Tabii ki,şüphen olmasın. Asparagas değil bir kere.Nuri gözlerine inanamamış. Bunlar yenir mi,yenmez mi diye bakınırken Murat.... Nuri resimleri çekmeye davrandığında kılçıkları bile bulamamış. Yeni organizasyon için bekliyor sanırım
Dostların teveccühüdür çoğu şeyi anlamlı kılan. Hayatın bir başka vechesinde, taktire değer emek gören gözler, aynı şekilde üç-beş kare resmi de değerli buluyor. Teşekkür ederim. Saygılarımı sunar, ellerinizden öperim.
Sevgili Murat, İnan hiç tahmin etmezdim senin de bir kardelisi olabileceğini. İnşallah nasip olur da, gönül gözünle gördüğün bu güzellikleri birlikte doyasıya yaşamak fırsatımız olur. İnşallah... Çam sakızı çoban armağanı bir kaç resim, beğendiğine sevindim, teşekkür ederim. Selam ve sevgilerimle canım kardeşim.
Dağıtmışsın ortalığı güzel kardeşim. Neresinden, nasıl toparlayayım bilemedim. Yahu Muratım, ya sen nasıl bir adamsın? Seni gubani seni. Saygıdeğer olan, sevginin en sıcağına layık gönüller sizlerde canım benim. Teşekkür ederim, Allah'a emanet ol abici Muratım.
Güzel anılara vesile olmak, ayrıca bahtiyar etti beni. Ben teşekkür ederim sevgili Şanlı kardeşim. Hoşcakal, iyi günlerde sağlıcakla kal.
Sağolasın Turgay kardeşim, gönlüne sağlık. "makro" fotoğraf tekniği ile ilgili olsa gerek. İtiraf edeyim bildiğim bir şey değil. Elimde bir makina, gözümün gördüğünü resmetmeye çalışıyorum.
Sevgili Aylin annemiz, çok teşekkür ederim. Forumumuzun eskilerinden olmanıza rağmen, daha önce -sonki Cumhuriyet organizasyonu hariç- hiç paylaşımımız olmamıştı. Bu mesajınız bir milat benim için ve bundan büyük mutluluk duydum. Önceki konularınızdan da takip ettiğim kadarıyla, ender bir kişilk olduğunuza dair çokça ipuçları yakalama şansım oldu. Kısa sayılamayacak bir ara dönem sonrasında, Seni aramızda yeniden görmek çok güzel ve inanıyorunm ki daha sık ve keyifli paylaşımlarımız olacaktır. Bu vesileyle tekrar hoşgeldin demek isterim. Selam ve sevgilerimi sunuyorum.
"üfürükten teyyare" dualarımdan ne hayır gördünüz ki sayın abim, cismimle organizasyona davet ediyorsunuz? Bak, gelirim haa!!!