BALIĞA GİTTİĞİNİDE GÖRMEDİKKİ...! hihi YARIM SAAT SONRA ÖVÜNÇLE BULUŞACAĞIZ, İSTAVRİTTE, YUSUFADA GEL DEDİK, AMA YAN ÇİZDİ... DERS ÇALIŞIYORMUŞ, İMTAHANLARI VARMIŞ.... :laughing: GİDECEĞİMİZ YERDE İZMİT İÇİ...UZAK DEĞİL YANİ...
O iyimiş abi rast gelsin inş yusufun vardır bildiği şimdiden işi sıkı tutsunda sonra rahat rahat gider herkesten çok tutar döner
Heralde önce ders gelir onu bizde biliyoruz, o kadar ileri geri zekâlı değiliz..! söz meclisten dışarı... Seni hep bilgisayarda görünce ders çalıştığın aklıma gelmedi..! idk bende balığa çağarayım dedimdi.. Ama birisinin durumdan vazife çıkaracağınıda hiç düşünmemiştim... aklımada gelmemişti...! :laughing: Hadi sen derslerine iyi çalış o zaman, kimseninde yusuf napıyoz..! şuraya gidelimmi..! buraya gidelimmi sözlerini dikkate alma...! hihi nasılsa gideriz çokda önemli değil... Evet hava kötüydü, olta atmayı bırak arabadan bile inemedik...hihi sağlık olsun...Sen imtahanların bitince haberdar etde, birdaha baltayı taşa vurmayalım..! kimseyede durumdan vazife çıkarma şansı doğmasın... Derslerinde ve imtahanlarında başarılı olmanı dilerim...Selâm ve Sevgilerimle...Allah cc emanet ol... :thumb:
bir balığa gidelim dedik maşallah fırtına yağmur dolu sağanak bir tek kar yağmadı herhalde büyük hevesle gittik malesef hava muhalafeti arabadan dahi çıkarmadı bizi yinede arabadan arabaya olsa bile selamlaştık Erhan abiyle ben bekledim 6 buçuğa kadar yağış azalıncada hemen attım oltayı fakat ilk atışta kıraçalar dolmaya başladı hemde oldukça miniciktiler baktım sağımda ve solumda olta atanlarada kıraca geliyor,üstünede yanımdaki oltayı attı üzerime karıştırdı çaparileri bu arada saatte 7 olmuştu bende avı sonlandırmaya karar verdim ve eve balıksız döndüm kısmetimiz yokmuş bugün sağlık olsun rövanşı alırım nasıl olsa (böyle deyince devamı çok verimli oluyor) herkese hayırlı akşamlar dilerim sağlıcakla kalın..
KISMET Övünç ne ver, ne yok, dolu ve fırtınadan nefes alıp eve dönebildinmi...!? ben havanın patlayacağını anladım, idk ama sana söz verdim gelmesem ayıp olur diye düşündüm, o nedenle gelmemezlik edemedim... ne diyelim kısmette yokmuş..! Bir dahaki sefere inşallah... :thumb:
Doğru birde kar yağsaydı tam olacaktı...hihi kıraça pek gelmezdi ama havadanmı acaba..! minikler korkup kıyıya kaçtılar demekki... Sabah gideyim diyordum ama hava hem soğuk, hemde havayı görünce hevesim kaçtı evde olursam havada açarsa yine 5 gibi gitmek isterim, bakalım hava yarın nasıl olacak...idk Bakarsın bu seferde kar yağarmış....hihi :laughing: İnşallah dediğin gibi olur birdahakinede kovaları doldururuz, görüşmek üzere Selâmlar... :thumb: mrsparkle
iyilik abi tek parça geldim eve neyseki valla ben böyle hava çok az gördüm izmitte gerçekten ilginçti ve o yıldırımları kıyıdan izlemek çok iyiydi saolasın abi ama olsun hava muhalefeti gelemesende canın saolsun derdim.. fındık gibi dolu taneleri neydi öyle yahu.. bu arada kıyılardan çinekop falan var diyorlar varmı bilgi duyum abi ? acaba bu boğazda kullanılan teknikle denesekmi çeşitli yerlerden öne kurşun arkaya beden uca rapala yada kaşık gibi ?
İyi iyi, sağ sağlim döndüğüne sevindim... evet yıldırımları izlemek güzeldir, bilirim.. kaportayı yamultmadan eve geldik çok şükür... Gelmem gerektiğine inanıyorsam karda yağsa gelirim... buda benim farkım ve düşüncem... hihi çinekobu karşıdan almışlarya işte, bende duymuştum, valla ben bu konuda cahilim, boğazda neyi nasıl yaparlar bilemem sanada bir şey diyemem sen ben den çok daha bilensin bu konuda, kötü bir kaşığım var ama öyle rapalam falan filân yok istersen dene gözün arkada kalmasın... hihi bellimi olur kısmet bu, körün taşı, denk geleceği tutar bakarsın...
eyvallah abi saolasın.. hakikaten belli olmaz abi madem bu ara geziniyor denemek lazım önce kaşıkla denerim rapala ziyan etmeyelim baktık olacak gibi başlarız rapalada bağlamaya bakalım balıklar çok çok küçülmüş erhan abi galiba bu sene azman denk getiremeden kayboldu ortadan ama karşılardan umudum var bu yağmurlardan sonra inşallah..
Balıklar küçülmüşmü... yağmurdan çektilermi diyorsun yani.... Bu senin küçük dediklerin bu senenin yavrusu falan olmasın sakın..? çünkü geçen akşam balıkları ayıklarken, çok havyarlı çıkanlar oldu.., havalar soğuk geçti diye, geçmi yumurtladı bazıları acaba...? havyarlı olanlar olduğuna göre daha yumurtlayacak balıklar var demekki... idk havalar bir açsın bir ısınsın iriside olacaktır, inşallah... :thumb:
çok sağolasın abi amin inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için. inşallah sınavlardan sonra beraber balık tutarız