Kartal, İstanbul, 2011-2012 Balık Avı Raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mstfylcn tarafından paylaşıldı.

1. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    akıntı neymiş ya, 25-35 gr arası kurşun atıyosun :) bi yapsa bi yapsa balık :)

2. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    yarın bi deneme yapacağım ben kendi imalatım olan küçükyalı 10 lusunu atıcam sulara :D yemlik alırsam yemli yatıracağım bakalım kısmet

3. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Bu akşam cevizli migrosun karşısından kartala kadar sahılden geldım yol boynca sadece koçtaş ın karşısında toplam 5 kişinin yemli atıp oltaları yatırdıgını gordum

4. RuZqAR_34_

RuZqAR_34_ AHMET

Favori Makine:
    SiLweRStaR
    En İyi Avı:
    Bir zamanlar__Kofana
    Arkadaslar bır ay öncesıne kadar __DAP YAPI__ önünden kıralık sandallarla awlanıyordum. Hawalar bozduktan sonra kıyı dan awların pek bereketlı olmadığını gördüm .. Yemli aw yapan arkadaslardan bır rapor da göremedık. Yemli aw yapan arkadaslardan heyecanla raporlar beklıyoruz.GÖKHAN arkadasımın tekne organızasyonu warmı? sorusuna bende iştirak edıyorum. Aslında musaıt hawada iyi bır organızasyon SÜPERR olur. İyi haberler beklıyoruz

5. RuZqAR_34_

RuZqAR_34_ AHMET

Favori Makine:
    SiLweRStaR
    En İyi Avı:
    Bir zamanlar__Kofana
    Yeni bir şey sormak istiyorum arkadaslara: Ben bir KARTAL lı olarak önceleri cok karagöz tutardık şimdi ciwarımızda bu tür meralar warmı.. Zamanı ne zaman olur? BiLqi sahibi awcı arkadasların bilqilerini rica edecem..
    AYRICA BU SAYFAMIZI CANLANDIRALIM YAZILARIMIZ BALIKLA BİRLİKTE AZALDI... YENİ YAZILAR WE KONULAR BEKLIYORUZ ARKADAŞLAR ____

6. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Küçükyalı 10'lusu :) süpermiş ya.. :D
    Sonucu paylaşırsan sevinirim :thumb:

7. MAXİMUS

MAXİMUS Mustafa

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extreme Cast SURF KAMIŞ 180Gr. 440m
    Favori Makine:
    Okuma Avanger V 65/B (7B, 4,8:1)
    Herkese Selamlar. Epeydir foruma katılmıyorum. Malum askerlik ve sonrasında iş-güç balık tutma zevkinden biraz alı koydu. Şu aralar yeniden başladık, hadi hayırlısı. Yorumlarınızı büyük zevkle okudum. Ataşehir'de oturuyorum. Geçen hafta Bebek tarafında avlandık (Abim ve ben). Çok bereketliydi. 10-15 kg rahat iri istavrit yakaladık. 5-6 tane de iri çinekop (lüfer diyenler de var) (istavrit çaparisi ile etek altı da yaptım ama çapariyi gözüne kestirmiş hayvan :)) ). 4-5 gibi Üsküdar'daki arkadasların yanına geçtik evde balık olduğundan satmaya karar verdik. Alan da satan da memnun kaldık :) Umarım bir gün kısmet olur da hep beraber avlanma şansımız olur.

8. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    muhtemelen haberin yok tebliğden ama kişi başı en fazla 5 kg istavrit tutulabilir ve tutulan balıkların satılması yasaktır. ;)

9. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Hadi yaptın bari ilan etmeseydin güzel kardeşim.. :confused:

10. MAXİMUS

MAXİMUS Mustafa

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Haberim yoktu, okuyamadım tamamını. Ayrıca değerli kardeşim zaten iki kişiydik. Ve zaman nasıl geçti nasıl o kadar balığı tuttuk fark edemiyor insan. :) Satma taraftarı değildim tabi ama malum taze balık olunca almak isteyenler oluyor illaki ve kıramadık. Bir daha ki sefere daha dikkatli oluruz artık, uyarı için teşekkürler..

11. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    10 kilo tamamda 15 olunca olmuyor işte :) neyse olmuş bir seferlik :)

12. MAXİMUS

MAXİMUS Mustafa

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Tebliği şimdi okudum. Çok doğru ve anlamlı. Gelecekte balık tutma zevkinden mahrum kalınmaması için gerçekten uyulması gereken bilgiler var. Kızdım kendi kendime. İyi ki paylaşmışım avımı, yoksa öğrenemezdim limitleri.
    Hassas terazi almam lazım :) Yoksa durduramam kendimi, limiti aşabilirim tekrar.
    Uyarı için tekrar teşekkürler.

13. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Kartal'dan hala haber yok mu? Furkan sen Küçükyalı 10'lusu deniycektin, ne oldu?
    Bu gidişle pazar sabahı ben 1-2 saat olta atıp kendim deniycem sanırım..

14. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    berkan abi dün biraz tatsız olaylar geçti başımdan sinirlenip çıktım evden sahile indim. (oltasız) in cin toplanmış çift kale maç yapıyordu. bir allahın kulu yoktu sahilde. idealtepeden bostancıya kadar yürüdüm. eğer balık olsa birileri muhakkak olurdu burada müdavimler bırakmazdı.

15. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Hadi ya.. pazar sabahtan deneme yapacaktım bak şimdi soğudum birden :( neyse yeni kamışımla değişik stillerde atış denemeleri yaparım ben de :D

16. Burak Gokhan

Burak Gokhan Gökhan

Ben de arkadaşlarımla birlikte Kartal Kumcular tarafında Eşkina ve İskorpit avlıyorduk geceleri.. Ancak bu Mart - Nisan - Mayıs zamanıydı, sanırım şuanda Eşkina da yoktur diye düşünüyorum idk

Ben de Kartal'dan Boğaz'a gitmek zorunda kalanlardan olmak istemiyorum.. Tekne olur, kıyı olur bir şekilde Kartal'dan faydalanmak gerekir :thumb:

17. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    kmucular tarafında bende avlanıyordum ama şimdi çırçır bile yok. bir anda kurudu sanki

18. SazanAvcisi

SazanAvcisi Enes Bozkurt

Favori Kamış:
    liffea carbon 4.20 spirit surf Liffea Turna Fress 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Salina 2 1600 Okumuma Trio 30S 12 kilo Cekerli
    En İyi Avı:
    Kısmetse lüfer;istavit 6 kilo ;izmarit 11 tane :D;kırlangiç 1 tane;sazan bıyıklı 1.5 kg;1 tane gümüş
    kumcular gercekten süper bi meraydi orda istarvit capariyle izmarit tutmuşlugum bile var :D ama birden kesti nedense 5 gemi karaya oturmuştu ondanda olabilir

19. Burak Gokhan

Burak Gokhan Gökhan

İşte orada herhangi bir hareketlilik görürseniz buradan haberdar edilmek süper olur ;)

20. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    merhaba , bende Kartaldan ümidini kesip , fırsat buldukça boğaza kaçanlardan oldum maalesef :( Burnumuzun dibinde misler gibi bir sahil var , ama balık yok. Çok üzücü . Sebeploeri var tabii , ayrıca tartışılır. cts akşamı saat 22:00 den pazar sabah 06:00 ya kadar vaniköydeydim. Ortam keyifliydi. Ama balık açısından bereketli değildi. 3 Adet çinekop aldım sadece limitler dahilinde . Sabah gün ışıdığında istavritedönmekti amacım , ancak saat 06:00 gibi yağmur ve rüzgar birden bastırdı. Yorgunluk ve uykusuzlukta eklenince daha fazla kalamadım.

Balık için nekadar heveslenip , hazırlık yaparsam elim boş dönüyorum yada çok az balık alıyorum . Hazırlıklız ve aniden gidince de tuttuklarımı koyacak yer bulamıyorum . Bende böyle bir totem oluştu son zamanlarda :)