Merhabaaaa... iyiyim çok şükür, bir yaramazlık yok, inşallah sende iyisindir... İstanbuldada çok güzel eşkina ve karagöz alındığı haberleri aldım, bizim komşunun oğlan bu akşam hafta sonu gidermiyiz diye sormaya geldi az evvel, gidilecek yer karşıda gitmek değilde sabah dönmeyi gözüm yemiyor, geçen hafta 3 tane karagöz almış kendi, yunuslar olmasına rağmen millet eşkina alıyordu dedi bakalım büyük oğlanı kandırabilirsem, karagöze ist.la gelebiliriz kısmet bakalım.... Selâmlar... :thumb:
Valla hiç bilmiyorum neresidir, hiç buralarda karagöze gitmedim abiidk Bence malum meraya eşkinaya gidin, şu aralar verimliymiş
Övünçle gitmiştik ama balıklar küçüktü, ist. gelirsek mesaj atarım belki sizde gelmek istersiniz bellimi olur... gitmessek burada eşkinaya gidebiliriz bilemiyorum, eşkinayla beraber sabaha kadar yemli istavritte yapmış geçende... sizde yavaş, yavaş işleri toparlayında buralara gelmeye hazır hale gelin artık...
Haberimiz olursa elbette iştirak etmeye çalışırız, ancak bu hafta Kıbrıstan bir misafirim geliyor.Perşembe gelecek ama ne zaman döner bilemiyorum, o zaman haberleşiriz Erhan abi
Hayırlısı olsun bizim işde tam kesin değil bakalım kesinleşir gelirsek, C.tesi, öğleden sonra, pazar sabahına kadar olur, nasip yine olmazsa dediğim gibi burada eşkinamı olur bilemiyorum artık, birde yusuflardan tekne haberi bekliyorum bakalım...
Körfezde tekneyle açıktan sürekli balık alındığı haberleri geliyor, bende oraları çok özledim, inşallah en kısa zamanda oralara gelip sizleri tekrar görmek nasip olur, herkese çok selamlar...
Evet doğru bu gün akşam üstü yani dün, açıkta balık var, deniz dalgalı ve akıntı olmasına rağmen açıkta 6-7 tekne vardı, kendi şahsıma bende seni ve diğer arkadaşları görmekten çok memnun olacağımdan emin olabilirsiniz, bendende herkese çok selâmlar ve sevgiler, Allah cc 'a emanet olun...
isa abi merhaba, teşekkür ederim,hoşbulduk. öncelikle uyarın için teşekkür ederim. mesajı yazarken aklıma gelmemişti ama sonradan düşününce mera bilgisini vermem doğru olmadı diye düşündüm. bundan sonra açıktan paylaşmayacağım diye karar vermiştim.üzerine senin uyarın perçinleştirdi. aslında siteye çok daha erken 2007 yılında üye olmuştum.birkaç paylaşımım oldu.2008 yılında kızım doğduktan sonra 2-3 yıl ara verdim avlanmaya.geçen sene itibariyle tekrar başladık devamda ediyoruz bakalım sonumuz ne olacak.
öncelikle selamlar ve hoşgeldiniz.. bahsettiğiniz mera devamlı gittiğim ve gerçekten güzel verim aldığım bir yerdir körfezde ama İsa abi gibi benimde ricam açıktan mera bilgisi vermemeniz olacaktır çünkü geçen hafta iki kez gittim ve çok küçük balıklarıda ''nasibimizde bu varmış'' diyerek alanlar vardı ben çok kavgalar ettim orda son 3 yıldır ve elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz.. bende arkadaşımla geçen hafta epey eşkina yakaladık ama çoğunluğu küçüktü ve saldık büyükte vuruyor geç saatte sabırlı olmak lazım 5er parça balıkla döndük eve ama toplamda 22 adet balık yakalamıştık.. tavsiyemizi dikkate alacağınızı umuyor ve teşekkür ediyorum bu arada güzel istavrit avınız içinde tebrikler umarım karşılaşır tanışırız sağlıcakla kalın..
İst.da güzel eşkina ve, karagöz alıyormuş izmit'ten gidenler, hemde öyle böyle değil diyorlar...! hadi İst.bul yapalım..! MMMI...?
şu olay geçen hafta ben izindeyken olaydı hemen atlar giderdik abi ama zaman müsaitlik her zaman denk gelmiyor işte malum bari sen gitte şöyle güzel bir rapor yolla bizlere
Bizim buradan devamlı gidenler oluyor, şimdiye kadar pek verim yoktu ama iki haftadır iyi haberler geliyor, C.tesi öğleden sonra gidip pazar sabahı dönüyorlar, 2 haftadır benide çağırıyorlarda benim gözüm yemiyor... gitmesine giderimde sabaha kadar uyuyamayıp sabah uykusuz yola çıkmak , gözüm kesmiyor, buralarda olsa yine giderimde ist. trafiği canımı sıkıyor senin anlayacağın... oğlanı kandırabilirsem belki giderim, bakalım kısmet...
Merhaba erhan abi ,eğer düşünceniz varsa istanbula gelmek gibi isterseniz size arkadaşlık edebilirim bu yakınlarda ?
Merhaba... Düşünmesine düşünüyorumda, düşünceyi eyleme daha geçiremedik, daha benim açımdan kesin değil, bakalım artık, kısmet, yinede alâkana teşekkür ederim... ist.damı izmittemi ikamet ediyorsun...? Selâmlar...
Eeee...! o zaman hafta sonları izmitte balıkta görüşebilkiriz... İzmit'te nerelerde avlanıyorsun..? bu sıralar güzel istavrit haberleri geliyor... Görüşmek dileği ile , Selâmlar...
Körfezin bicok noktasından avlandim,ama derincede oturuyoz ,onun için daha cok derince limanına takiliom dayım çalışıyor onun sayesinde giriyom ,geçen pazar öğlen 3 saatte rihtimin hemen dibinden 1 kg civarı istavrit gümüş aldım ,beni de şaşırttı balığı açıkta ararken yanıbaşımda buldum ,ınş denk gelirse sizinle de balığa gidebiliriz ...
Derince limanı, oraya girebiliyorsan, istavritle niye uğraşıyorsun..! levrek gibi büyük balıklar orada boldur, bizde takılabilirmiyiz peşine desem, uyarmı acaba...!? hihi bende kuruçeşmede oturuyorum, derince bir yürüyüş mesafeside, yani yakınız, denk getirebiliriz istersen... memnun olurum, bu hafta niyette nerelerde avlanmak var, kısmetse... görüşmek dileğiyle, Selâmlar...
Hayırlı akşamlar dostlar, hepiniz iyisinizdir inşallah Ahmet kardeşim, anlayışın için ben teşekkür ederim.Gerek İzmitteki avlarımızda, gerekse İstanbuldaki avlarımızda senide aramızda görüp tanışmaktan memnun oluruz Keyifli ve güzel avlar dilerim:thumb: Sevgili Övünç, bu hafta mümkün olmasada en kısa zamanda biraraya gelip, sizleri görebilmeyi ve birlikte av yapıp sohbet etmeyi çok isterim.Hepinize hayırlıve güzel avlar dilerim, kendinize iyi bakın, hoşçakalın