Herkese merhaba ,hepiniz iyisinizdir umarım, beni sorarsanız su an galata koprusune doğru yol almaktayim bu gece izmarit,mirmir,cinekop peşinde olacağım, öyle içimden geldi paylasmak istedim her ne kadar istanbulda avlancak olsam da,saygılar ...
merhabalar dostum bizden iyilik sende iyisindir inşallah.. sana avında bol bol balıklar dilerim umarım güzel bir av gecesi olur.. bizim sayfamız izmit istanbul bursa vs.. aklına neresi gelirse her yerden her arkadaşımıza açıktır istediğin şekilde bizlerle paylaşımda bulunabilirsin nerde av yaparsan yap yeterki güzel haber ve resimlerle dön mırmır ve çinekopu bilemem ama bizim buralarda izmarit başladı p.tesi izmarit için bir deneme de ben yapıcam inşallah.. bu mevsimde mırmır buralarda olmaz (olsa keşke) ama galatayı bilemiyorum.. sana rastgele..
eskihisar-hereke taraflarından bolca istavrit raporları var. övünç bilir misin oraları?bir yol göster...
eskihisardan şu sıralar boş dönmezsin büyük ihtimalle,şöyle söyleyim bu ara balık körfezin bu yakasından daha verimli gibi,genellikle bu taraftan güzel haberler alıyorum yarın işçıkışı deneyeceğim inşallah yakın bir yerden,uyarsa msg at özelden..
merhaba abicim nerdesin ya sen marinadan pek bir haberim yok kardeşim ama marinaya yakın bir yerlerden var yarında orda olucam müsaitsen msg at..
abi buralardayım pek yazamadım bu ara pek balığa çıkamıyorum bu aralar dersler filan tamamdır abi yarın uygun olursam mesaj atarım inşallah
Hadi bakalım yarın müsaitse görüşelim, o yakın yerlerde bende olmaya niyetliyim... bir aksilik çıkmazsa inşallah...
Eski hisara gitmeye gerek yok..! daha berilerde var, sen istavrit diyorsan, bakarız bir yerlere..! irtibatı koparmayalım, inşallah...
Hep beraber almakda nasip olur inş Çok şükür be yusuf idare ediyoz yokmu rapor falan artık sen ve turnacının sesinden çok balık raporlarını görüyoruz yusuf usta