Eyvallah abi hoşbulduk. İzmit İnkılap İlköğretim okulunda çalışıyorum. Uşak'lıyım. 2007 den beri Gölcük'teyim. Eş Durumundan Hanım köylü olduk anlayacağınız İnşallah en kısa süredehep birlikte ava çıkarız.
Hoşbulduk abi. Cuma programı gerçekten biraz yorucu oluyor ama ne yapalım işte sohbet muhabbet ortamına deniz havası ve balık keyfi de eklenince sabahın nasıl olduğunu anlamıyoruz bile. Kalkan avı için zamanlama bize uyarsa gelmeyi çok isterim Ahmet hocamla beraber.
Daha ne istiyorsun eş durumu falan filân neyse, çok güzel yerde öğretmenlik yapıyorsun... yat kalk, eşine dua et Benim büyük oğlanda eğitim fakültesini bitirdi, şimdi harıl harıl KPS'ye çalışıyor, bakalım kaç puan alabilecek, vede nereye çıkacak, oda eş durumu falan birşeyler olsada buralara gelebilse keşke... Evet inşallah en kısa zamanda birlikte izmit'li amatörler olarak bir araya gelmeyi başarırızda hem tanışıp hem olta sallarız... reeling Selâmlar...
şişt balıkçı hiç ses vermiyorsun.özelden mesaj da yazdık ama.idk bugün satılık bir tekne gördüm.daha doğrusu hanım gördü de söyledi. yatak yorgan da sığar dedi.muhammed hocamla kalırsınız tekne de artık dedi.:laughing: görüştüğümz de sana söyleyeyim tekneyi.fibere benziyordu.çok inceleyemedim. bana bak ben yarın maçta yokum ama sen oynamak ister misin.adam lazım maça
Ya bu hafta sonu sizin görev yokmuydu... maç falan... maçtan sonra balık programıda varmı yoksa... hihi reeling hani varsa bilelimde belli olmaz bakarsın bizde dahil olmaya çalışırız...
abi benim c.tesi pazar görev var.cuma günü zaten misafirim var evde.maça da gidemeyeceğim. o yüzden yerime adam arıyorum.muhammed hocama sadece pazar görev gelmiş.ben bu hafta anlayacağın nadasa bıraktım kendimi.ama muhammed hocamı bilmem.
Ahmet hocamın bahsettiği takımın görüntüsü kaba taslak şöyle: Uploaded with ImageShack.us kurşun üstü beden 0,20 misinadan 50 cm kadar kurşun üstü köstekler de 0,15 veya 0,18 misinadan 20 cm, kurşun altında kalan köstek 25-30 cm kurşun 6-8 gr kadar çift tarafı fırdöndülü şamandıra da 8-10 gr'lık olması yeterli
vay maşallah şenlenmiş buralar hafta sonu tekne ile çıkmayı düşünen arkadaşlarım abilerim c.tesi ve pazar gökgürültülü sağnak yağış uyarısı var aman dikkat edin derim.. ben çalışmasam katılırdım ama malesef işteyim daha öncede yazdığım gibi.. bence hedef balık istavritse gece yemli denemenizi tavsiye ederim illa tekneye gerek yok kıyıdan gece yemli olaraktan randıman alınır bu aralar bahsi geçen yerlerden..
bu hafta arası bir akşam eşkinaya gitmeyi düşünüyorum haberleşiriz kardeşim en son gittiğimizde güzel geçmişti inşallah yine öyle olur.. en kötü istavrit yakalarız yemli..
Bundan güzel anlatılmazdı heralde, teşekkürler... İğneler kaç numara çapraz, düzmü...? Ahmed bu takımla hem istavrit hem eşkina yakalabiliyoruz dediği için iğneleri sordum, çok büyük değil heralde istavritte geldiğine göre diye düşünüyorum... Tekrar teşekkürler, Selâmlar....
iğneler 10 veya 11 numara düz siyah iğne. Evet bu takıma eşkina da atlıyor ama balık büyük olursa hiç dayanmıyor takım. Geçen hafta cuma akşamı iki kez başımıza geldi. balığın vurmasıyla takımı alıp gitmesi bir oldu.
Hakikaten iğneler küçükmüş, iğneleri 1-2 yaparsak eşkina için dah güzel olur, ayrıca istavrit içinde ayrı bir takım yapmalı bence, kurşunuda ben fırdöndülü değilde,gezer kurşun kullanıp altına 2 üstüne 1 stoperle sabitlersek misinede düğüm olayıda ortadan kalkar diye düşündüm. Yapıp denemek lâzım. Bu hafta ahmet gidemem diyordu görevi varmış, sen bu hafta sonu balık düşünüyormusun...? Gerçi C.tesi, Pazar yağmurlu diyorlara ama bilemiyorum. Görüşmek üzere, Selâmlar...
Eğer iş çıkmazsa bana uyar kardeşim haberleşip gidelim. Kısmetimizde ne varsa onu alırız,en kötü ihtimal temiz hava
Büyük ihtimalle önümüzdeki haftasonu düşünüyoruz bir aksilik olmazsa, sizleride bekleriz Muhammed hocam Merhaba Emrah, bu İzmit ahalisi biraz nazlı oluyor galiba Bencede güzel fikir, keşke bende gelebilseydimcyr Aleyküm selam Fatih, üst konu olmak kolay değil Yakında daha da şenlenecek, raporlar arttıkça