Erhan abi senin raporu bekliyordum ellerine sağlık daha iyileri rast gelsin inşallah birdahakine sağlıcakla kal Allaha emanet ol
herkese hayırlı akşamlar.. aynen Erhan abimin dediği gibi nefis körleyecek kadar balık tutup geri döndük onlarda seçmece zaten balık açıkta var ama organize olupta bir çıkamadık şöyle.. fakat ilginç bir şeye tanık oldum yan tarafımda birinin çaparisine iri bir kaya balığı atladı daha önce hiç böyle birşey görmemiştim karşı taraflara epeydir gidemedik ne durumdadır acaba..
Selamun aleyküm Erhan abi, en azından tavalıkları almışsınız tebrikler:hungry: En az bir ay oralara gelmem mümkün değil, olağanüstü bir şey olmazsaidk Ayrıca sandal için iki kişi olmanız bile yeterlidir, daha rahat avlanırsınız Yusufla Fatihide ararsanız, müsaitlerse mutlaka gelirler ve kareyide tamamlarsınız böylece :thumb: Selam ve sevgilerimizle...
Hayırlı akşamlar Övünç, sen nasılsın Nefis terbiyesi önemlidir, sizde bunu başarmışsınız, tebrikler:thumb:
saolasın iyilik İsa abi iş güç koşturmaca arada vakit bulunca da oltaydı balıktı işte malum teşekkür ederim abi inşallah birlikte bir av yaparız bir ara sağlıcakla kal..
Şimdilik kıyıdan pek umduğumuz irilikte ballık bize nasip olmadı... idk dediğim gibi irileri, açıkta körfazin ortalarında... daha irileri ve güzelleri cümlemize gelsin inşallah... Sende Allah cc emanet ol...ALLAH cc gönlüne göre versin...reeling hooked :hungry: mrsparkle :thumb:
Ve Aleyküm Selâm... Neyse ne zaman olursa artık, arayı uzatmadan, tek veya kim gelmek isterse bekleriz..bilhassa müşerref olamadıklarımız başta olmak üzere... Merak etme Allah cc izniyle olağan üstü birşey olmaz sizin gelmek istediğiniz zaman... Bu akşam üstü marinaya uğradım, bizim çaycı ramazanda tezgâhı açmış artık, ayak üstü iki çift lâfladık, gece yemlide yapıyor dedi bu hoşuma gitti biliyorsun gece orası güzel oluyor, havada ısındı, balıkta oldumu tadından yenmez arık... reeling hooked Fatihin sesini duyamadık bayadır, işleri yoğun olsa gerek, yusufun dersleri, övünçün vardiyası, emrahın sağı solu, barışın işleri, hihi bir denk gelip uyduramıyoruz nedense... idk kare olmasada 8 gen olsada olur, motorlar var, hem rahat olur, hem ekonomik, en az 4 saat adam başı 10 tl, bundan iyisi şamda kayısı ama, işte dediğim gibi kayısı yemek için millet bir türlü aynı güne veya saate denk gelemiyor...! idk sizin bu pazarki kartal şenliği netleştimi pazar günü için, En kısa zamanda görüşmek üzere, Selâmlar, Sevgiler... mrsparkle ( Bu C.tesi, Pazar yokum diyordum ama şimdilik yattı haftaya kaldı C.tesi veya pazar olursa bir balık programı uymaya çalışırım, şimdilik işim yok gözüküyor, duyurulur... )
Övünç nefis körleyecek kadar aldığımız balıklar, seka parktaki eski kırık taş iskelenin yanıdaki iskelede zebil gibi... gerçi hepsinde çıkıyor, bizi bu akşam çağırdılar geç gittik akşam 7'den sonra, havada karardı, balık kesti öğleden sonra 3-4 gibi gidenler, kovaları doldurmuşlerdı...reeling hooked bizim buraya gelmeye gerek yok oradan daha iyi alınıyor, sabah kısmetse kırık iskeleye sabah 8'de sandalla gideceğiz biri çağırdı bakalım kısmetimizde ne var göreceğiz, marinadada gece yemli başlamış, çaycı ramazanla konuştum o söyledi... artık müsait olduğun zaman, gece yemliye takılırız... Sahi uskumrulardan varmı haber... ne zaman yakalamaya gidiyoruz... Görüşmek üzere selâmlar...
Cümleten hayırlı akşamlar dostlar Umarım en kısa zamanda tekrar görüşürüz, kendine iyi bak Övünç kardeşim Kısmet diyelim Erhan abi, demek ki marinada yemli sezonu açılmış Bencede oranın gece avları keyifli oluyorreeling İnşallah ilk fırsatta tüm kadro tekrar bir araya gelmek nasip olur, sağlıcakla kalın, rastgele
balık iyice kıyıladı demekki her yerden bişeyler çıkar artık tahminimce bence karşıdan gece yemli irileride kıyıya yanaşır gibime geliyor abi cuma akşamı olabilir karşı taraflar yada bu taraflar.. bir arkadaşla konuştum bugün yakındaki göletten geçen hafta güzel levrekler almış ufaklıkları saldım falan dedi yaklaşık 750 gr civarı bir kaç balık yakalamış yemli olarak ama mepse falanda gelirler dedi.. yağmurlardan sonra suyun üzerinde atlaşıyorlarmış dediğine göre.. değerlendirilebilir bence yem olarak solucan takıyormuş gezer kurşunlu şamandıralı takımla yakalamış.. uskumruya gelince ben bir yakalayım arkadaşı pres yapıcam o konuyla ilgili abi
merhabalar, yarın ilk defa izmitten olta sallayacağım. 4 yıldır izmitte olmama rağmen hiç marinaya falan gitmemiştim. marina mı sizce yoksa seka park tarafına mı gitmeli ? bide takım olarak ne kullanılır izmitte
Övünç, naber, Cuma akşamı dediğin gibi karşı taraflar olabilir... Çoktandır bizim gölcüklü öğretmenlerin sesleri çıkmıyor, onlarda o akşam oralarda olabilirler belki, olmadı ben bir delefonda ederim gitmemiz kesinleşirse, sen emrahlada irtibat kur, belki oda gelebilir, tatlı su levreğide iyi fikir, onuda bir araya sıkıştırabiliriz, bizim bahçeden solucan bulurum, olmadı biraz yer yaparım onlara sayıları artsın bir yere toplansınlar diye... sen c.tesi pazar kaç kaçsın...? sen emrahlada konuş şu motorla açıktan istavrite gidelim öğleden sonra, geçen akşam, marinada ramazana uğradım, arkadaşı 15 kg. mı ne dedi almış, açıkta sandallar cirit atıyor çünkü... marinada yemlide başlamış,balık iyiyse sabahlanır, havada güzel oldumu orada güzel vakit geçiyor... Ben bu hafta sonu pamukovaya gideceğim diyordum ama o iş kaldı belki haftaya, bu hafta buralardayım yani... her şekle uymaya çalışırım, bir aksilik olmazsa, derinceden bir arkadaş var, oda hafta sonu katılabilir, belki, yusufun imtahanları uyarsa oda katılabilir, kısacası isteyen herkes katılabilir... Hadi görüşmek üzere, Selâmlar....
Yusuf naber...? nasılsın...? Bu akşam Övünçe yazdığım yazıyı oku sana ders vaziyetlerine uyarsa hafta sonu, birşeyler yapalım, reeling hooked hadi bakalım... Selâmlar.... :thumb:
Merhaba... Sen izmit'te oturup İst.damı okuyordun, yoksa tam tersimiydi, benmi yanlış hatırlıyorum yoksa...! idk Keşke nereye gitmeyi sormadan evvel, neye olta sallayacağını yazsaydın... Şayet istavrit düşünüyorsan, marinada olabilir, seka parktaki marina tarafındaki ilk beton iskelede olabilir, yanında denizin içinde fıskıye olan beton iskele, ama istavritler genelde fazla büyük değiller, büyük istersen açığa gitmen gerekir... Yarın marinaya gelirsen kaçta orada olursun...? ben çarşıya makinemin birini götüreceğim, marinayada heralde uğrarım, seni nasıl tanırımki... Selâmlar...
marina bu günlerde baya yoğun. Seka park hakkında tam olarak bilgim yok ama ortada olta atanlar var. İstavrit var şu dönemde ama boyları küçük. Gündüzleri çapari ile iş yapıyor,geceleri yemli