Varan 1... Evet arkadaşlar hafta sonu İzmitte org. var.Gelenler ve mekan seçimi için mesajlar bekleniyor.Fatih, Övünç, Emrah, Yusuf ve Barış ne diyorsunuz mrsparkle
Varan 2... Merhaba Yusuf nasılsın, şöyle topluca bir tekne turu yapsanıza körfezde, açıkta balık haberleri sürekli geliyor
olur abi yapılabilir inşallah bildiğiniz gibi ben geçen hafta çıktım maşallah çok iyi balık vardı abi. sizde katılacak mısınız?
İNŞALLAH..! İNŞALLAH..! OLUR NEDEN OLMASIN... YORA YORA ODA OLUR..!hihi AĞZINDAN BAL DAMLIYOR...! :laughing: :laughing: mrsparkle
öncelikle selamlar sevgiler İsa abi nasılsın keyifler yerindemi ? bu hafta sonu malesef 4 12 çalışıyorum eğer yakın bir yerlere gidrseniz en kötü işçıkışı yanınıza uğrarım tabi geç saate kadar kalacaksanız en azından görüşür muhabbet ederiz olmadı başka zaman inşallah ama bir sonraki hafta 8 4 üm eğer o zaman geliyor olsanız mutlaka katılırdım..
bu arada erhan abi en son istavrit aldığın yerden sabah 8 ile 11 arası çok güzel çapari yapmış dün,orda oturan abimiz var bizim fabrikadan emekli ondan geldi haber bilgin olsun..
Övünç 4/12 gelebileceğini sanmam, ama yinede belli olmaz sanırım, ben hazır kıta bekliyorum, reeling hadi şuraya gidiyoruz desinler çok acil birşey çıkmadıkça gelirim, yeterki millet bir araya gelebilsin... idk diğer arkadaşların pozisyonlarını bilemem... ! idk
sende saol İsa abi burdan bende sayfa yöneticilerine teşekkürlerimi iletiyorum inşallah büyüyerek devam edecek sayfamız herkese selamlar..
Bende katılırım...YUSUUUUF...! Hava yarın bahar yağmuru var, devamlı değil geçici yağmurluk giyeriz ya...! hiçmi giymedik..! mühim olan gönüller bir olsun...! Hadi bakalım kolay gelsin...hihi :thumb:
Kimin organize ettiği falan belli değil daha Övünç... hihi İsa şimal rüzgârları estirerek bize İst.dan org yaptırmaya çalışıyor anladığım kadarıyla, :laughing: senin anlayacağın, İst.dan gelen yok... belki daha sonraki haftalarda olabilir gibi geliyor bana...! onlar gelmeden biz bir araya gelemiyeceğiz anlaşılan...! hihi :laughing: haftaya gelemezlerse biz kendimiz birşeyler yaparız herzaman olduğu gibi, belki gölcükten yeni arkadaşlarlada tanışma fırsatımız olabilir...
ben haftaya 8 4 üm işte erhan abi gitmek istiyorum bir yerlere haberleşiriz zaten muhtemelen yine eşkina olur eşkina vurmazsa hemen istavrite dönülür falan bişeyler yakalarız evelallah..
Övünç şu an saat, 01:31 daha en az 1 saat daha ayaktayız, eder 02.30-03.00 bu saatte yatan adam sabah 07.00 kalkabilirmi sence..! hihi kim ki acaba belki aşağılarda görmüşümdür, sabah iyi balık yaptığınıda duydum, K.Y.lıdan eveli akşam gökan bugün söyledi kova, kova istavrit almışlar, birde sarı kanatta varmış haberin olsun, bizim karagöz işi yattı, başka zamana kaldı...
Bu pazartei senin hafta tatiliydi galiba, o akşamda gidebiliriz olmassa... özelden haberleşir eşkina+ istavrit'te gelmeyi arzu edenlerde gelebilir... isa bizleri bekliyor izmit tam kadro demiş baksana..! kalkan avı falan diyo, bir araba doluşup gideriz haftaya, ne zaman olursa artık...
merhaba övünç.teşekkür ederim, hoşbulduk.evet bundan sonra mera bilgisi vermeme kararı aldık.uyarılarınız için teşekkür ederim. en kısa zamanda tanışmak üzere hoşçakal.
Merhaba Ahmet, nasılsın iyisindir inşallah.. bol istavritin çıktığı, eşkinalarında olduğu meraya ne zaman gidiyoruz..!? önümüzdeki hafta sonumu, daha sonrakimi..? hafta arası gidemezsiniz heralde...!?
herkse selam.hafta sonu yapılacak organizasyona katılmayı çok isterdim. ama hem c.tesi hem de pazar günü görev var.ayrıca pazar günü hava yağışlı gösteriyor bilginiz olsun. gölcükte bir organizasyon yapalım sonraki haftalara.siz yine de tarih ve saat verin görev belki erken biterse geliriz arkadaşlarla.hiç olmazsa tanışır sohbet ederiz. aslında açıkta avlanmak en güzeli. şu 15 kişilik tekne işi kafama çok yattı. çünkü açıklarda çok güzel istavrit alıyorlar. gölcükte açıktan dönen balıkçıların kovalarını görmenizi isterdim. kovalar ağzına kadar doluydu.ve çokta uzaktan almamışlar.her türlü organizasyona fırsat buldukça varım.gölcük,değirmendere,ulaşlı taraflarında da bir organizasyon yapalım. ayrıca üstadlardan makine ve kamış konusunda yardım bekliyorum.daha iyi bir takım yapmak istiyorum.gerek at-çekte, gerekse dipte avlamak için. tavsiyelerinizi bekliyorum.
Aleyküm selam, Öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyelim,kocaeli'nde güzel avlara imza atacagınıza eminim. Usta değilim ama kullanıcı bilgilerimde yazan takımlardan çok memnunum tavsiye ederim.:thumb: (Yalnız surf oltan 4 metre civarında olsun)