İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm dostlar, keyifler iyidir inşallah:)

Yarın geliyorum inşallah Erhan abi, Fatih ve Barışla bugün görüştüm.
    Sabah kahvaltıdan sonra çıkmayı düşünüyorum, Öğle vakti gibi av yapabiliriz, gece avına takılamam.Programı artık Barışla Fatih yaparlar, nerden ve nasıl bende henüz bilmiyorum.:)

2. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selâm... :)
    İyi, iyi idare ediyoruz, şükür... :D

Desene en son bizim haberimiz oluyor... ;) evvelden en evvel bizim haberimiz olurdu...! burayı açmasam geleceğinden haberim olmayacaktı demekki, neyse önemli değil, program nedir..? nerede nasıl buluşuyorsunuz..? bu gece beni barış eşkineye gitmel için çağıracaktı, demek vazgeçti sen geleceksin diye, besbelli, ama yinede arayabilirdi...idk senin geleceğini, ve program hakkında haberdar edebilirdi, artık bilemiyorum...idk Hayırlısı olsun ne diyelim, sağlık olsun arayan olur, çağrılırsak, katılmaya çalışırız, kısmetse, En azından seni görmek ve hoşgeldin diyebilmek için...;) görüşmek üzere, selâmlar... :) mrsparkle

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Ah be Erhan abim, neden önce bir şey sormadan böyle sitemkar konuşuyorsun.

O zaman açıklamasını yapayım...

1- Benim İzmite gelip gelmeyeceğim, öğleden sonra netleşti ki, bunun sebebinin açılımı çok uzun olacağında burada değinmeyeceğim.

2-İşlerimi ayarlamaya çalışırken Barış aradı, "abi geçmiş olsun" forumdan gördüm diyerek, bende yarın bir aksilik olmazsa gelmeyi düşünüyorum dedim.Abi ne yapalım, nasıl yapalım diye sorunca karışmam ama gece beklemeli zor olur dedim.O zaman ben Fatihi arayayım, belki tekne falan bakarız dedi.Siz bilirsiniz dedim, Fatihinde ordan haberi oldu da görüştük.

3-Kimsenin programını bilemem, müsait olan tüm dostlarımı görmek isterim, kimse gelmese bile tek başıma gider olta atarım, yıllardır yaptığım gibi...

4-Dostlar arasında benim için sıralama yapmak söz konusu olmadığı gibi, kaldı ki kimin önce veya sonra öğrendiğinin ne önemi olabilirki...

5-Dostlar arasında böyle sitemkar sözler, faydalı olmadığı gibi dostluklarıda zedeleyebilir...

Netice ve son söz olarak aslında herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır ama biraz sabır gösterilip beklenirse, sana anlatacağım o kadar çok şey var ki canım abim...

4. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Kimse gelmesede ben gelirim sen merak etme... :) Beni tanıdıysan bilirsin, ben dostluk deyince mezara kadar anlıyorum..! bazıları pazara kadar anlasa bile..! ;) Şarkıda bile ne diyor...! Sitem sevgiden doğar, demiyormu.. insan sevmediği insanı ne araaar..! ne sorar..! ne merak eder..! benim sitem etmem sevgimdendir..! ama bunun böyle olduğunu anlayamayanlara zaten sözüm yok, varsın onlarında dostlukları zedeleniversin..! dostluklar gerçekse..! karşısındaki dostu bu sitemden dostluğunun zedeleneceğini düşünmez, bilhassa memnun olur, ya demek seviliyormuşum der diye düşünür, en azından ben böyle düşünürüm..neyse yine costum dalgalanıyorum ben galiba...! herkes hakkımdaki düşüncelerinde hürdür... ;)
    Neyse anlatacaklarını dinlemek için sbırla bekliyorum...;) Yarın İnşallah görüşmek dileğiyle... Allah'a emanet ol..Sevgiyle kal...mrsparkle

(Saat: 00.31 Daha arayan olmadı bu saate kadar yarın nereye gidilecek..! ne yapılacak..! Hangi balık tutulması düşünülüyor..! Yem alınacakmı..! alınırsa ne alınacak..! vs vs...) idk

5. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Captain 1525 Cast Strong 360
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    RAPOR

herkese merhaba. 25 mayıs cuma ve 27 mayıs pazar raporlarımı sizlerle paylaşmak istedim.
    25 mayıs cuma günü ben ,Muhammed, Erkan ve balık avlanmada aramıza yeni katılan Murteza hocalarım, 4 kafadar gece avlanmaya gittik.yem olarak boru kurdu kullandık.hava çok rüzgarlı ve deniz dalgalı olmasına rağmen tavamızı dolduracak kadar istavritimizi aldık.Muhammed hocam 2 adet eşkina yakalasa da küçük olmaları sebebiyle denize iade edilmişlerdir.
    işte o istavritler:

27 mayıs sabahı ise Muhammed hocam ile gölcük açıklarına çıktık.işte resimler:
    gölcük barınaktan ayrılıyoruz.
    kaptanımız Nuri abi.

(barbarossa78)Muhammed Hocam.

bendeniz Ahmet.

Muhammed Hocamdan 5'i bi yerde geliyor.

ve 05:30 da kavaklı barınaktan başlayan maceramız 13:30 da son buldu. günün sonunda Muhammed hocamla birlikte tuttuğumuz 6-7 kg arası istavritimizi alarak evin yolunu tuttuk.herkese rastgele.

6. ismail2776

ismail2776 ismail yılmaz

Favori Kamış:
    Shimano catana cx 270 14-40 mh
    Favori Makine:
    shimano
    En İyi Avı:
    Levrek, 4780
    güzel bir istavrit avı olmuş, tebrikler,

7. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Değerli dostlarım, c.tesi öğle saat 12 gibi İzmite vardım.Saat 13 civarı Fatih ve Barışla İzmit sahilde buluştuk, birer çay içip biraz sohbet ettikten sonra Erhan abide bize katıldı ve motorlu bir tekne ile bismillah deyip körfeze açıldık

İzmitli dostlar misafir olduğum için herhalde kaptanlık görevini bana verip beni dümene geçirdiler Deniz suyu oldukça bulanık ve çamur rengindeydi, ayrıca suda oldukça sıcaktı, hava bulutlu, su ise sakindi.

Kıyıda kıraça çok olduğundan yol verip bir hayli açıldık ve körfezin ortalarında bir yerlerde avlanmaya başladık.Balıklar oldukça iyi boyutlarda gelmeye başlamıştı, zaten küçük olanlar suya iade ediliyordu.İşin ilginç yanı motoru kapatıp balık avlamaya başlayınca, yermizde sabit kalmayıp, sürekli yer değiştirdiğimizden balığın yerini anlamakta zorlanıyorduk.Ne zaman Fatih balık almaya başlasa hemen tekneye yol verip mekanı değiştiriyordum

Velhasıl balığımızıda aldık, çok güzel neşeli sohbetlerimizde oldu.Tadından yenmeyecek, nefis bir gün geçirdim şahsım adıma

Avdaki dostlarım, Erhan abi, Fatih ve Barış kardeşlerime böylesine güzel bir günde bana eşlik ettikleri için, ayrıca çok iyi misafirperverlikleri için sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum, sağolsunlar, varolsunlar

Artık bizde onları bu taraflara bekliyoruz, boğazda güzel bir balık avı için

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Ahmet ve Muhammed hocam tebrikler, ne kadar güzel ve keyifli bir gün geçirdiğiniz fotolardan belli, balığı da almışsınız maşallah:thumb:

C.tesi bende İzmitteydim ve körfezde bizde tekneyle avlandık ve benzer bir gün geçirmişiz:)

9. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Güzel avlarınız için sizleri tebrik ederim... :) Pazar günü istanbula gitmeseydim şimdi o resimlerde bende olacaktım...! Keyifli bir günü ve avı vede sizlerle birlikte olmayı kaçırdığım için üzüldüm... :( İnşallah bir dahaki sefere bir aksilik çıkmazsa birlite olabilir, balık tutarız... :) 6-7 kg iyiymiş maşallah... ;) kaptan meranın yerini biliyormuş, daha güzel avlarınız olması dileğiyle, Selâm ve Sevgiler....:)

10. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    İşin doğrusu kendi adıma ben gelmene sevindim...:) çünkü sen gelmeseydin bizim birtürlü bir araya gelebilmemiz mümkün olamayacaktı, bunu gerçekleştirmemizdeki en büyük unsur senin burada bulunmandan dolayı ben çok teşekkür ederim... :D Teşekkürler...İyiki Varsın...:D :thumb:
    Bir araya gelebilmeyi başarabilirsek neden olmasın.... ;) hihi

11. barbarossa78

barbarossa78 Muhammed BİLİR

Favori Kamış:
    ALBASTAR 2060 CARISMA 390CM ALBASTAR 2330 CARP 390CM
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vİ -- 4000Vİ --- OKUMA TRİO 30
    En İyi Avı:
    Yayın 60 kg civarı
    s. a. arkadaşlar. iyi dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkürler. hep birlikte nice bereketli avlar yapmak dileğiyle.

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Ve Aleyküm Selâm...:) Yakında yeni programlar varmı... :) Eşkine merası veya bir başka yer..? ;) Meselâ cuma akşamı falan, maçtan sonra falan... ;) :D İnşallah bu sefer işler denk gelirde bende gelebilirim... :D reeling Görüşmek dileği ile, Selâmlar... :thumb:

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Cumartesi günü isa, barış, fatih ve benim körfezde yaptığımız avımızdan benim yakalayabildiklerim... :) Daha güzel avlarda, daha çok dostla birlikte olabilmek dilek ve temennisiyle Selâm ve sevgiler... :thumb: mrsparkle

14. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    teşekkür ederim.darısı çok daha iyileriyle başınıza inşallah.

teşekkür ederim İsa abi.siz de c.tesi günü ekip ile birlikte avlanmışsınız.inşallah en kısa zamanda tanışır ve birlikte avlanırız.

teşekkür ederim Erhan abi.biz de senin gelmemene üzüldük abi. kaptanın meranın yerini bilmesine gerek yok abi.herkes aynı taktiği yapıyor.belli bir yere kadar gidiyorsun.ordan batıya doğru tekne kayıp duruyor.o esnada sen aldın aldın.bazeb atar atmaz yapışıyor.bazen mola verip yapıyor.arada balık derinlik değiştiriyor, bu sefer sen onu arıyorsun.5 dakika balık hiç yapmazsa bu sefer ilk başladığımız yere dönüyoruz; sonra gelsin balıklar.böylece 4-5 defa aynı yere gidip savrula savrula aldık balıkları.tabi balığın sürekli yaptığı bir yer tespit ettik.bir dahaki sefere direk oraya gideriz belki ama abi balık o gün hiç bize sırtını dönmedi.

seni de tebrik ederiz abi çok güzel görünüyorlar.

15. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    teşekkür ederim Erhan abi.biz de senin gelmemene üzüldük abi. kaptanın meranın yerini bilmesine gerek yok abi.herkes aynı taktiği yapıyor.belli bir yere kadar gidiyorsun.ordan batıya doğru tekne kayıp duruyor.o esnada sen aldın aldın.bazeb atar atmaz yapışıyor.bazen mola verip yapıyor.arada balık derinlik değiştiriyor, bu sefer sen onu arıyorsun.5 dakika balık hiç yapmazsa bu sefer ilk başladığımız yere dönüyoruz; sonra gelsin balıklar.böylece 4-5 defa aynı yere gidip savrula savrula aldık balıkları.tabi balığın sürekli yaptığı bir yer tespit ettik.bir dahaki sefere direk oraya gideriz belki ama abi balık o gün hiç bize sırtını dönmedi.

seni de tebrik ederiz abi çok güzel görünüyorlar.[/QUOTE]

Muhammed sağ olasın, Cuma günü akşamı yine varmı eşkina merasına niyet..? Veya başka bir program.... reeling ;)

16. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Övünç naber...!? ne var ne yok..? pazar neler yaptın...? ordan öyle bakma... :D gel şöyle meydana...hihi

17. aates2001

aates2001 Ahmet ATEŞ

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 S
    En İyi Avı:
    2kg domuz(çütre)
    abi ben kesin birşey diyemiyorum.idk bu hafta kendimi bir nadasa bırakayım diyorum ama bakalım.hele birkaç gün geçsin bakacağız artık.

18. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    hafta içi yağmur falan dedi ama hafta sonu güzel olacak, ben zaten cumartesi boşum, pazar yeniköy taraflarında olacağım, düğün var. anca havasına giriyoruz, ne nadası ya, dur bakalım...! :D tamam oldu artık sizden haber bekliyoruz.... ;)

19. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    iyilik abi senden naber ?
    yok yahu baktığım falan meydandayız devamlı sıkıntı yok :)
    valla abi pazar günü emrahla gittik mekana izmarite attık tık yok her noktadan ve farklı derinliklerden denedik..
    daha sonra çapari yapmaya başladık balık 1er 2şer gelmeye başladı derken bir gümbürtü ve hava öyle bir patladıki anlatamam zor kaçtık kafenin saçakları altına..
    biraz kesilince devam ettik biraz daha istavrit aldık hepsi o..
    gece eşkinaya baktım tabiki ama sadece bir tane ufaklık yakaladım o da denize geri iade zaten..
    gece yemli çok az istavrit oldu dip falanda attım ama kaya balığı harici birşey yoktu dipte durumlar bu merada..

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Bendede birşey yok, izmarit'ler nereye kayboldu öyle birden, bizde c.tesi sandal kiraladık forumda okumuşsundur 1.5 kg kadar istavrit aldım, anca bu gün onları hallaedeceğiz nasipse, stoklar yine tükenicek senin anlayacağın, :)
    Birde hereke tarafını denemek lâzım diyorum, orası daha derin, birde yine sandal kiralayabiliriz, emrah kiralayalım istavrite çıkalım diyordu. Sen 4 temi gidiyorsun, siz ayarlayın müsait bir durumunuzda sandalda yapabiliriz, yalnız ben pazar günü düğün var oraya gitmem gerek, cumartesi olabilir, bir aksilik olmazsa... Görüşmek üzere Selâmlar.... :)