İst.da oturup izmitte okuyorum. 3 arkadaş olucaz iri yarı 3 adam görürsen o bizizdir. 1 saate marinadayız.
Yusuf bu güzel bir haber... Tekne işini sen daha iyi biliyorsun... Akşam üstümü daha iyidir, çıktığın için bilirsin... hihi akşam üstü marinadan kalkış saat kaç gibi oluyor... ?
Selamun aleyküm dostlar, balık avı hazırlıkları başladı galiba, haydi hayırlısı olsun, rastgelereeling
abi sabah ve akşam üstü en iyisi ben hep akşamüstü çıktım sonuçlar güzeldi çıkma saatleri değişiyor abi ya genelde 2 3 veya 4te çıkıyorlar önceden gidip soruşturmak lazım hatta yer ayırtmak lazım çünkü çok yoğun oluyor ya...
o zaman akşam üstüne ayarlıyalım, sen, ben, derinceden bir arkadaş garanti, emrah, barış, ersin, işleri çıkmazsa büyük bir ihtimalle gelebilecekler, sen bir ön görüşme yap pazar günü ve saat konusunda, yarın istersen, bende saati ve zamanı arkadaşlara bildireyim, kesin gelen gelmeyeni öğreneyim yarın akşam, ona göre rezervasyon yaptırırız... Not: Özelden bana telefonunu yazsana...
Benim için mahzuru yok dediğin gibi olsun... Senimi kıracağız bu saatten sonra... Siz kaç kişi gelmeyi düşünüyorsunuz...? bana telf: özelden yazda, bakarsın lâzım olabilir... :thumb:
abi melihe bi sormam lazım gelir mi gelmez mi? ona göre ben sana haber veririm abi sen genel çoğunluğa göre gün söyle bana ben ona uymaya çalışırım inşallah.
Merhabalar. Bugün saat 4 ile 7 arası marinadaydım. Ortama uyum sağlama babında bir tur attıktan sonra genel olarak uğurlu saydığım takımımı suyla buluşturdum. İlk at çekten sonra biri istavrit diğeri ise kıraça boyutunda siftahımı yaptım istavriti kovama kıraçayıda evine yolladım. Saat 6 ile 7 arası sürekli at çeklerle 50 tane istavrit denecek boyutta balığımızı kovamıza koyduk. Aralarda gelen 20 civarı kıraça hariç. Genel itibariyle tek tük diye tabir ettiğimiz tarzda bir avlanma oldu.
Tebrikler, daha güzel avlarınız olsun... En kötü avınızın böyle olması dileği ile, herdaim... RASTGELE... :thumb:
Selamun aleyküm İzmitli dostlar Bugün arkadaşlarla birlikte Kartal sahilde güzel ve keyifli bir tekne avı yaptık.Herkes 1,5 kg. civarı balık aldı.Balıklar çok küçük olunca tutuğumuzdan fazlasını denize iade ettik... Günden bendeki bazı kareler... Avımızda 3 sandal kullandık, resmi ben çektiğimden bu karelerde yokum ama arkadaşlarda daha pek çok resim var Metin sabah kumanyalarını dağıtıyor Sandalda Metinden surf atışı Bunlar benim yakaladığım güzeller... Bizden nasibini alan tatlı kedicik
Tebrikler isa abi ve diğer katılımcılar,güzel av olmuş. bir dahakine hepbirlikte inşallah. Yalnız dikkatimi çekti fotograflarda hep dipdibesiniz ,epey dolaşmıştır takımlar.