Selâmün Aleyküm... Hayırlı pazarlar, Teşekkürler, bana hergün pazar... hihi Balık raporu sanmıyorum...idk ama yinede belli olmaz...
Erhan abi nasılsın? Ben ara sıra foruma girebiliyorum.Zaman buldukça da yazmaya çalışıyorum.Ben rapor vereyim ama sonuç yok. Yer her zamanki mekan,av saati sabah 7-9 arası vuruş yok,takip yok ama inanılmaz yavru perch sürüsü vardı. Bir ara acaba akvaryuma bu canavarlardan alsam mı diye düşünmedim değil Son kararım başka mekan deneyeceğim. Artık balık alamamaktan bende mi canlı ile takılsam veya dip yemlisi yapsam diye düşünüyorum.
Yem olayı da sürekli sana kalıyormuş gibi geliyor bana.Sana karşıda yük oluyor kardeşim. Yarından haberleşelim bir aksilik çıkmazsa benim biladere de söyleceğim. Olmadı yem ayırtıp,aramızda hallederiz.
Çok şükür iyiyim, sende iyisindir inşallah... Dostlarda böyle Selâm verince daha iyi olyorum... Kaçtır bakıyorum es geçiyorsun, farkındayım yani... malûm tatlı sudan pek anlamam, salı günü kesinmi..!? şimdi eşkina yöresine gidiş ona göre gelirsem yem tedarik edeyim.... Selâmlar....
ya kardeşim sen rahat ol takma öyle şeyleri kafana ben boşum akşam 4 e kadar hallederim arıycam seni zaten.. konuşuruz yarın..
saolasın abi sanada hayırlı akşamlar.. körfezde balık var haberleri geliyor yakın zamanda biz yazarız muhtemelen bir rapor :=)
Aleyküm Selam erhan abi.. iyilik sağlık senden naber.. kurt varken pek yüzüne bakmaz o mübarekler alıştılar kurt yemeye nazlanırlar iş yaparmı dersen tavuk yapar ama gerek yok bence sen tavukları mezgit avına sakla abi bana sorarsan yinede sen bilirsin tabi..
geçen akşam rüyamda şöyle 1 buçuk kiloluk bir perch çekiyordum kıyıya hayırdır inşallah dedim meğerse merayı basmış canavarlar av vermeye başladımı levrek veriyorsa ne kullanmak lazım kardeşim bir tavsiyen varmı çünkü bu canavardan yakalamak istiyorum ? bu arada turna için alternatif bir merada alternatif bir yöntem var kafamda bunuda biraraya gelince tartışırız kafamıza yatarsa hayata geçiririz
unutmadan erhan abi burnunun dibinde ki bir meradan dün sabah 5 buçuk 6 buçuk arası çok güzel istavrit alınmış kıyıdan çapari ile haberin olsun bizim fabrikadan bir ekip orda sabah benide çağırdılar ama o saatte kalkmam çok zor bir haber daha sarıkanat mevzusu doğru ayrıntıları öğrenemedim ama öğrenirsem paylaşırım..
Övünç salı akşamı kesin gidiliyormu eşkinaya şimdi...! Kesinmi..? ona göre yarın çarşıya gidip 2-3 paket boru kurdu alacağım, evde tavuk ve doğranmış istavritte var getireyimmi..? kimler gelecek, eşmeli arkadaşınıda getirsene..!? şu bizim buradaki meranın tam yeri neresi özelden yazsana..!? çünkü bizim aşağıda çapari atılan çok yer var, neresi acaba senin dediğin yer...!
evet abi gidiyoruz inşallah sen hazırlığını yap bende yem bakıcam öğleden sonra 1 1 buçuk gibi.. o arkadaş malesef gelemeyecek abi ama bu hafta arası yine bir akşam onuda götürücem valla sen bilirsin erhan abi.. tamam yazıyorum şimdi..
Cümleten Selamün Aleyküm arkadaşlar. Bugün öğleden sonra dersim boştu, ben de can sıkıntısına deniz kenarına attım kendimi. Saat 15:30 ile 19:00 arası oltama takılanlar...reeling 4 adet İzmarit, 1 adet Karagöz, 1 adet de yolunu şaşırıp istavrit çaparisine gelen Çinekop... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Aleyküm selam Muhammed hocam Maşallah Suphanallah, ortaya karışık yapmışsınız, hepsi süper görünüyor, tebrikler hocam, gözümüz gönlümüz açıldı sayenizde Daha iyilerininde rastgelmesi dileğiyle, sağlıcakla kalın:thumb:
Fiziken olmasa da kalben bende geliyorum, Erhan abi Kısmetiniz bol olsun, hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah, rastgelereeling hooked
hey gidi muhammed hocam, sana istavritçi diye takılırken neler neler tutmaya başladın.maşallah.Allah bereket versin.gözümüz açıldı valla. bu hafta sonu program yok gibi.cuma ve c.tesi takılabiliriz.ama erkan artık cuma maçtan sonra gelmem, hoşafım çıkıyor dedi. ben senden yine ayrıntılı rapor alırım.reeling