Saat 01.00'e kadar bacanağa yardım ediyorum.02.00'ye kadar servis yapıp eve boğz yolundan gidiyorum.Kuleli,Vaniköy,Kandilli ve Çubuklu'dan balık alıp alınmadığını denetliyorum.03.00'te eve varıp 07.30-08.00 gibi kalkıp kendi işime gidiyorum Balli.
Hangi hafta, ne çıkmaz ayın haftasıymış bu böyle. Ben yaşlandım, eşkinalar eskidi beklemekten. Murat, gubani aranıza girmiş olmayayım da, Sence bu işte bir terslik yok mu?
Hem ben senin gibi ballı değilim ki.Hafta sonu geldimi kollarıma ayaklarıma yapışıp kafadan bastırıyor evdekiler. Bu hafta sonu yorgunluktan ve havadan bir yere gidemeyince hepsi kısa süreli şok yaşadılar. Pazar günü tekneyle çapariye gideceğimi duyunca feryat figan ....
Vay, vay, vaaayyy. Abicim meğer Sen yanmışsın yaa. Niye baştan söylemedin. Nerden bilebilirdim ki? Her neyse, geç kalınmış sayılmaz; Nasıl dua edeyim, abicim lütfen çekinmeyiniz.
Her türlü duaya açığım.(Sazan duası hariç) Bütün bunlara evden atmasınlar diye katlanıyorum işte. Bi de ekstradan günlük cıgaramı alıyorlar o kadar.
Nuri abi, Bak ben bu haftasonu hariç 4 haftadır eşkinaya gidiyorum, siftah olmadı, acayip bileylendim haberin ola, Sevgili Nejat abimin teklifi baki, ikimizinde müsait olduğu an gidip kıracağız balığın belini söylemedi deme, Hani eski Cüneyt Arkın filmlerinde olur ya; Bu anam için, bu babam için,, buda balli için diye gecenin 3:00' de kulakların çın çın çınlar haberin olsun Haaa oda olmadı gerisini sen dert et abi, Nejat abimi aldığım gibi ver elini Tortum, ayarla Lüferleri artık, tutmadan da av yerini terk etmem bilesin, Hadi şimdi top sende haha, ben sıramı savdım şimdi sen düşün Saygılar sevgiler bizden
Vayvah, vayvah, vayvaaaah. Ben hangi suya düşem, nasıl edem, ne diyem? Hakikaten durum bu kadar mı vahim, benim dertli abicim? Görünen o ki üfürük, nefes hiç bir işe yaramayacak. Nasıl üzüldüm ya
Nejat abim, bu arada son keşfettiğim yerde bir tekeler var, valla jumbo karides korkar kaçar, hiçbirşey yapmaya gerek yok, tekeye diyorsun git yakala bi kiloluk eşkina, direk gidip tutup getiriyor, özel eğitime aldım abi, gurur meselesi oldu,
Balli bize yatacak yer, iki kap yemek verir artık. Nasılsa lüfer tutana kadar orada kalacağız.(Eve dönüş şansımız kalmadı demektir)
Nejat abi benimde senden farkım yok , Bak nedicem abi, bende 4 oda bir salon 32 metre2 çadır var, gel gidelim Tortum'a Nuri abinin avlağa kuralım, ha ha Cumartesi o gelince burası bizim mekan deriz attırmayız olta falan , kovayada bi kaç tane İstanbuldan getirdiğimiz lüferleri koyarız, seyreyle gümbürtüyü
Murat kardeşim bu hafta sonu sözüm var. Onu atlatayım ilk fırsatta yanındayım. Belki yalnız da gelmem Balli semaverini de getiririm
2 kap yemek mi? abi ben bi oturmaya 2 kilo çinekop yiyorum yahu, ağırdan satalım abi azcık kendimizi, Tortum bu, Lüfer bu, öle beleşe olmaz abim
Yahu bu muhterem abim, kar yağdı diye güzel fotoğraflar paylaştı, bak konu nereye geldi Tortum - Lüfer - Balli üçgeni Haydı hayırlısı
Zaloğlu Rüstem, Battali Gazi. Yok daha neler: "Urun yiğitlerim, koman, aman vermiyesüz!!" Güzel kardeşim, Senin av partnerinden haberin yok mu? Ne hallere düşmüş görmez misin?
Şimdi paketi sen hazırlıyacaksın. Bu hafta fotoğraflık Eşkinaları yakala da dolapta sakla. Ben geldiğimde oltaya takar denize atar çekeriz. Yoksa Balli bizi tefe koyar, ona göre
Abiii ben işin bu tarafını hiç düşünmemiştim, haklısın, Offff çok çalışmam lazım çokkk, nerede o 2004 2005'ün 50 55 santimlik eşkinaları şimdi,