İzmit ve Çevresi Paylaşım ve Organizasyon Alanı

Konu, 'Topluluk sayfaları' kısmında Şimal tarafından paylaşıldı.

1. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm dostlar, keyifler iyidir inşallah:)

Herkes hala hafta sonu yorgunluğunu üzerinden atamadı galiba:rolleyes:

2. TheHawk

TheHawk Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    Yeniyim ama okuma ve alba meşhur :)
    En İyi Avı:
    2 kg fazla istavrit,3 kg fazla mezgit
    Aleykümselam İsa abi bakıyorum sende enerji tavan denizde balıkları kurutursun bu enerji ile :D Nazar değmesin.
    Nasılsın iyi misin ?
    Abi birde sorum olacak komedi tarzında :D
    Bu boru kurduna kaya balığından başka bir şey gelmiyor mu yoksa bende mi bir şey var ? :D :D

3. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Yasin, çok şükür keyfimiz yerinde, umarım sende iyisindir:)

Soruna gelince, evet sende bir şey var:D :D

Millet o boru kurtlarıyla, eşkina ve karagözleri topluyormrsparkle

Burdaki püf nokta; doğru yerde, doğru zamanda ve doğru ekipmanla avlanmaktır.Bu üçünü bir araya getirebilirsen o boru kurtlarıyla alamayacağın balık yoktur.;)

4. TheHawk

TheHawk Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Şükür halimize abi iyiyim sınav zamanı biraz yoğunum ama olsun :)
    Abi 3 köstekli beyaz iğne boru kurtları güzel canlı canlı (ben bile atlarım balık olsam :D ) şamandıralı sistem ama yine tık yok kaya balığından başka (ama okkalı kaya balığı 250 gr. vardı :D ) ve yer güzel yer yani benim avlandığım yerin 700 mt. ilerisinde izmaritin çıktığını da biliyorum ama yine de yok :)
    Demek bende ise birşey yapacak birşey yok istavrite devam :D

5. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Ve Aleyküm Selââââm... :) keyifler iyice, pek fazla sıkıntı yok... :D Sen nasılsın , iyisindir inşallah... ;) Yorulmadıkki üzerimizden atalım... ;) Büyük konuşmuş olmayayım ama, bir daha foruma balık tutupta, rapor koymam gibime geliyor, sizin taraftan bir sabri, birde metin sağ olsunlar, görüp iki satırla gönül almayı bilmişler...! :( bizim tarafta ise tık yok...! cyr sitem ettikmide, sitem etti oluyor..! :( en iyisi, :tape2: :behindsofa: uzaktan seyretmek galiba.... ;) Selâmlar, Allah cc emanet ol... en kısa zamanda gene bekliyoruz inşallah... ;)

6. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Yasin nasılsın..? iyisindir inşallah... :) canlı boru kurduna kaya balığı geliyorsa, anladığım kadarıyla şamandıralı atıyorsun, derinlik ayarında bir sorun var...! yemler ya dibe oturuyor, yada dibe çok yakın, yoksa kaya balığı gelmemesi lâzım..! dediğin beyaz iğneler kaç numara..? büyükmü yoksa..!? izmarite atıyorsan iğnelerin biraz küçük olmasında fayda var, yapacak birşey yok deme, var olmaz olurmu..! olur,olur... :D bu dediğin yeri birlikte birgün ziyaret edelim kısmetse... ;) birde biz kısmetimizi arayalım bakalım sonuç ne olucak... hihi Görüşmek üzere.. Selâmlar...:thumb: ;)

7. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    valla istavritler şıkır şıkır ellerine oltana sağlık erhan abi..
    ya abi tekneyi boşver sen iki adım ötende istavritler yarım yarım gelmeye başlamış haberin olsun :)
    çapariye sarıkanat atlıyormuş ben yerinde olsam durmam kaşıkla çalışırım..
    bu arada büyümeye başlamış istavritler de oldukça da verimliymiş sabah suyu..
    vardiyam 4 12 malesef uyanabilsem sabah erken gelirim o tarafa ama nerdee yorgunlukla yattımmı öğleye anca kalkıyorum..
    abi bence en kötü akşam suyuna git çapariye yada kaşıkla çalış olmadı gece lüfer takımına tak komple istavriti at yatır dibe..
    haftaya 8 4 te mutlaka deneyeceğim erhan abi..
    birde bu kefaller sinirimi bozmaya başladı hafta sonu sahile misafirleri götürdüm baba baba kefaller atlayıp duruyordu be abi ne yapmak lazım bu mübareklere :)
    benden haberler bu kadar şimdilik inşallah bir tane dişli çekersin de görürüz şu sayfada..

8. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    Aleyküm Selam abi iyilik senden naber nasıl gidiyor ?
    hafta sonu katılamadım size ama güzel geçtiğine çok sevindim oltalarınıza sağlık şıkır şıkır istavritler..
    İnşallah bir dahaki sefere katılmak nasip olur görüşmek üzere..

9. waybe

waybe Yusuf

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    1,5 KG Mezgit
    herkese hayırlı günler. hafta sonu tekne avı güzel olmuş tebrikler. ben giremedim bu günlerde inşallah beraberde yapalım bi tekne avı

10. ks41

ks41 Levent

Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    Dün Kirazlıyalıya dost ziyareti amaçlı gitmişken 1-2 saatliğine Hereke kayalıklara indik yaklaşık 2 saatte 1,5 şar kg. iri istavrit aldık.Plajyolu ve Kirazlıyalıya nazaran Hereke tarafı balık iriliği açısından çok daha iyi.Çaparide renk olarak turuncu,kırmızı,pembe tarzı renkli çapariler çok daha verimli iş görüyor.Yalnız atacağınız yeri iyi seçmeniz gerek çok fazla takım gidiyor.Herkese rastgele..

11. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır

Övünç Selâmün Aleyküm, güzel haberlerin sağol, İstavritler güzelde akıntıdan istediğimiz miktarda alamadık, Uyanabilirsem sabaha gideyim kısmetse... :D Olmadı haftaya beraberde takılırız inşallah... ;) Lüfer takımı dediğin, şu iki iğneli, folyo kaplı mantarlı olan takımmı oluyor..?
    O atlayan, zıplayan kefalleri yakalamak zor, ama kımızı sağan çuvalına bayat ekmek koy birde taş falan ağırlık, ağzını bir iple bağla denize salla biraz sonra kefaller toplanacaktır... yada ekmek yerine çuvala balık artıkları koy aynı şekilde suya bırak balıklar gelince uygun iğne ve sağlam bir misineyle sanırım balıkları toplarsın gibime geliyor... :D

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Hayırlı günler yusuf... ;) evet güzeldi... ;) Telefon numaraları sende, hadi ayarla bir org.yon tekne avı müsaitsem mutlaka katılmaya çalışırım.... :) Selâmlar... :)

13. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Çok şükür levent, görebildik senide burada... :D kayalıklarda geziyorsunda haber bile vermiyorsun yani... ;) 1-2 saate 1.5 kg balık çok iyi, ne zaman müsaitsin, ne zaman gidiyoruz...? ;) Herekeye... hihi hadi kestane kebap acele cevap... ;) mrsparkle

14. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Selamun aleyküm, körfezli dostlar:)
    Teşekkürler Erhan abi bende iyiyim çok şükür:thumb:
    Boşver be abi, takma kafayı böyle şeylere, kimse tebrik etmese ne olur:p Biz keyfimize bakalım, gerisi teferruat;)
    Eyvallah Övünç, kısmet bir dahaki sefere inşallah:) Ayrıca çinekop için en iyi sistem rapala olur diye düşünüyorum;)
    Bilglendirme için teşekkürler Levent:)

15. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Merhaba Yusufum, sınavlar ne oldu, atlatabildin mi:)

16. ks41

ks41 Levent

Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    Merhaba İsa abi (Şimal) sizinle de tanışmak isterim Erhan amcam sizden bahsetti isminizi duydum yüzyüze görüşürüp beraber olta da sallamak isterim bigün inşallah :)
    Bu arada bilgilendirme için birine güzel bi şeye vesile olursak ne güzel benim için :)

17. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    İzmit'e gelirken burdan tüm dostlara açık mesaj yazıyorum, umarım seninlede tanışıp birlikte olta atıp, sohbet etmek nasip olur inşallah kardeşim, sağlıcakla, hoşçakal...:)

18. ks41

ks41 Levent

Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    Dost ziyareti amaçlı gitmesem seni almaz mıyım Erhan Amcam :) Çaparilerin hazır inşallah yüzümüzü kara çıkartmazlar..

19. ks41

ks41 Levent

Favori Makine:
    Okuma Travertine 55
    En İyi Avı:
    Turna,Eşkina,İstavrit
    Erhan amca ile irtibatlıyız ben çok fazla foruma takılamıyorum msj sayımdan da anlaşılıyordur herhalde :) haberim olur da uygun zamanıma denk düşerse görüşmeyi çok isterim abi görüşmek dileğiyle rastgele :)

20. TheHawk

TheHawk Yasin

Favori Kamış:
    Albastar
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    İyiyim abi şükür de şu komşularla başım belada en sonunda birşey olacak ama ALLAH belalarını versin başka birşey demiyorum.Abi avlandığımda akıntı vardı çekerken kıyıdan geldi kaya balığı öyle takıldı yoksa o da yoktu oltam da derinde değildi yani :)
    Abi yapacak birşey yok derken şimdilik istavrit yapacağız sonra diğer balıkların işine bakarım(kandırmaca yani :D )
    Abi inş birlikte gideriz o dediğim yere beraber avlanırız ama yine olmazsa yine bende birşey vardır sonucu çıkar :D
    Bu arada bir haber ! Bu Kirazlıyalı raporunda o dediği zamanda Yarımca'dan Dilovası'na kadar iri istavrit yapmış.Şimdi ise hep kıraça kaçırdık valla :( (çinekop gibi çıkmış abim getirdi ;) )
    Herkese bol ve iri avlar dilerim.