Onu Emre için yaptım güzel abicim. Gözleri fındık, burnu havuç, ağzı çarliston biber. Ayıcığa benzedi ama olsun, şirin-şeker bir kardanadam sonuçta. Ama benim sevgili yeğenim özlem duyuyor ve talihe bak ki, Adana'da çocuklar kardanadam yapamadan yaşayacaklar. Bu telaşın niye, güzel abicim? Göndereyim gitsin, n'olacak ki? Alt tarafı bir "kar duası" hepsi bu!
Ama şimdi hak ediyorsun bak herşeyi... "Balli şöyle adamdır, böyle adamdır" diyorum,"deme öyle şeyler, kaldıramıyorum" diyorsun. Peki ben şimdi buraya ne yazayım? "Balli, çok kötüsün" diyeyim de, sen anla madem. Hoş, dün akşam haberlerde izledikten sonra başıma geleceği biliyordum zaten ama sen haberlerden bile hızlı çıktın. (roller mi değişti ne? ) Fotoları aldım, teşekkür ederim. Son İstanbul organizasyonundan sonra sana diyeceğim; "lütfen, İstanbul için kar duası etme, ki pastırma sıcakları başlamasın." Başka da bir şey demiyorum sana, yan ağla, dön ağla balli. Kötü adamsın vesselam.
Abim var bir tane kardeşim yok anneme yalvarıyom yapın bir tane kız kardeş bana hizmet etsin ayağımı uzatim kahve yapsın diye ama yok diyor
Sevgili Nuri ağabeyim, Erzurum'a yılın ilk karı düştü haberi yayınlanmaya müteakip bir de baktım ki, sen çoktan bu güzel görüntüleri bizlerle paylaşmışsın, hem de kökeninden, tam yerinden, ellerine ve yüreğine sağlık diyorum. Gerçek anlamda karı Edirnedeki askerlik görevimi ifa ederken yaşadım, soğuk bir kış sabahı, her tarafı bembeyaz görerek uyanmak, benim için unutulmaz günlerden biriydi. Öncesinde, Erzincandaki vazifemde karı görmeye fırsat bulamadan sevk edilmiştim. Kısmet olursa bir gün yerinde, kökeninde inşallah sizlerle görebilmek ve bu kar deliliğini yaşabilmek nasip olur. Gönlü ve ruhu kar gibi beyaz ağabeyime, soğuk kış gününe girdiğimiz bu günlerde sırf bizler için zahmet edip paylaştığı bu içten fotoğraflar için teşekkür ediyor ve ellerinden öpüyorum.
Nuri Abim, Güzel abim, canım abim, dadaş abim, Ben şimdi senin bu fotoğrafları ve konuyu görene kadar hep merak ederdim, yahu nasıl oluyorda -40 derece soğuk oluyor, ama bu Erzurum'da yaşayanlara bişrey olmuyor diye, Şimdi buldum cevabı, yahu nasıl olsun, böyle senin gibi güzel ve sıcak kalpli insalar oldukça, Sen kalk bizlerin gönlünü hoş eyle diye, al makineyi çık dışarı o soğukta bi ton harika fotoğraf çekeceğim diye , Sen kalk sevgili Emre' nin gönlü olsun diye çık dışarı kardan adam yap, o suğukta, Yahu Nuri abi sen nasıl bir adamsın, sen nasıl güzel bir insansın, sen ne muhterem bir abi ve kardeşsin, seni gubani seni, Sevgili Ercan (balık kurdu) kardeşim Tortum'da yapalım bir lüfer organizasyonu demiş ya, BEN VARIMMMM, beni listenin en başına yazın lütfen, yahu bu arada Van gölünde canavar varda, Tortum'da lüfer harbiden var mı? tatlısu lüferi mi oluyo bu?? Saygılar ve sevgiler bizden,
Valla benimde askerlik geldi aklıma -38 dereceyi gördük sağolsun Erzurum (Aşkale Kesikköprü) teşekkürler paylaşım için...
Nejat abi, ne dersin, Emre yeğenime bir "kar duası" göndereyim mi? [/QUOTE] Yahu bir akşam biraz kitap okuyayım, biraz da Fener'in üzüntüsünü paylaşayım dedim ki demez olaydım. Bizim Balli kış sezonunu açmış, Adana'ya dua göndermeye kalkmış. Allhtan Aytekin kardeşim ''Hoop o kadar uzun boylu değil. Zaten küresel müresel memleketin iklimi bozuk.Sen nereden çıktın?'' diye durdurmuş. Tabii Balli kardan balık duaları sezonu kapanınca n'apcek.Yeni dualar bulcek. Sana sesleniyorum sevgili Balli ''Küçük çocukların hayaliyle oynama'' Bizi sersefil ettin,Emre'ye dokunma. Yapmışsın bir kıyak (kardan Balli) bari onu bahara kadar yaşat.
Aytekin, o kadar kardan sonra Don'suz geceler temennisi Balli'nin sonunu getirir. Sevgili Nuri, Don ihtiyacınızda ben buradayım. Haber et istediğin gibi Don gönderirim.
Tamam üşenmemiş, karda dışarı çıkıp resim çekmiş te...Bahçede yengenin diktiği hazır çiçekleri, kırık bisiklet tekeri, ne için bağlamdığı belli olmayan hortumların üzerindeki karları çekmiş. Hal-mecal kalmadığından olsa gerek makinanın objektifini aşağılardan kurtaramamış. İki çiçeğin harici resimlerdeki duygusallık yöreye mi ,Balli'ye mi has? Anlaşılamadı.. Sevgili Balli benim üfürdüğüm dualarla Tortum'da lüfer organizasyonunu yapıyordu ki...resim çekecek lüfer bulamamış.Çünki ''Bu ne menem balıktır'' diye bakınırken kardeşi Murat onları götürmüş.
Ha ha ha Nejat abim, Allah iyiliğini versin emi, Yani bu Tortum'da lüfer olayı asparagas değil?? Murat abi götürdü mü lüferleri diyorsun sen şimdi?
Çok güzel fotoğraflar, paylaşım için teşekkürler.. Ama gerçekten insan bir an bırrrr oluyor)) Bu sabah Ankara trfiğinde arabanın birinin üstünde hiçde azımsanmayacak miktarda kar gördüm... İnanılmaz...