İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhabaaaa... :) iyiyim çok şükür, bir yaramazlık yok, inşallah sende iyisindir... ;) İstanbuldada çok güzel eşkina ve karagöz alındığı haberleri aldım, bizim komşunun oğlan bu akşam hafta sonu gidermiyiz diye sormaya geldi az evvel, gidilecek yer karşıda gitmek değilde sabah dönmeyi gözüm yemiyor, geçen hafta 3 tane karagöz almış kendi, yunuslar olmasına rağmen millet eşkina alıyordu dedi bakalım büyük oğlanı kandırabilirsem, karagöze ist.la gelebiliriz kısmet bakalım.... Selâmlar...:D :thumb:

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Valla hiç bilmiyorum neresidir, hiç buralarda karagöze gitmedim abiidk
    Bence malum meraya eşkinaya gidin, şu aralar verimliymiş;)

3. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünçle gitmiştik ama balıklar küçüktü, ist. gelirsek mesaj atarım belki sizde gelmek istersiniz bellimi olur... ;) gitmessek burada eşkinaya gidebiliriz bilemiyorum, eşkinayla beraber sabaha kadar yemli istavritte yapmış geçende... sizde yavaş, yavaş işleri toparlayında buralara gelmeye hazır hale gelin artık... ;)

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Haberimiz olursa elbette iştirak etmeye çalışırız, ancak bu hafta Kıbrıstan bir misafirim geliyor.Perşembe gelecek ama ne zaman döner bilemiyorum, o zaman haberleşiriz Erhan abi;)

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hayırlısı olsun bizim işde tam kesin değil bakalım kesinleşir gelirsek, C.tesi, öğleden sonra, pazar sabahına kadar olur, nasip yine olmazsa dediğim gibi burada eşkinamı olur bilemiyorum artık, birde yusuflardan tekne haberi bekliyorum bakalım... :)

6. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Körfezde tekneyle açıktan sürekli balık alındığı haberleri geliyor, bende oraları çok özledim, inşallah en kısa zamanda oralara gelip sizleri tekrar görmek nasip olur, herkese çok selamlar...:)

7. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Evet doğru bu gün akşam üstü yani dün, :D açıkta balık var, deniz dalgalı ve akıntı olmasına rağmen açıkta 6-7 tekne vardı, kendi şahsıma bende seni ve diğer arkadaşları görmekten çok memnun olacağımdan emin olabilirsiniz, bendende herkese çok selâmlar ve sevgiler, Allah cc 'a emanet olun... :)

8. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    isa abi merhaba, teşekkür ederim,hoşbulduk. öncelikle uyarın için teşekkür ederim. mesajı yazarken aklıma gelmemişti ama sonradan düşününce mera bilgisini vermem doğru olmadı diye düşündüm. bundan sonra açıktan paylaşmayacağım diye karar vermiştim.üzerine senin uyarın perçinleştirdi.
    aslında siteye çok daha erken 2007 yılında üye olmuştum.birkaç paylaşımım oldu.2008 yılında kızım doğduktan sonra 2-3 yıl ara verdim avlanmaya.geçen sene itibariyle tekrar başladık devamda ediyoruz bakalım sonumuz ne olacak.

9. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    öncelikle selamlar ve hoşgeldiniz..
    bahsettiğiniz mera devamlı gittiğim ve gerçekten güzel verim aldığım bir yerdir körfezde ama İsa abi gibi benimde ricam açıktan mera bilgisi vermemeniz olacaktır çünkü geçen hafta iki kez gittim ve çok küçük balıklarıda ''nasibimizde bu varmış'' diyerek alanlar vardı ben çok kavgalar ettim orda son 3 yıldır ve elimizden geldiğince korumaya çalışıyoruz..
    bende arkadaşımla geçen hafta epey eşkina yakaladık ama çoğunluğu küçüktü ve saldık büyükte vuruyor geç saatte sabırlı olmak lazım 5er parça balıkla döndük eve ama toplamda 22 adet balık yakalamıştık..
    tavsiyemizi dikkate alacağınızı umuyor ve teşekkür ediyorum bu arada güzel istavrit avınız içinde tebrikler umarım karşılaşır tanışırız sağlıcakla kalın..

10. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    oooo İsa abi nasılsın nasıl gidiyor buralar balık kaynıyor nerdesiniz yahu :)

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İst.da güzel eşkina ve, karagöz alıyormuş izmit'ten gidenler, hemde öyle böyle değil diyorlar...! ;) hadi İst.bul yapalım..! MMMI...? ;)

12. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    şu olay geçen hafta ben izindeyken olaydı hemen atlar giderdik abi ama zaman müsaitlik her zaman denk gelmiyor işte malum bari sen gitte şöyle güzel bir rapor yolla bizlere :)

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Bizim buradan devamlı gidenler oluyor, şimdiye kadar pek verim yoktu ama iki haftadır iyi haberler geliyor, C.tesi öğleden sonra gidip pazar sabahı dönüyorlar, 2 haftadır benide çağırıyorlarda benim gözüm yemiyor... :D gitmesine giderimde sabaha kadar uyuyamayıp sabah uykusuz yola çıkmak , gözüm kesmiyor, buralarda olsa yine giderimde ist. trafiği canımı sıkıyor senin anlayacağın...:confused: oğlanı kandırabilirsem belki giderim, bakalım kısmet... :)

14. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    lineaeffe sea master 4.20m 180g
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Merhaba erhan abi ,eğer düşünceniz varsa istanbula gelmek gibi isterseniz size arkadaşlık edebilirim bu yakınlarda ?

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Merhaba...:) Düşünmesine düşünüyorumda, düşünceyi eyleme daha geçiremedik, daha benim açımdan kesin değil, bakalım artık, kısmet, yinede alâkana teşekkür ederim...:) ist.damı izmittemi ikamet ediyorsun...? Selâmlar... :)

16. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Ailem izmitte ama ben ıst'da ogrenciyim ,hafta içi ıstanbul h.sonu izmitteyim abi :)

17. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Eeee...! o zaman hafta sonları izmitte balıkta görüşebilkiriz... :D İzmit'te nerelerde avlanıyorsun..? bu sıralar güzel istavrit haberleri geliyor... ;) Görüşmek dileği ile , Selâmlar... :)

18. kemal_34

kemal_34 kemal karakas

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma octana ot-55
    En İyi Avı:
    minekop 1.165 kg
    Körfezin bicok noktasından avlandim,ama derincede oturuyoz ,onun için daha cok derince limanına takiliom dayım çalışıyor onun sayesinde giriyom ,geçen pazar öğlen 3 saatte rihtimin hemen dibinden 1 kg civarı istavrit gümüş aldım ,beni de şaşırttı balığı açıkta ararken yanıbaşımda buldum :) ,ınş denk gelirse sizinle de balığa gidebiliriz ...

19. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Derince limanı, oraya girebiliyorsan, istavritle niye uğraşıyorsun..! levrek gibi büyük balıklar orada boldur, bizde takılabilirmiyiz peşine desem, uyarmı acaba...!? :D ;) hihi bende kuruçeşmede oturuyorum, derince bir yürüyüş mesafeside, yani yakınız, :) denk getirebiliriz istersen... ;) memnun olurum, bu hafta niyette nerelerde avlanmak var, kısmetse... görüşmek dileğiyle, Selâmlar...:)

20. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Hayırlı akşamlar dostlar, hepiniz iyisinizdir inşallah:)

Ahmet kardeşim, anlayışın için ben teşekkür ederim.Gerek İzmitteki avlarımızda, gerekse İstanbuldaki avlarımızda senide aramızda görüp tanışmaktan memnun oluruz:) Keyifli ve güzel avlar dilerim:thumb:
    Sevgili Övünç, bu hafta mümkün olmasada en kısa zamanda biraraya gelip, sizleri görebilmeyi ve birlikte av yapıp sohbet etmeyi çok isterim.Hepinize hayırlıve güzel avlar dilerim, kendinize iyi bakın, hoşçakalın:)