izmitten 18 kg lık aynalı sazanımız

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında hidrojen tarafından paylaşıldı.

1. a_kadir77

a_kadir77 abdülkadir

Favori Kamış:
    makilalı olta
    En İyi Avı:
    eşkina-1700gr
    tebrikler çok güzel bir trofe. bayağı uğraştırmıştır herhalda :) işallah daha büyüklerinide bu formda görürüz.:)

2. claytron

claytron ALİ

Favori Kamış:
    albastar
    En İyi Avı:
    yayın 8 kilo
    Tek kelime ile harika bu balıgın bizim sularımızda çıkması beni sevindirdi gerçekten

3. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

abicim eline emeğine sağlık bizim sularımızda böylesi çıkması duuygulandırdı diyen abilerime bol şans ve nasıp diyorum çünkü bizim iç sularımızın hemen hepsinde bu boyutlarda sazanlar var ve daha buyukleride var bizim burda geçen sene yakalanan balık temızlendıkten sonrabu kıloda geldi

gereken yappıkldıktan sonra bu balık oltayı zıyaret eder geri bırakma mevzusuna gelince bırakıp bırakmamak abimizin tercihi ki, asıl geri bırakılması gereken balıklar bııııırakılmazken forumda bile fotolanıp sergilenen yarım kıloyu ana zorlayan balıklar suya geri gitmediği müddetçe bu balıkları birkaç sene sonra suyun içinde ölüsünü ghörmek bile nasıp olmaz bizlere u gerçek değilmi

gurbetçi arkadaşlarda göruyorduk bole balıkları denılıyo artık gurbetçilerden hiç birtanesinin paylaşımları yok farkındaysanız nedenı şu konuyu admın arkadalşlar lınk verırse daha ıyı olarak görebiliriz ben yapamıyorum çünkü

aynen şöle yazılmış mesajlar vardı

abi bu balıkları kıyıya bağlayıp beslıyorda sonra assılıp kıyıya fotosunu mu çekıyosunuz resımdekı gerçeekten senmısın gibi,
    buna benzemez daha neler neler var burada artık şahsen ben dahı koymuyorum buraya konu nedenıde bu

bırde avlak yerı soranlar kardeşim senın memleketındede var aynı balık hemen hemen her göletımızde mevcut bölesi balık yeterkı sen ve senın çevrendekı ınsanlar bılşınçlı olsunn ben ve benım çevremdekı oltacılar 1 kg ve altı balıkları daha oltaya vurduğu an kg nı anladığımızdan ister kaçsın ister kıyıda salalım dıye uğrasıyoruz kı her sene daha buıyuğu gelsin diye 3 balıktan fazlasını almayız gerisi işin makarası eğlencesidir bizde

4. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    orhan yazdıklarına aynen katılıyorum

5. wolky

wolky Volkan

Favori Kamış:
    İstanbulda İstavrit Tutmak içinmi :(
    En İyi Avı:
    sonunda aynalı sazan 1.5 kg ilk ve sondu :(

orhan abi teşekkür ederim benim diyemediklerimi dedğin için :) yaş küçükya şimdi yanlış anlarlar abilerim o yüzden teşekkür ediyorum yorumun için:)

6. kral-ozcan

kral-ozcan ömer

En İyi Avı:
    7kg turna 100 cm ve 10 kg aynalı sazan
    abı gercekten cok guzel soylemısın sana canı gonulden katılmammk elde deyıl bır cok knuysa acıklık getırdın saolsın.

7. ÇERİ

ÇERİ Murat YENİÇERİ

En İyi Avı:
    95 CM TURNA (6 KG)
    Maşallah abilerim,bir olmuş pir olmuş.Elinize sağlık.

8. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    orhan avlak soran iki kişi var şayet bu sözü bana söylüyorsan çok yazık derim beni hiç tanımamışsınız derim ben izmite zaten ava gitmiyorum beni şenolda çağırdı murat abide çağırdı ama gitmiyorum kardeşim ama imza ayarlarımada bakarsan veya ege ve akdeniz bölgesiyle ilgili yazdığım yazılara mesajlarada bakarsan bir çok yer hakkında bilgim olduğunu göreceksin ben avlak bilgisi dağarcığımı geliştirmek için bu soruyu sordum zaten msn den bildir diyede yazmışım ha yok sözüm sana değil hürriyet nikli arkadaşa diyorsanda sana gerekli cevabı oda verir ama her ne olursa olsun bu konuda söz sana değil şenol arkadaşıma düşerdi;)
    bir konuda hürriyet abimizin yaşı 47 benim ise 37 senin ise 27 bize kardeşim diye hitap edemezsin bence balıkçılıktan önce birazda terbiyeyi öğren:mad:

Son düzenleme: 7 Ağustos 2008
  9. 10ur_22

10ur_22 Onur

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    6 kg sudak 5kg yayın 9 kg aynalı sazan
    maşallah abicim ya çok güzel bir balık eline sağlık :)

10. istavrit

istavrit Boğaç

tebrikler:)

11. hidrojen

hidrojen mehmet

Favori Kamış:
    Buyuk Balık Tutmak için Küçük Balığı Suya Bırak
    En İyi Avı:
    Buyuk Balık Tutmak için Küçük Balığı Suya Bırak

dusuncelerinizden dolayı size tesekkur ederim

12. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    gerçekten güzel bir trofe

13. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tebrikler güzel bir av olmuş

14. rıfat yaman

rıfat yaman RIFAT YAMAN

Favori Kamış:
    alba star akina ve kamış
    En İyi Avı:
    yıl 1992 ankarada aynalı sazan 16.5 kilo
    tebrikler güzel bir av ve trofe rasgele

15. estergon44

estergon44 fatih

Favori Kamış:
    kamış olta
    En İyi Avı:
    4.6 kg aynalı sazan
    ellerinize sağlık.balık gerçekten şahane.valla bende olsam bırakmazdım o balığı.elbetteki art niyetle konuşmuyorum.ama düşünsenize 1-2 kiloluk balık tutmak amacı ile oltamı sallamadım deniliyor.bence bu gerçektende gidilen avda ciddi bir cesaretttir.madem bu cesareti sağlamış ve istenilen boyutta balık oltaya gelip ben senin kısmetinim demişse , bu kısmeti tepmemek lazım diye düşünüyorum.ama bırakmak fikrinde olan değerli arkadaşlarada saygı duymamam mümkün değil.ben sadece nefsimden bahsediyorum.gerçi o balığı çekerken yaşanan heyecan hiç bir şeye değişilmez ama yinede bu balık alınır be abi.benden bu kadar.ama sözün özü bu balığı çeken ellere sağlık dilemek lazım.gelecek avınızın balığı bu balığı unutturur umarım:) .malatyadan selamlar...

16. sokolna

sokolna günay

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    sizleri tebrik ederim güzel av şansınız bol olsun

17. akın usta

akın usta

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    sazan
    Ustalar bu trofe için tebrik ediyorum...
    Harika bir trofe...

18. foseptik26

foseptik26 seran

Favori Kamış:
    dam makara+ dam olta+sumodam misina+dam kanca
    En İyi Avı:
    bilen biliyor ;)
    işte son 3 yıldır gordugum en guzel balık bu :)

19. orhanav1

orhanav1 ORHAN GÜLER

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    SAZAN 21KG
    Selam

Tebrıkederım,gerçekten harıka bır sazan trofesı yakalamışsınız.:)
    Daha nelırı var gölde kımbılır.
    Böyle sazan trofesı herzaman yakalayamazsın,almakta hakındır abıcım.;) Kım ne derse desın.:D
    Afıyet olsun.:)

20. carpe chasseur

carpe chasseur ORHAN

avlak yeri soran kardeşim bana kardeş olmak sanırım gücüne gitti abicim ben kımsenın yaşına karşısaygısızlık etmem bun forumda benım yazdığım dığer konuları gördüyseniz şayet benden kuçuklere abi dediğim çok oldu gücendiysenız özur dılerım ne haddime dimi sizi kendimden küçük görmeye ki asla olmaz

avlak yeri sorandan kastım sadece sizler için değil bu forumlarda baya var ve benım en nefret ettiğim şeydir bu mevzu çünkü ağzımız çok yandı bundan dolayı herkes senın gibi bilinçli değil msn den söyle diyecek kadar

ya bişeylerde izahat yapmak istemıyorum aslında bu forumlarda ne zaman bu gibi bir kıonuya değinsem hep başı ağrıyan ben oluyorum bu avlak yeri yüzünden verdiğim bir rapordan bazı mesajlar silindi bir memeleketimizin sakınleri dolayısıyla vatandaşın yazdığı mesaj aynen böle 'aha burası filanca yerde feşmanca gölet haydi hücum' senm olsan ne düşünür ne yazarsın iyi düşün ve kesinlikle cevap ver abicim

o kınadığın mesajımda bazı arkadaşların özellıkle gurbetçılere ne gibi nedenlerden dolayı artık foruma girmediklerini yazzdığım kısmı okuyunuz ve benı anlayınız BALIK AVI NETE bu güne kadar ki iyi kötü her şeyden dolayı teşekkür ederim bundan sonra balıklarda sizin olsun, büyüklüğünüzde sizin olsun, fikirlerinizde sizin olsun, size düşsün hepsi BYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE