İyi akşamlar herkese bugün Melihle beraber saat 4 gibi tekne ile açıldık 8 gibi marinaya geri döndük. Raporumuzda yaklaşık 6 kilo istavrit aldık çok şükür.
Çok şükür körfezden bir ses geldi Tebrikler Yusufum, 6 kilo istavrit çok iyi, balık boyları nasıldı.Ayrıca hiç resim çekemediniz mi, biraz hasret giderseydikmrsparkle Erhan abi gelmedi mi, görüştünüz mü? Nice güzel avlarınız olsun, rastgele:thumb:
Yusuf tebrikler, Allah kısmetinizi arttırsın... tekne derken o büyük teknelerlemi, yoksa sandalmı kiraladınız...? yenisini ne zaman düşünüyorsunuz...? balıklar nasıldı..? İnşallah o gün marinada gördüklerimiz gibi değildir...! Görüşmek üzere, selâmlar...
Bu gün düğünümüz ve ist. üsküdardan misafirimiz vardı, bir yere gidemezdim, yusufa söylemiştim geçen gördüğümüzde yanılmıyorsam, onun için haber vermemiş olabilir...
pek resim çekemedik abi sürekli balık geliyordu birde makina yoktu. çok büyük değillerdi abi arada irilerin geldiği oldu ama. Erhan abi düğündeydi sanırım abi
amin Erhan abi sağolasın. sandal değildi abi büyük bi tekneydi. inşallah yakın zamanda bir daha yaparız abi. balıklar kıyıda gördüklerimizden daha büyüktü kıyıdan yine akşam küçük çıkıyordu
Büyük sandal güzel o zaman, sen derslerini ve kendini ayarla birlikte gideriz sanırım, önümüzdeki hafta cuma akşam üstünden sonra, c.tesi, pazar yokum pamukovada olacağım pazar akşamı dönerim, ama hafta arası uygun olduğunuz zamanlarda size katılırım, inşallah... balıkların kıyıdakilerden büyük olması güzelmiş... Görüşmek üzere, Selâmlar...
yok güzel kardeşim kıraçalar denize iyade biz balık avı yapıyoruz katletmiyoruz çaparideki kıraçalar seçiliyor ve itina ile denize geri veriliyor.reeling
Duyarlılığınız için teşekkürler, bende öyle düşünmüştüm zaten, mesajınız yanlış anlamaya sebep olmasın diye teyit ettirmek için sormuştum:thumb:
Hayırlı akşamlar İzmitli dostlar, keyifler iyidir inşallah Erhan abi ve Övünç, güzel haberlerinizi bekliyoruz, dönmediniz mi daha avdan
evet abi balığı da bulunca devam ettiler bence rast gelsinde hayırlı haberlerle dönsünler inşallah hadi bana müsada cümleten hayırlı geceler Allaha emanet olun
Keyifler iyi fena değil, idare eder... övünçle bizim oradan olta salladık, fena değildi ama balıklar boydan enden biraz çekmişler... nefis körleyecek kadar balık aldık ama biraz daha iri balık olsaydı, çok güzel olacaktı... esas balık açıkta, sandallar doluydu, açıkta balık güzel ama gidecek adam bulamıyoruz... Gelsenize buraya sayenizde bizde sandal ve balık sefası yaparız...