Ve Aleyküm Selâm... İyi olmana sevindim... Aslında sen haklısın kafaya takmamak lâzımda, huyum böyle işte..! can çıkmayınca huy çıkmazmış...
Levent, benimki biraz takılmaydı... Şaka, şaka... Çapariler hazır, oh, oh, iyi, balıkta güzel olursa, tadından yenmez yani.... Sabaha inşallah vaktinde kalkarız, daha yatacağız 5'te kalkacağız, neyse uzak yere gitmeyeceğiz... Ne oldu yasirde geliyormu...? hadi iyi geceler, sabaha hayırlısı ile görüşmek üzere, Selâmlar...
Öyle komşular her zaman vardır Yasin, boşver bizde öyle komşularla uğraşabiliyoruz zaman zaman, bizde yarın bakalım sizin oradan biraz daha ilerde şansımızı deneyeceğiz kısmetse, belki dönüşte sizin orayada uğrarız, merayı öğrenmek için... hafta arasında sen sizin merayada çıkıyormusun... Görüşmek üzere Selâmlar...
evet abi aynen o takım bahsettiğim,gerçi kaşık ve rapalaylada denenebilir.. haftaya gidicez abi inşallah zaten kaçarı yok
Selâmün Aleyküm Övünç.... TIK...! YOK..! 1 Adet sardalya sadece, oda eve gelince kediye verildi... Dönüşte yarımcaya uğradık 3-5 kişi halâ çapari sallıyordu, heralde sabah erken gelmişler, kovalarında 1 kg civarı istavrit vardı ama biz gittiğimizde oradada kesmişti, oradan kirazlıyalıya baktık 3-4 kişi vardı onlardada tık yoktu...! Şimdi bizim burası kaldı, orayıda uykumu alabilirsem bu akşam üstü denemek istiyorum... C.tesi, pazar ist.dan misafir gelecek stok tamtakır, balık sözüde verdik, 1kg bile tutsak yeter... sen neler yapıyorsun yarın ve C.tesi..?
abi güzel olur aslında ayarlamaya çalışayım inşallah merhaba abi bi sınav geçti şimdi yenileri geliyor abi
Hadi bakalım yusuf ayarla bakalım... Ama bu arada dersleride ihmal etme... ! bir sınavmı geçti..? yoksa bir sınavdanmı geçtin..? hangisi..?idk hadi gelenleride hmal etme...! :thumb:
önemli bir sınavım pazar günü oldu abi bundan sonra da 2 Haziran'dan sonra yine sınavlarım var ara ara
ah be abi balığı uzakta arama burnunun dibinde bugün telefonla canlı yayın yaptı abimiz dolu dolu azmanları çekerken akşam suyunda oldukça irileşmiş balık haberin ola erhan abi sabah çok erken saatte deli gibi yapıyormuş bilgin olsun.. ben yarında c.tesi de çalışıyorum abi 4 12 pazar izin günüm ama programlar var p.tesiden itibaren 8 4 üm yaparız birşeyler..
Sen ne zaman buraya geliyorsun..? beraber sallayalım oltaları, c.tesi boşta görünüyorum şimdilik... biz gitmeyince bu balıkta irileşiyor... biz gittikmi ya kraça yada yok oluyor nedense... idk hihi Bu iri balıkları hangi taraftan almışlar..? yağmurda arabada oturduğumuz yerdenmi..? yoksa, tenis kortunun oradaki iskele tarafındanmı...?
yağmurda oturduğumuz yerden alınmış.. fakat dediğim gibi sabah 5 gibi başlıyormuş 8 e kadar oldukça iyi yapıyormuş balık,kıraça falan kalmamış abi balıklar irileşmiş haberin ola kaynak çok sağlam rahat ol.. bugün akşam suyunda azmanda gelmeye başlamış.. c.tesi de 4 12 yim işten çık eve gel anca saat 1 buçuk oluyor yorgunlukla vurdummu kafayı öğleye ancak kalkıyorum abi kalkabilsem sabah erken giderim ama çok zor.. en erken p.tesi olur abi iş çıkışı saat 4 buçuk 5 e doğru olurum orda sallarız olta artık kısmet nasip.. birde bu hafta yine yem alıpta geleyim bir akşam yemli deneyelim aynı yerden erhan abi bakalım neler vuracak oltamıza,hatta spin takımla at çek bile denemeye niyetim var yemlik balık bu kadar çokken avcılar pek uzakta değildir bence denemek lazım..
Anlaşıldı övünç... sabah zaten 4.30 da kalkıyorum, Alllahtan uyuyup kalmamda aşağıya doğru inerim... hihi pazar günü zaten yokum düğün var, P.teside dediğin gibi yaparız, zaten hafta sonu hava açıyor, hava ısınacakmış... İnşallah hava ısınınca balık kıyıya daha bir yaklaşır... geçen den kalan 1 paket boru kurdu duruyorda, nasıl duruyor onu bilmiyorum, yemli denemeyi yer bulsakta o iskeleden yapabilsek daha iyi olur, saati yine 2 yaptık, ben yatıyorum, 2.5 saat uyuyabilsem bari, hadi hayırlı geceler.... :thumb:
tamamdır abi hayırlı geceler inşallah sabah uyuyakalmaz inersin aşağı sana şimdiden rastgele haberleşiriz zaten p.tesi olmadı salı mutlaka yaparız bişeyler selamlar..
Övünç uyuya kalmadım kalmasına ama keşke uyuyup kalsaydım... balıklar hep mini, mini kraça, Millette almam demiyor...! Hadi görüşmek üzere, Selâmlar...
Abi mesajını gördüm hoşgeldin meramıza ama ben sınav zamanı diye çıkamadım evden.Şimdi kafam attı Dilovasına gidiyorum bakalım güzel bir haber aldım akşama rapor ederim.Ben sınav olmadığı zaman dışında hafta içi hafta arası her zaman çıkabiliyorum abi bir mesaj yeter gelirken ama pazartesinden sonra *** Görüşmek üzere
merhaba arkadaşlar üsküdarda oturuyorum. at-çek için (levrek,lüfer..vb) gebze-darıca tarafına gelmek istiyorum tavsiye edebieceğiniz biryer var mı?