Çok güzel eline sağlık, afiyet olsun... Allah cc tekrarını nasip etsin...reeling hooked Özelden mekânıda yazsan diyorum... bir ikide biz olta sallasak hani...Teşekkürler.... Oltan balıksız kalmasın.... reeling hooked :thumb:
hereke taraflarında 2 gündür balık çıkmıyor diye haber geldi o tarafta oturan bir arkadaşımdan,eğer sizin oralarda da yoksa abi büyük ihtimal karşı kıyılarda yapmaya başlamıştır.. cuma sabahı iş çıkışı öğleye kadar fabrikadan bir kaç arkadaşla sizin orada olucaz 9 a doğru başlarız 11 buçuk 12 gibi balık durumuna göre döneriz haberin olsun abi.. izmarit avını p.tesi yaparız inşallah erhan abi kısmetse meraya öğlen varıp gece eşkinaya da bakıp dönmek var kafamda sana da uyarsa böyle yapabiliriz,öteki türlü bir uyudummu akşama zor kalkıyorum söz veremem gerçi yine haberleşiriz zaten..
A.s ve de saygılar abi.Desene insanlar aleminde varmış küçük balığa hücum etmek büyük balık gibi Erhan abi Yarımca sahili İst.'a giderken Petkim ışıklarından sola dönüyorsun (sağ tarafında Türköz İnşaat var) ve 2 ye ayrılan yolun sol tarafını tercih ediyorsun (yeni körfez belediye binası önünden cam giydirme bir bina) 100 m. sonra yol bir karşı tarafa birde sağa döner sağa dönüp hiçbir yere sapmadan direk takip ediyorsun yolu.Karşına tren yolu çıkar ve sol tarafta bir alt geçit.Alt geçidi geçtikten sonra direk devam et 500m. kadar.O yol seni sol tarafta bir stada götürür.Stadın az ilerisinde araç park yerine aracını park et sahile hoşgeldin Babam ve benim avlak yerimiz o stadın tam arkası. Abi beni genelde tanırlar ama ismen değil şapkadan Sahilde olduğum zaman başımda İzmir Tersanesi Komutanlığı yazan siyah şapkam olur.Bir gün öncesinden konuşursak beklerim sizi sahilde babamla.O da benimle balığa takılmayı sever hatta benden fazla İnş tanışır avlanırız abi
Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı akşamlar Teşekkürler Yasin kardeşim Yanlız şu detaylı mera tarifini kaldırmazsan oradan babanla eskisi gibi rahat avlanamayabilirsin Bu sayfalar bir çok amatör tarafından, hatta tekneciler tarafından bile takip ediliyor, bu yüzden mera tariflerini özelden yapabilirsin.Avlaklarınızın torbacılar tarafından işgal edilmesini istemiyorsanız mesajınızı hemen silin bence
Selamun aleyküm izmit'li dostlar, İsa abi bu sıralar izmitin tüm sahilinden havasına göre bazen tek tük bazende güzel balık yapıyor.O sebeble o mera bu mera diye belirtmeye lüzüm bile yok.:thumb: Marinadan hereke dahil tüm sahilden istavrit yapmakta.Kısmetse cuma günü Yalova'dan başlayıp Kocaeli'ye kadar sahili kontrol edecegim.
Gölcük civarında lüfer veya levrek için yapılması gerekenler nelerdir. Gelibolu sahtesi diye bir sahte var. Deneyen varmı acaba?
Sağol erhan amca seninde kandilin mübarek olsun, Tüm amatör balıkçı dostların ve ailelerinin ve tüm islam aleminin regaip kandili mübarek ve hayırlara vesile olsun...
Allah cc razı olsun, Seninde Regaip kandilini tebrik eder, Cenab-ı Haktan sağlık, iyilik ve huzur dolu nice kandiller dilerim...
saolasın abi burdan bende senin ve tüm sayfa sakinlerinin kandilini kutlarım hayırlara vesile olmasını dilerim..
öncelikle merhabalar.. körfezde bir çok yerde at çek denememe rağmen sadece 1 kez takip aldım hepsi bu biraz sabır işi bu at çek,su üstü,batan,dalan çıkan bayağı bir denedim sonuç malesef yok şimdi daha çok yemli av ve sadece tatlı su da at çek yapıyorum.. bahsettiğin sahteyi kullanmadım ama fikrimi sorarsan buralarda verim alacağını tahmin etmiyorum yinede dene şansını inşallah denk getirirsin.. illa bu işi yapmak istersende yalova dan bu tarafa pek geçme o tarafta daha önce almış olanlar var sana rastgele..
Seninde kandilin mübarek olsun, sıhhat, afiyet ve güzelliklere vesile olsun inşallah... (bu cumartesi geliyormusun nasipse...?)
teşekkürler, gölcük askeriyenin içerisinde at çek ile alıyorlar diye duydum. oranın ne farkı olabilir ki?
Amiiiin , seninde mübarek olsun.... Askeriyenin farkı, balık fazla rahatsız edilmiyor, yiyecek bol, askeriyeye girebiliyorsan kısmetini ara, umarım yakalarsın...
aynen erhan abiminde dediği gibi orda ortam sakin ve artan tüm yemekler denize dökülüyor ışık çok fazla yok gürültü fazla yok ağcıların çevirdiği ağlar yok gırgır voli yok yani balık için gerekli herşey fazlasıyla var durum böyle oluncada doğal olarak balık oralarda meralanıyor girebiliyorsan içeri ummadığın balıklar alma ihtimalin oldukça fazla..