Benim öncülük etmeme gerek yok...! Ben zaten boşta gezenin boş kalfasıyım, kimin ne zaman ..! nerede ne işi var..! müsaitlermi bilmem zor..! o nedenle, gün tayin etsin işi gücü olanlar, kendi durumlarına göre, buradanda liste yapsınlar, bende çok önemli bir işim olmadığı müddetçe katılmaya, uymaya çalışırım... Marinda yusuf diyordu, 10-15 kişilik büyük tekneler varmış balık tumak isteyenleri götürüyormuş, bu teknelerle gidilebilir sanırım...
Valla süper programınız varmış, arayıpta bulamadığım tam benlik bir ortam Ayrıca yakın bir zamanda İstanbul Şile taraflarında kalkan avı düşünüyoruz, Muhammed hocayı da alıp hep birlikte gelirsiniz inşallah
Erhan abi, Yusuf, Emrah, Övünç hepsi gidelim diyor zaten, teknenin saatini öğrenin, burdan ilan edin, gelenler gelsin, yoksa herkes birbirini bekler dururidk
abi marinadan 3-4 tekne kalkıyor bazıları 8 bazıları 10-12 kişilik. 4 saati 10 lira alıyorlar sanırım geneli. ama önceden bi konuşmak lazım bazen doluyor çünkü rezarvasyon yaptırıyorlar
Acemiyim demesi tevazu göstermesindendir heralde, başka ne olabilirki... Bellimi olur bir gün kandırada olabilir belki... Lüfer haberleri veren kişinin resmine baktınmı, tanıdığın kişimiymiş..!? Halı saha maçını Eşkinaların olduğu mekândamı yapıyorsunuz..? orada halı saha varmıydı..? çıkaramadımda..! maçtan sonra nasıl balığa devam edebiliyorsunuz, yorgun argın, bravo yani... hihi Ooooo...! siz işi büyütmüşsünüz... tekne mekne, almışken biraz büyük alın bari...belki bizde kenarında, köşesinde bir yer bulabiliriz belki... ağaç tekne alırsanız doğru bakımı zor, meşakkatli... polyester alırsınız sizde, düşünüyorsanız tabi, kavaklıda barınakta, yer yokmu koymak için...? kendisine söylemedim diyorsun ama bak buradan duydu şimdi.... hihi Görüşmek üzere, Selâmlar, Sevgiler... :thumb:
Merhaba Yusuf, sen adamların telefonunu al, zamanı ve rakamı öğren ve buradan herkesle paylaş, gelecek arkadaşlara göre de rezervasyonu yaptırırsın, bu işte böylece çözülür.Bir dahaki sefere bizde katılırız inşallah
inşallah olur diyelim abi ama şurdan şuraya gitmek zor geliyor bakalım yine de. sen, de bekleriz abi bir gün ortama.
ben de bir kaç telefon var abi ama bu haftasonu ben gelemeyeceğim,bi sınava gircemde. eğer bu haftasonu gidilecekse organize edecek kişiye numaraları verebilirim
halı saha gölcükte hastane tarafında abi.8-9 maç yapıp sonra balığa gidiyoruz.artık neresi olursa.ağaç tekne almayız abi zaten.dediğin gibi polester tarzı birşeyler olur olursa.bu arada senin için takımın fotosunu çeltim birazdan adresi vereceğim.
Kısmet diyelim Ahmet, inan çok memnun olurum Yaklaşık bir buçuk ayda bir kez İzmite gelirim ve oradaki dostlarla av gidip, sohbet muhabbet ortamını kurarız, geldiğimizde görüşmek nasip olur inşallah
şimdi 1. resim kurşun ve altındaki iğne.bunu özellikle çektim kurşunu da görmen için erhan abi. http://b1205.hizliresim.com/x/c/5ncsu.jpg 2.resim de takımın genel resmi.tabi çok iyi gözükmeyebilir.ben sana şöyle özetleyeyim resme bakınca da anlarsın zaten.üste 1 karış arayla 2 köstek yine 1 karış ara 6 grlık çift tarafında fırdöndülü kurşun ve yine 1 karış mesafe ile 3.iğne. http://b1205.hizliresim.com/x/c/5nczn.jpg inşallah yardımcı olabilmişimdir.
Ya ne uğraştın çok teşekkürler, sana zahmet oldu, görüştüğümüzde nasılsa görürdük... o iki tarafı fırdöndülü kurşun yerine gezer kurşun, altınada stoper koysak aynı işi görürmüki..? bu takımı atınca 3. en alttaki iğne dipten ne kadar yukarıda durması gerekiyor acaba..? bu takımın gezer kurşunlusunu kurşunun altında stoper stoperin 1-2 karış altında tek iğne, yani şeytan oltası, karagöz ve mırmırda kullanıyoruz, kasnaklı el oltasında... yardımcı oldun tabiki çok teşekkürler... en kısa zamanda aynısını yaparım kurşun biraz farklıda olsa, ve buluştuğumuzda deneriz artık...
abi biz görüşene kadar sen daha fazla meraklanmayasın diye çektim fotoyu. gezer kurşunların 6 gr lık olanı var mı bilmiyorum. oy üzden tam birşey diyemiyeceğim. ama dediğim gibi gölcükte bu takımlar mevcut. abi bu takımı biz genelde en alttaki kurşuna göre değilde fosforlu şamandırayı 4m derinlik civarında ayarlayıp atıyoruz.balığın durumuna göre bazen stoperi yukarı çekiyoruz ya da aşağı indiriyoruz. siz kaç gr lık gezer kurşun kullanıyorsunuz peki abi.bir de tek iğneyle mi atıyorsunuz mırmır ve diğer balıklara? o zaman siz de hafif kurşun kullanıyorsunuz.