Hepinize merhabalar ,dün gece sabaha kadar galatadaydim ,cinekop.vurmadı bile,mirmirdan da pek.ümidim yoktu o da selam vermedi bana ama izmaritler yuzumu guldurdu
rapor Herkese selamlar. Bu akşam Ahmet hocamın Adapazarı'na gitmesini fırsat bilerek hihi Erkan hocamla şöyle başbaşa av yapalım dedik. Saat 21:30 gibi uzun zamandır denemediğimiz bir avlağa vardık. Oltaları suya salar salmaz 600 gr'lık bir eşkina ve birkaç tane istavrit tuttuk. Aradan 15 dk. geçmeden hemen önümüze bir tekne yanaştı ve kıyıdan 20 metre kadar açığa ağ bırakmaya başladı. banghead Tabi bu durumda bizim avın ve avlağın içine etmiş oldu. Biz de polise telefon açarak durumu bildirdik ve oradan başka bir avlağa geçtik. Takımları toplayıp arabaya yükleme ve yol faslı derken bir saatten fazla zaman kaybından sonra.... Saat 23:00 civarında oltaları suya indirdik. Yarım saatlik tek tük vuruşların ardından istavritler birer ikişer düşmeye başladı kovaya. Bu arada 500 gr'lık bir eşkina daha çektim. Saat 01'den sonra istavritler iyice coştu ve tek atışta ikişer üçer gelmeye başladı. 03:00'a kadar böyle devam etti. Sonra yine teklemeye başladı. Bu arada Erkan hocam da: "saat geç oldu,... uykum geldi,.... yoruldum...." falan filan diye mızmızlanmaya başlayınca (laf aramızda evden sınırlı izin alabilmiş galiba ) 03:30'da avı sonlandırdık. Gecenin sonunda Erkan hocamın kovasında 70-80 civarında istavrit, benim kovada da 118 istavrit ve 2 eşkina vardı. Ağcılar yüzünden kötü başlayan gecemiz mutlu sonla bitti mrsparkle mrsparkle Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Selamun aleyküm, Erhan amca, Zeka konusunda yorum yapmak bana düşmez ama bilmediğin mevzulara böyle balıklama atlamakta üstüne yok sanırım bunu sende biliyorsun, Dün sizin balık muhabbetleri olmadan ben yusuf'u turna avına davet etmiştim o da pazar sınavı oldugunu ona çalışması gerektiğini söyledi bende forumdan yazdım önce dersin gelir vsvs, yani sizin balık tutmanızla yada başka bişey yüzünden ben mesaj yazmadım zaten yusuf neyin ne olduğunun farkında kocaman adam dersini de bilir başka şeyleride,bende naçizane abi tavsiyesi vermek istemiştim lakin olayla alakan olmadan üzerine alınmış yani senin deyiminle ' üzerine vazife çıkarmışsın' üzüldüm. Not:Benim hakkımda bişey yazacaksan çekinmeden açık açık adımı kullanabilirsin.Benim çok eskilerden yaptığım gibi adamın biri diye yazmasanda olur.:thumb: Saygılar...
Herkese merhabalar arkadaşlar. Bizim bölüm her zamanki gibi hareketli. Herkesin keyfi bol olsun. Bugün akrabalarla açıkta istavrit org. var. Eğer bir aksilik olmazsa gidebilirsek (dün havanın bir an değişmesi gibi bir durum olmazsa) sonuçları buradan yazarım.
Ve Aleküm Selâm Rahmetullahi ve berekâtuhu... Bilmediği konularda balıklama dalma konusunda senin kadar ihtisas sahibi değilim bunu bilmen gerekir..! benim yusufla muhabbetimin üstüne öyle yazarsan, böyle olacağıda pek tabiidir taktir edersin.. Yusufun kocaman adam olduğunu bildiğini söylediğine göre nacizane abi tavsiyesinde bulunmanada gerek yok ozaman, biraz bu ne perhiz bu ne lâhana turşusu hesabına benzemiş..! üzülmene gerek yok..! üzüleceksen, güzel ve samimi bir dostluğun buralara gelişindeki sebepleri düşün ve üzül derim..! Benim hakkımda sende birşey yazacaksan, sende en direk ve özelden yaz hem daha rahat yazarsın, hemde milletin önünde böyle nahoş durumlara meydan vermemiş oluruz diye düşünüyorum..! adamın biri demedim..! sağlıkçı arkadaş dedimdi yanlış hatırlamıyorsam...! Hiç olmazsa ben bu güne kadar sevdiğim hiçbir insanı, tatar ramazanlara..! hiç sevmediğim halde deyipte ibrahim tatlıseslere benzetip..! dalga geçer gibi tiye alıp, gırgıra almadım çok şükür...! Ve yinede bu hoş olmayan durumun ortadan kalkması adına, cümleten diye başlayan selâmlarına tüm samimiyetimle Ve Aleyküm Selâm diyerek elimi uzattım..! ama hiçbirine gereken cevabı alamadım...! Gerisi sana kalmış, benim bundan başkada sevgi ve dostluk adına yapabileceğim birşey yok, takdir edersin umarım...! Sevgi ve Selâmlarımla....Allah cc emanet ol....
Tebrikler, mavi, mavi, Menekşeler çok güzelmiş... Ama bu menekşeler için ist.la gitmene gerek yok buralardada bulabilirsin... Daha güzel ve bereketli avların olsun, iğnen balıksız kalmasın... reeling hooked
Muhammed ne güze bir av yapmışsınız öyle... Allah cc tekrarını nasip etsin... haber verirsen bizde belki katılabiliriz... Ama bu işe ahmet çok kızacak, benden habersiz neler yakalamışsınız diye... istavritler yemlimi, yoksa çapariyemi geldi...? bu hafta sonu neler yapma niyetiniz var...? Mera o akşam karşılaştığımız yermiydi yoksa...! Görüşmek üzere Selâmlar...Sevgiler...Ahmedede Selâmlar.... mrsparkle mrsparkle
Emrah sanada Merhabalar... Evet nerde hareket orda bereket... bu hareketin içinde senide daha sıkça görmek isteriz... İnşallah herkesin keyfi güzel ve bol olsun.. org kaçta..! bence hiç çıkmayın derim şu an yine hava kapadı ve rüzgâr var, denizde nasıldır artık Allah cc bilir, bence şimdilik kıyıdan nefsinizi köreltin, havanın müsade ettiği kadar...idk daha güzel bir havada sandal sefası düzenlersiniz... Görüşmek dileği ile Selâmlar... mrsparkle
Cümleten selamun aleyküm İzmitli dostlar Tebrikler Kemal bey, galatadan kısmetinizi almışsınız, ne güzel izmarit onlar, maşallah diyelim nazar değmesin, avlarınız her daim bol ve bereketli olsun:thumb: Maşallah Muhammed hocam, ne var ne yok toplamışsınız denizden İstavritler baya bir iri görünüyor, eşkinalarda süpermiş, daha iyileride rastgelsinreeling Merhaba Emrah, bu aralar gelen güzel raporlarla sayfalarımız oldukça renkli ve keyifli, Allah bozmasın diyelim Akşama bir güzel raporda senden bekliyoruz kardeşim, rastgele:thumb:
Erhan abicim bizim org. yattı havadan dolayı.Tekne kiralayacağımız abiyi aradık. Deniz kötü sonra çıkarsınız deyince başka zamana erteledik. İyiki de dinlemişiz. Ama yarın birşeyler yapmak lazım,kıyıdan da olsa. Planlarınız varmı?
merhabalar ve tebrikler çok güzel mavişler bunlar afiyet olsun buralarda da başladı izmarit bizede denk gelir umarım sağlıcakla kal..
selamlar kardeşim iyikide çıkmamışsınız bende bileklerime kadar suya battım outlet center da ordan bizim eve 45 dakikada geldim arabayla hava güzeldi sabah ama sonradan yine coştu.. yarın ben 8 4 çalışıyorum çalışmasam katılırdım mutlaka hava iyi olurmu acaba ? siz bir plan yaparsanız işçıkışı gelirim belki görüşmek üzere..
Kardeşim duruma göre haberleşelim. Olmadı akşam üstü çapariyle bizim bu taraftan kıyıdan deneme yaparız istavrite.
Hayırlı akşamlar arkadaşlar, bizde yarın sabah boğazda kısmetimizi arayacağız, inşallah hayırlı haberler ve güzel resimlerle dönüp sizinle paylaşırız.Gelme ihtimali olan arkadaşlar varsa misafir edebiliriz
Benim niyetim kısmet olursa sabah 6 gibi bizim orada çapari atacağım , bu sabah güzel istavrit almışlar, tabi hava durumu nasıl olur bilemiyorum, akşam üstüde hava müsade ederse, yine gidebilirim, sen neler yapacaksın öğleden sonra senin varmı bir düşüncen, teklifin... olmazsa birşeyler olabilir belki... iyiki çıkmamışsınız, iyi yapmışsınız...
Bugün bizimkilerde çarşıya gitmişlerdi alışveri için, yağmurdan hiçbirşey alamadan döndüler, sucuk gibide ıslanmak çabası..! çarşıda logarlardan hep su kaynıyormuş, çalışınca oluyormuş ya...!!! :laughing: iş çıkışı bir şey düşünüyormusunuz, bizim burası olabilir, veya düşündüğünüz bir yer varmı, hava iyi olursa bir aksilik olmazsa katılmak isterim....
Akşam üstü düşündüğünüz bir yer varmı..? sizin orası neresi oluyor..!? olabilir şartlar uyarsa neden olmasın...
öncelikle Muhammed ve Erkan hocamı tebrik ediyor bereketli avlarının benimle birlikte devamını diliyorum.hihi sonrasında Muhammed hocamın herkesin de anladığı üzere bana yapmış olduğu nazirelerden dolayı ne kadar bahtsız olduğumu tekrar görmüş olduk.nasip diyelim.adapazarında olmam gerekiyordu.orada da farklı şekilde sevaba girmiş olduk.büyüklerimizi sevindirdik.kısmet artık başka zamana.