İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    valla iyiki boşmuş dersiniz böyle kısmet her zaman nasip olmaz tebrikler ve afiyet olsun..
    karagöz şaşırttı beni avlandığınız saatlerde pek denk gelmez bildiğim kadarıyla tekrar tebrikler..

2. barbarossa78

barbarossa78 Muhammed BİLİR

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2060 CARISMA 390CM ALBASTAR 2330 CARP 390CM
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vİ -- 4000Vİ --- OKUMA TRİO 30
    En İyi Avı:
    Yayın 60 kg civarı
    iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Karagöz beni de oldukça şaşırttı gündüz vakti, hem de aynı oltada 2 tane geldi biri küçük olduğu için denize iade ettim.

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Ne güzel balıklar onlar öyle ya... :) gözümüz gönlümüz açıldı... :D Daha güzellerini yakalaman dileğiyle tebrikler... :clap2: :thumb: Yarın sizide bekleriz eşkinaya nasipse, görüşmek dileğiyle Selâmlar... :D

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Selâmün Aeyküm... :) Sağolasın kalben olmana sevindikte keşke fizikende olabilseydin... cyr :( En kısa zamanda sizleride buralarda görmek istiyoruz... ;) inşallah güzel birşeyler olurda sizlerlede paylaşmak nasip olur, güzel temennilerin içinde teşekkürler, Görüşmek dileğiyle...Selâmlar Allah cc emanet olun....:D :thumb: mrsparkle

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç o dediğin burnumun dibindeki yerden bu akşam üstü yine tavalığı çıkardık, 52 adet istavrit...:) yanılmıyorsam, dediğin gibi sabah erken gidebilsek çok daha güzell alacağız heralde... ;)

6. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    helal sana erhan abi bu arada tavsiyelerim işe yaradıkça tutmuş kadar seviniyorum afiyetler olsun :)
    inşallah yarın da güzel balıklar alırız beraberde,mesaj attım aldınmı aldıysan cevap bekliyorum :)

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tavsiye ettiğin yer ve öbür yer bizim buranın demirbaş yerlerinden, son 2-3 senedir pek verimli olmayınca işime gelmiyordu gitmek, 3-5 balık için , heralde sahil çalışması yapılıp kıyı düzenlemesinden balıklar gelmiyor olabilir diye düşünüyorum, böyle giderse, bizim buranın suyu biraz daha temizlenirse, ben mırmırı bile bakliyorum... ;)
    Dediğin gibi yarında güzel balıklar almak nasip ve kısmet olur inşallah... :) Mesajını aldımda, ben bilgilenirsem sanada döneceğim olmazsa yarında konuşuruz... yetereki bilgimiz olsun... ;)

8. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    tamamdır abi ben yatayım artık sabah iş var hayırlı geceler yarın görüşmek üzere..

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Haklısın sen işe gideceksin, bende yatacağım geç kalktığımdan, anca toparlanırım ben, malûm hazırlık konusunda biraz pinpirikliyimdir...! mesajı gönderdim, belki görmüşsündür, sana iyi uykular, Allah rahatlık versin...Yarın inşallah görüşmek üzere... :)

10. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm dostlar, sanırım Erhan abi, Övünç ve beki Emrahta eşkina karagöz peşindeler bu akşam:rolleyes: İnşallah kısmetlerini alırlar, haberlerinizi dört gözle bekliyoruzmrsparkle

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Aleyküm Selâm... :) Saydığın kişilerin hepsi emrah ın kardeşide dahil, hepimiz eşkina peşindeydik, övünç'te bende eşkina aldık ama küçük olduğundan saldık, emrah ve kardeşide 5-10 istavrit ve 2 gelin cik aldılar hepsi bu.. denizin tadı yoktu, hava bozuktu yağmur bize uğramadı ama deniz dalgalıydı, günün kârı, Muhammed ve Ahmed le tanımak, oldu, sohbet falan derken balık ta olmayınca gece 11'den sonra tekrar buluşmak dileğiyle dağıldık... Selâmlar... :)

12. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı akşamlar arkadaşlar, körfezde durumlar nasıl:)

13. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Erhan abi, avınızı büyük bir merakla bekliyordum ama dün orada da lodoston dolayı verimsiz olacağını düşünmüştüm.Malesef ki düşündüğüm gibi olmuş, zaten oraya ne zaman gitsek hep lodosa denk geldik, kısmet ne yapalım..
    Bir daha ki sefere verimli bir av olur inşallah, avlarınız bol ve bereketli olsun, selamlar sevgiler...:)

14. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Selâmün Aleyküm... :) Evet dediğin gibi verimli bir av olmadı, sağlık olsun, önümüzdeki avlara bakacağız artık....;) bu ayın 20 den sonra havaların daha güzel olacağını zannediyorum, siz gelince havalar daha güzel olacaktır sanırım, siz yaz sezonu sonunda ve kışın geldiğinizden havalar müsait, olmadı diye düşünüyorum. Görüşmek dileğiyle, Selâmlar... :) :thumb: mrsparkle

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Aleyküm selam abi:)
    Bizim geldiğimizde hava durumu hiç iyi olmadı kısmetimize:rolleyes:
    Bu hafta sonu yine hava yağışlı görünüyor, artık diğer hafta sonu bir aksilik olmazsa İzmite gelmeyi düşünüyorum, hayırlısı olsun.Allaha emanet olun, selamlar...:)

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Haklısın dediğin gibi iyi olmadı, inşallah bu sefer iyi olur... :D İyi veya kötü sen yinede gel... ;) Balık durumuda o zamana kadar daha güzel olur, inşallah... ;) Sende Allah cc emanet ol, görüşmek dileği ile Selâmlar....:thumb: mrsparkle

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Selâmün Aleyküm... :) İZMİT' liler nerelere gizlendiniz yine...! ;) Çıkın saklandığınız yerden bakayım... :nono: :D nerelerden buraya baktığınızı görür gibiyim... :nono: ;) nereye gidiyoruz balığa, varmı bir program.... hihi ;)

18. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Selamlar abi erhan abiminde dediği gibi geçti gecemiz..
    birşey daha ekliycem erhan abinin yazdıklarına benim yakaladığım eşkinanın üzerinde iki adet kene vardı erhan abiyle ufak bir operasyon yapıp hayvancağızı kenelerden kurtarıp suya geri bıraktık :)
    bir an veteriner sandım kendimi :)
    işin şakası bir yana bu kene işi beni üzdü daha önce orda hiç denk gelmemişti..
    daha sonra o keneyi yem yapıp attım belki bir eşkina intikam amacıyla kapar diye keneyi :) :)
    ama vuruş falan alamadık ve toparlandık daha sonra da döndük...

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    burdayız burda :)

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Sözüm sana değildi zaten... ;) Siperde gizlenenler içindi...:thumb: :peep: :wave: