İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Varan 1...

Evet arkadaşlar hafta sonu İzmitte org. var.Gelenler ve mekan seçimi için mesajlar bekleniyor.Fatih, Övünç, Emrah, Yusuf ve Barış ne diyorsunuz:rolleyes: mrsparkle

2. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    ben katılırım inşallah abi :) hava durumunu da bi kontrol edelim :)

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Varan 2...

Merhaba Yusuf nasılsın, şöyle topluca bir tekne turu yapsanıza körfezde, açıkta balık haberleri sürekli geliyor;)

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı geceler arkadaşlar, kendinize iyi bakın:)

5. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit

olur abi yapılabilir inşallah bildiğiniz gibi ben geçen hafta çıktım maşallah çok iyi balık vardı abi.

sizde katılacak mısınız?

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İNŞALLAH..! :D İNŞALLAH..! OLUR NEDEN OLMASIN...;) YORA YORA ODA OLUR..!hihi AĞZINDAN BAL DAMLIYOR...! :laughing: :laughing: mrsparkle

7. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    öncelikle selamlar sevgiler İsa abi nasılsın keyifler yerindemi ?
    bu hafta sonu malesef 4 12 çalışıyorum eğer yakın bir yerlere gidrseniz en kötü işçıkışı yanınıza uğrarım tabi geç saate kadar kalacaksanız en azından görüşür muhabbet ederiz olmadı başka zaman inşallah ama bir sonraki hafta 8 4 üm eğer o zaman geliyor olsanız mutlaka katılırdım..

8. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    bu arada erhan abi en son istavrit aldığın yerden sabah 8 ile 11 arası çok güzel çapari yapmış dün,orda oturan abimiz var bizim fabrikadan emekli ondan geldi haber bilgin olsun..

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç 4/12 gelebileceğini sanmam, ama yinede belli olmaz sanırım, ben hazır kıta bekliyorum, :) reeling hadi şuraya gidiyoruz desinler çok acil birşey çıkmadıkça gelirim, ;) yeterki millet bir araya gelebilsin... idk ;) diğer arkadaşların pozisyonlarını bilemem... ! idk

10. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    sende saol İsa abi burdan bende sayfa yöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum inşallah büyüyerek devam edecek sayfamız herkese selamlar..

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bende katılırım...YUSUUUUF...! :D Hava yarın bahar yağmuru var, devamlı değil geçici yağmurluk giyeriz ya...! hiçmi giymedik..! ;) mühim olan gönüller bir olsun...! ;) Hadi bakalım kolay gelsin...hihi :thumb:

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hayırlı geceler...:D Allah cc rahatlık versin...:thumb: :)

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Kimin organize ettiği falan belli değil daha Övünç... :D hihi İsa şimal rüzgârları estirerek bize İst.dan org yaptırmaya çalışıyor anladığım kadarıyla, :D :laughing: senin anlayacağın, ;) İst.dan gelen yok... belki daha sonraki haftalarda olabilir gibi geliyor bana...! onlar gelmeden biz bir araya gelemiyeceğiz anlaşılan...! ;) hihi :laughing: haftaya gelemezlerse biz kendimiz birşeyler yaparız herzaman olduğu gibi, belki gölcükten yeni arkadaşlarlada tanışma fırsatımız olabilir...;)

14. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    ben haftaya 8 4 üm işte erhan abi gitmek istiyorum bir yerlere haberleşiriz zaten muhtemelen yine eşkina olur eşkina vurmazsa hemen istavrite dönülür falan bişeyler yakalarız evelallah..

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç şu an saat, 01:31 daha en az 1 saat daha ayaktayız, eder 02.30-03.00 bu saatte yatan adam sabah 07.00 kalkabilirmi sence..! hihi kim ki acaba belki aşağılarda görmüşümdür, sabah iyi balık yaptığınıda duydum, K.Y.lıdan eveli akşam gökan bugün söyledi kova, kova istavrit almışlar, birde sarı kanatta varmış haberin olsun, bizim karagöz işi yattı, başka zamana kaldı... :( :D

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bu pazartei senin hafta tatiliydi galiba, o akşamda gidebiliriz olmassa...;) özelden haberleşir eşkina+ istavrit'te gelmeyi arzu edenlerde gelebilir...:D isa bizleri bekliyor izmit tam kadro demiş baksana..! kalkan avı falan diyo, bir araba doluşup gideriz haftaya, ne zaman olursa artık...;)

17. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    merhaba övünç.teşekkür ederim, hoşbulduk.evet bundan sonra mera bilgisi vermeme kararı aldık.uyarılarınız için teşekkür ederim. en kısa zamanda tanışmak üzere hoşçakal.

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba Ahmet, nasılsın iyisindir inşallah.. :) bol istavritin çıktığı, eşkinalarında olduğu meraya ne zaman gidiyoruz..!? ;) önümüzdeki hafta sonumu, daha sonrakimi..? ;) hafta arası gidemezsiniz heralde...!?

19. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    herkse selam.hafta sonu yapılacak organizasyona katılmayı çok isterdim. ama hem c.tesi hem de pazar günü görev var.ayrıca pazar günü hava yağışlı gösteriyor bilginiz olsun. gölcükte bir organizasyon yapalım sonraki haftalara.siz yine de tarih ve saat verin görev belki erken biterse geliriz arkadaşlarla.hiç olmazsa tanışır sohbet ederiz. aslında açıkta avlanmak en güzeli. şu 15 kişilik tekne işi kafama çok yattı. çünkü açıklarda çok güzel istavrit alıyorlar. gölcükte açıktan dönen balıkçıların kovalarını görmenizi isterdim. kovalar ağzına kadar doluydu.ve çokta uzaktan almamışlar.her türlü organizasyona fırsat buldukça varım.gölcük,değirmendere,ulaşlı taraflarında da bir organizasyon yapalım.
    ayrıca üstadlardan makine ve kamış konusunda yardım bekliyorum.daha iyi bir takım yapmak istiyorum.gerek at-çekte, gerekse dipte avlamak için. tavsiyelerinizi bekliyorum.

20. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Aleyküm selam,
    Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyelim,kocaeli'nde güzel avlara imza atacagınıza eminim.:)
    Usta değilim ama kullanıcı bilgilerimde yazan takımlardan çok memnunum tavsiye ederim.:thumb: (Yalnız surf oltan 4 metre civarında olsun):)