüfer ve kalkan yakalama hayalleri var. hadi desem kalkıp kandıraya kadar gidecek yani. biz genelde cuma günleri halı saha maçımızı yapar meramıza geçer, geç saatlere kadar avlanır dönüşte de kokoreçimizi yer evin yolunu tutarız.imkanlar olsa ve birazcık anlasak küçük bir tekne alma hayalimiz bile var. hatta bugün bir satılık tekne gördüm kendisine de söylemedim daha.tekne almasına alırız da bakımıydı,koyacak yeriydi, falani filanı bilmediğimiz için cesarette edemiyoruz.belki sizin tecrübeleriniz vardır tekne konusunda. neler yapmak lazım bilen varsa bilgi alalım sizlerden.
Merhaba, Ahmet kardeşim, bu hafta sonu görevli olduğunuzu biliyorum, diğer hafta sonunada baya varda... senin 1 TL'lik takımı sordum öyle bir takım hazır satılmıyor dediler, ama az çok çıkarır gibi oldum, neyse gelince görürüz artık... Görüşmek dileğiyle, Selâmlar...