O duaları burada sana iade etmek için çağırıyorum. Sen geliyorum de büyük küçük hemen bir organizasyon yaparız. Bak tüm site efradı eller oltalarda hazır; yeni balık akınını bekliyor. Bu son fırsat olabilir
Blöf yapmıştım. Doğrusu şu; Gelemem. Bütün site afradı elde olta ile neyi bekliyor ki acep? Balık akınını mı? Pek sanmam. Benim suçumu, en iyi yine ben bilirim abicim.
Paylaşımlar için çok teşekkürler canım abim , fakat resimlerde iki şey eksik . 1. atlı kızak. 2 . soba üzerinde pişirilen kestane.
Evet suçum büyük. Cezamı yatarak çekeyim, beni ancak yatmak paklar. Rehabilite olur, uslanırım belki. Hayırlı yatmalar olsun inşallah.
İsmail, güzel kardeşim onları da inşallah bir gün telafi ederim. (ah kestane, olsa da yesek şimdi. ) Güzel günler,hoş vakitler siz sevgili dostlara olsun. Selam ve sevgilerimle.
yahu, Nejat abi ve Nuri abi, siz neşe kaynağısınız, Allah eksikliğinizi göstermesin, Hadi Nuri abininde bulunabileceği bir organizasyon patlatalım
Abi bu arada senin nefesin kuvvetlidir , oradan bir üflesende bizlerde bu güzel manzaraları yalın gözlerle görsek , çocuklr haberleri seyrederken , baba bizim buralarda niye kar yok , biz niye kartopu oynayamıyoruz, ne zaman yağacak türünden soru bombardımına tutuyorlar , bir nefes üfle yeter sayın abim.
Yahu nereye haydi ediyorsun canım kardeşim. Bu saatte organizasyon mu olur? Hem, Nejat abim beni yatmaya mahkum edip, "Boğazı teftiş"e gitti. İstersen Sen de yat-uyu şimdilik. Ben cezamı çekince, yaparsınız bir şeyler artık.
Rabbim bağışlasın, çok güzel çocukların var İsmail. Kolay-kolay yaşlanmazsın, onlar her daim yaşam iksiri Senin için. Öpüyorum o güzel yanaklarından Üfürük işine ara verdim şimdilik. Dağıldı herşey. Önce ortalığı bir toparlamak gerek. Sonrasında, belki. Not: Dikkatinizi çekerim sayın kılıçbey, yatma vakti çoktan geçiyor. Ve bu kardeşin de yatmak ister nitekim.
Tüm dilek ve temennilerin için çok teşekkür ederim abim, Allah rahatlık versin , hayırlı geceler, rüyanda Nejat abimi gör tabi birde Aytekini , artık nasıl görmek istersen onuda sana bırakıyorum.
Balli Erzurum'u terkedemiyormuş ''Yalnızsın,tutanın yok'' dedim ama ''ı-ıh gelemem'' dedi. O zaman Balli çaktırmıyor ama ya Erzurum valisi,ya da belediye başkanı olsa gerek .Ya da kentin tapusunu üstüne yapmaya çalışıyor
Olur mu dersin Nejat abi, Biz atlayıp gidelim, ben buralarda lüfer alamıyorum birde Tortum'da denesek Nejat abi??
Murat'cığım sen bi atla git bak.Durumdan haberdar et lüfer varsa ben de gelirim Hatta Ercan ve Sennur'a da haber veririz.Küçüğünden bir organizasyon olur
Ya harbiden Vali yada Belediye başkanıysa?? almazsa bide beni makamına?? gider cumartesiye kadar Tortum'da yatarım bende
Hani n'oldu Cumartesi? Eşkina? Siz ikiniz birlikte? Koskoca Marmarayı-Boğazı kuruttunuz, sıra geldi Tortum'un lüferlerine.
O da işin riski tabii Balli şimdi öbür sayfalara yazıyor Birazdan başına neler geleceğini söyler. Burası son durak olacak.Burdan da yatmaya gidecek.(Ben de boğazı teftişe )
Benim durum daha müsait değil.18-19 saat çalışıyorum.Yakında Murat kardeşime çağrı yapacağım da bu hafta sonunu bir atlatalım.