Hayırlı akşamlar... bu akşamüstü çarşıya gittim marinayada uğradım, amanıın marinada olta atacak yer bulabilene aşkolsun baktım hep kraça yavrusu alıyor alanlarda, Allahtan balık pek keyifli gelmiyordu, alan çok yoktu..! baktım karşıdan yabancı olmayan biri geliyor, meğer yusufmuş elinde kamış açmış geliyor olta atacak yer arıyormuş... ayak üstü konuştuk biraz, sandal yapma konusunda mutabık kaldık, imtahanlardan fırsat bulunca, kıyıdan hep kraça geliyor çünkü sende görmüştün sandalda bile ufak geliyordu... çarşıda Malzemecidede gölcükten Muhammed hocaya rastladım iyi oldu, malzemecide bir silicon gördük onla bildik bir merada azman istavrit almışlar, Muhammed hoca bir deneyecek başarılıysa bende düşünüyorum bakalım, bizim burada istavritler kıyıda pek büyüyemediler, hava biraz daha ısınınca heralde baya bir büyürler, sahi siz kışın geldiğinizde, marinadaki çaycı ramazanın telefonunu sende almışmıydın..!? artık kim aldıysa bana özelden yazarsa sevinirim... İşte bizim izmit'te son durumlar böyle, sizde pazar günü kartala çıkarma yapacaksınız galiba...hayırlı ve bereketli olur inşallah, görüşmek üzere... Selâmlar...
Herşeyin bir ilki vardır Yasin Amin, cümlemizereeling Merhaba Erhan abi, haklısın kıyı hep kraça yapıyor, kesinlikle sandalla çıkmak lazımreeling İstavit için silikon denemeye değmez bence ancak süpriz balık gelebilir. Çaycı Ramazanın telefonu bende yok ama İzmit sayfasında yazmıştı gibi hatırlıyorum Bizim çocuklar gidecekler ama benim işim henüz net değil, yarın o tarafa bir sevkiyatım var uyarsa biraz takılırım belki Sevgi ve selamlar bizden...mrsparkle
Hayırlı geceler erhan abinin söylediği gibi bugün güzel bi karşılaşma oldu inşallah en kısa zamanda tekne isini yapalım bugün ki marina raporumda 5-10 civari istavrit
Yasin bir arkadaşla dönüşte yarımcaya uğradık, arkadaş oraları biliyormuş iyi oldu fazla dolaşmadan bulduk, heralde sabah erkenden almışlar kovalarda yarım kilo, bir kilo arasında istavrit alanlar vardıi biz oradayken kesti galiba gidenler oldu çünkü, mühim olan senin merayı tanımaktı, güzel barbekülü, piknik yerleride varmış güzel bir yermiş... Dilovası dediğin yer, bir liman yapılıyordu uzun bir beton sahil var birde betonarme kulübe gibi bir yer var orasımı oluyor acaba..? yani pazartesinden sonra müsaitimmi diyorsun..? ben mesaj atınca , meselâ yarın geleceğim dersem ya sen o mesajı göremessen ne olacak... Görüşmek üzere, derslerine iyi çalış...
Raporunda çok uzun olmuş okuya okuya zor bitirdik .... hihi Tebrikler arkada karanlıklar içinde balıklar gözüküyor, inşallah ufak değilerdir... Dilovasındanmı aldın..? daha güzellerini yakalaman reeling hooked dileğiyle kısmetin bol olsun... :thumb:
Evet abi birkaç sahil gördüm ama bizim burası güzeldir yani (kimse yoğurdum ekşi demez ) Dilovası'nda eskiden beri liman olan yerler avlandığım yer abi önceden bunun önünde demir-çelik fab. vardı.Bu yabancı boya fab. arkası 2 giriş var oraya 1. dilovasından baya gerisinden 2. Dilovasında abimin çalıştığı limandan biz 2. tercih ediyoruz Yarın sınavım bitiyor abi pazartesiden sonra balıklar beni bekler.Bugün de sınavdan çıktıktan sonra Gölkay'a gittim turna denerim diye ama oltalar arabada takımlar(kaşık,silikon)evde Mecburen eve geldim Ben mesajını görürüm abi.benim cepte int. var forumdaki mesajları okuyabiliyorum (tabiki özelden olanları okuyamıyorum ) Görüşmek üzere abi kendine iyi bak İlk raporum kısa oldu ama olsun bakarsın sonraları anlata anlata bitiremem abi Ufak değiller abi.En ufağı bile 11 cm civarı.Baya bir de attım orada zaten ufak almıyorum abi merak etme Dilovasından aldım abi güzel mera keşfetmiş oldum Teşekkür ederim abi.Güzel avlar dilerim Rastgele
Selâmün Aleyküm Yasin, pazartesi sınavların bitiyor balıklarda seni bekler, ne zaman balığa gidiyoruz o zaman...? P.tesi, yada salı biz övünçle buluşup birşeyler düşünüyorduk olmazsa sende katıl bize... En azından tanışmış oluruz, sonra yine bir yerlere gideriz... Dil ovası tahminim benim dediğim yer, gitmedim ama derin bir yer olduğunu söylüyorlardı... Görüşmek üzere, Selâmlar....
Aleykümselam abi.Bakalım kısmet abi salı ya yarımca da ya da dilovasında oluruz babamla buyrun gelin isterseniz.Hem tanışırız hemde birlikte tutarız ALLAH ne verdiyse (Beğenmezsek D.Ovasına da gideriz )Çarşamba günü de Gölkay'a randevumuz var Babamla bir ara akşamdan sabaha kadar kalmayı planlıyoruz bakalım ne zaman olur. Dilovasının derinliğini söyleyenler doğru demişler abi güzel mera ama bazı noktaları süper Görüşmek üzere abi
Salı kesin yarımcadamısınız... sabahmı, akşam üstümü...!? hagi saatlerde meselâ, idk yoksa dilovasındamı, dilovasına nasıl gidileceğini ben bilmiyorum... idk Yarımcada olursanız bir mani çıkmassa gelmeye çalışırım.... dilovasınada gelmek isterimde oraya gidebilmek için sizin peşinize takılmam gerek... hihi Görüşmek üzere, Selâmlar...
Selamun aleyküm dostlar, umarım herkes iyidir Bugün akşam suyuna Kartal sahilindeydik, Anadolu Kartalları ile birlikte keyifli bi av yaptık İstavritler biraz ince olsa da yemli mezgit avı yüzümüzü güldürdü.Bununla ilgili kareler Anadolu Kartalları sayfamızdan görülebilir.Herhalde yarın sizde güzel resim ve raporlarla buraları renklendirirsiniz:thumb:
Ve Aleyküm Selâm... Anadolu Kartalları sayfanızda, kare, dikdörtgen, üçgen hiçbirşey göremedik...idk benmi bulamadım acaba...idk, neyse yarın bir daha bakarım....
Merhaba Erhan abi, sayfa 2446'da görebilirsin Bugün sizde bir program yok mu, havada çok güzel, tam sandal havası gibi
reeling sevgili arkadaşlar bir kaç gündür istavrit,kıraça ve arada birde sardalye almaya başladık. geçen gün şamandıralı atışımızda zargana yokladı oltayı sabahları kurt olmak şartı ile ile zargana alanlar oldu.kısacası bu sezon sanırım zarganada erken başlayacak denizin üstü zargana yavruları ile resmen dolup taşmış her yerde bol miktarda zargana yavruları var. bu arada sardalyeleri ve kıraçaları lüferin kovaladıgını kendi gözlerimle gördüm kerata yavru balıkların peşinden kurşun gibi gidiyordu)bu raporumu inanın zevkle yazdım umarım bu sene bol bir sezon geçirecez)reeling :clap2:
Rapor için teşekkürler, ancak kıraçaları alıyoruz kısmını ben mi yanlış anladım, yoksa kıraçaları gerçekten alıyormusunuz idk