valla iyiki boşmuş dersiniz böyle kısmet her zaman nasip olmaz tebrikler ve afiyet olsun.. karagöz şaşırttı beni avlandığınız saatlerde pek denk gelmez bildiğim kadarıyla tekrar tebrikler..
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Karagöz beni de oldukça şaşırttı gündüz vakti, hem de aynı oltada 2 tane geldi biri küçük olduğu için denize iade ettim.
Ne güzel balıklar onlar öyle ya... gözümüz gönlümüz açıldı... Daha güzellerini yakalaman dileğiyle tebrikler... :clap2: :thumb: Yarın sizide bekleriz eşkinaya nasipse, görüşmek dileğiyle Selâmlar...
Selâmün Aeyküm... Sağolasın kalben olmana sevindikte keşke fizikende olabilseydin... cyr En kısa zamanda sizleride buralarda görmek istiyoruz... inşallah güzel birşeyler olurda sizlerlede paylaşmak nasip olur, güzel temennilerin içinde teşekkürler, Görüşmek dileğiyle...Selâmlar Allah cc emanet olun.... :thumb: mrsparkle
Övünç o dediğin burnumun dibindeki yerden bu akşam üstü yine tavalığı çıkardık, 52 adet istavrit... yanılmıyorsam, dediğin gibi sabah erken gidebilsek çok daha güzell alacağız heralde...
helal sana erhan abi bu arada tavsiyelerim işe yaradıkça tutmuş kadar seviniyorum afiyetler olsun inşallah yarın da güzel balıklar alırız beraberde,mesaj attım aldınmı aldıysan cevap bekliyorum
Tavsiye ettiğin yer ve öbür yer bizim buranın demirbaş yerlerinden, son 2-3 senedir pek verimli olmayınca işime gelmiyordu gitmek, 3-5 balık için , heralde sahil çalışması yapılıp kıyı düzenlemesinden balıklar gelmiyor olabilir diye düşünüyorum, böyle giderse, bizim buranın suyu biraz daha temizlenirse, ben mırmırı bile bakliyorum... Dediğin gibi yarında güzel balıklar almak nasip ve kısmet olur inşallah... Mesajını aldımda, ben bilgilenirsem sanada döneceğim olmazsa yarında konuşuruz... yetereki bilgimiz olsun...
Haklısın sen işe gideceksin, bende yatacağım geç kalktığımdan, anca toparlanırım ben, malûm hazırlık konusunda biraz pinpirikliyimdir...! mesajı gönderdim, belki görmüşsündür, sana iyi uykular, Allah rahatlık versin...Yarın inşallah görüşmek üzere...
Selamun aleyküm dostlar, sanırım Erhan abi, Övünç ve beki Emrahta eşkina karagöz peşindeler bu akşam İnşallah kısmetlerini alırlar, haberlerinizi dört gözle bekliyoruzmrsparkle
Aleyküm Selâm... Saydığın kişilerin hepsi emrah ın kardeşide dahil, hepimiz eşkina peşindeydik, övünç'te bende eşkina aldık ama küçük olduğundan saldık, emrah ve kardeşide 5-10 istavrit ve 2 gelin cik aldılar hepsi bu.. denizin tadı yoktu, hava bozuktu yağmur bize uğramadı ama deniz dalgalıydı, günün kârı, Muhammed ve Ahmed le tanımak, oldu, sohbet falan derken balık ta olmayınca gece 11'den sonra tekrar buluşmak dileğiyle dağıldık... Selâmlar...
Merhaba Erhan abi, avınızı büyük bir merakla bekliyordum ama dün orada da lodoston dolayı verimsiz olacağını düşünmüştüm.Malesef ki düşündüğüm gibi olmuş, zaten oraya ne zaman gitsek hep lodosa denk geldik, kısmet ne yapalım.. Bir daha ki sefere verimli bir av olur inşallah, avlarınız bol ve bereketli olsun, selamlar sevgiler...
Selâmün Aleyküm... Evet dediğin gibi verimli bir av olmadı, sağlık olsun, önümüzdeki avlara bakacağız artık.... bu ayın 20 den sonra havaların daha güzel olacağını zannediyorum, siz gelince havalar daha güzel olacaktır sanırım, siz yaz sezonu sonunda ve kışın geldiğinizden havalar müsait, olmadı diye düşünüyorum. Görüşmek dileğiyle, Selâmlar... :thumb: mrsparkle
Aleyküm selam abi Bizim geldiğimizde hava durumu hiç iyi olmadı kısmetimize Bu hafta sonu yine hava yağışlı görünüyor, artık diğer hafta sonu bir aksilik olmazsa İzmite gelmeyi düşünüyorum, hayırlısı olsun.Allaha emanet olun, selamlar...
Haklısın dediğin gibi iyi olmadı, inşallah bu sefer iyi olur... İyi veya kötü sen yinede gel... Balık durumuda o zamana kadar daha güzel olur, inşallah... Sende Allah cc emanet ol, görüşmek dileği ile Selâmlar....:thumb: mrsparkle
Selâmün Aleyküm... İZMİT' liler nerelere gizlendiniz yine...! Çıkın saklandığınız yerden bakayım... :nono: nerelerden buraya baktığınızı görür gibiyim... :nono: nereye gidiyoruz balığa, varmı bir program.... hihi
Selamlar abi erhan abiminde dediği gibi geçti gecemiz.. birşey daha ekliycem erhan abinin yazdıklarına benim yakaladığım eşkinanın üzerinde iki adet kene vardı erhan abiyle ufak bir operasyon yapıp hayvancağızı kenelerden kurtarıp suya geri bıraktık bir an veteriner sandım kendimi işin şakası bir yana bu kene işi beni üzdü daha önce orda hiç denk gelmemişti.. daha sonra o keneyi yem yapıp attım belki bir eşkina intikam amacıyla kapar diye keneyi ama vuruş falan alamadık ve toparlandık daha sonra da döndük...