Kartal, İstanbul, 2011-2012 Balık Avı Raporları

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında mstfylcn tarafından paylaşıldı.

1. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Atalar sahil güzel balık yaptı bu akşam.. benim kovam : 40 istavrit, 15 iri mezgit, 1 iri sardalya..

2. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    maşallah berkan abi kartal tarafından boş dönmeyen nadir insanlardansın :) ah şu final haftası bi bitsede rahat rahat çıkabilsem balığa :rolleyes:

3. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Sağol Emre, her zaman okula önem ver, senin hayatını yönlendirecek olan odur, hobiler sonra gelir..

4. bitli_pire

bitli_pire Uğur ÖNER

En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Herkese hayırlı akşamlar

Dün ilk kez karşılaştığım bir durumu paylaşmak istedim

dün akşam üstü "ANADOLU KARTALLARI FİSHİNG TEAM" grubundakı arkadaşlarımla Kartal-Atalar sahilinde balığa gittik birlikte sohbet muahbbet derken balığımızı da tuttuk akşam saat 21:00 gıbı ayrılıp evlerimizin yolunu tuttuk
    buraya kadar herşey normaldı zaten bana farklı gelen ise cevizli migrosun önünden Kartal iskeleye kadar sahilde aralarında 20 metre boşluk olan kımseyı görmedim sahil hınca hınç doluydu ve "MAŞALLAH" hemen hemen herkes o saatte bile balık tutabılıyordu ....İlk defa o yol boyunca bu kadar cok kişiyi bir arada balık tutarken gördüm

Yani arkadaşlar balık var balık hemde o biçim mrsparkle mrsparkle mrsparkle Bu sabah aynı gruptan Metin arkadaşımla Kartalda sandal ıle acıktan yaklasık adam başına 2 ıle 2.5 kılo arasında istavrıt ve sardalya tuttuk ....Bir tavsiye takım hazırlıyorsanız beden ince olsa bıle sakın köstekleri 0.10 yapmayın gerçi bu takım size çok güzel balık tutar ama çabuk bozulur bu yüzden benim fikrim köstekleriniz 0.12 nın altında olması derim

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Tekrar tebrikler Uğurum.. :clap2: tekneden avda kalın takım da iyi iş yapar, hatta biz tekne avlarında genellikle kalın takım kullanırız, av bereketinden bişey kaybetmediği gibi aynı takımla birçok kez avlanabilirsin :thumb:

6. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    Dün saat 3 gibi pendik sahile indim saat 8e kadar tek balık alamadım heryer ana baba günü saat 8.10 da bir balık başladı kurşun suya girer girmez balık atlıyordu açıktan 5 6 lı çeken ler vardı.Ben sallamayla 8-12 takım açık yeşil onlar 5 li çekene kadar ben 6 7 tane alıyordum balık çok geç yaptı ama çok süper yaptı saat 9.10 da balık kesti 800 gram balıkla avı sonlandırdım. Bu arada buralarda hiç sardalya çıkmıyor kartaldan iyi sardalya çıkıyormuş :)

7. xxgokhanzz21

xxgokhanzz21 Gökhan

Favori Kamış:
    Albastar 4.20 krokodil
    Favori Makine:
    Banax 2000
    En İyi Avı:
    34 Cm alabalık
    mezgitleri yemliylemi aldın abi yoksa çapariyemi atladı

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    çaparinin alt kösteklerine tavuk eti taktık Gökhan..

9. vuralturkmen

vuralturkmen vural

bu gun her zamankı gıttıgım mera cok verımlı ıdı son zamanlarda tuttugum en cok balık bu gundu aksam 5:00 gıbı basladı ve 9:20 geceye kadar devam ettı ıste resımler

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    ooo Vural, yedili sekizli çekilmiş istavritler :) maşalah maşallah, afiyetle :clap2:

11. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Teşekkür ederim berkan abi sağolasın

12. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Vural abi tebrikler afiyet olsun :) güzel avlarının devamını dilerim.. Bende son 4-5 gündür ara verdim bakalım saha geri dönüşüm ne zaman olacak :)

13. urlbro

urlbro Ural Kulikoğlu

En İyi Avı:
    Her avda daha iyisini umuyorum
    Arkadaşlar merhaba hepinize rast gele, bu akşam oralardaysanız bende size katılmak isterim,

14. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Ben bugün Ankaradayım, geç saatlerde dönerim. Perşembe akşamı bi av yapabilirim.

15. vuralturkmen

vuralturkmen vural

*** ederim ersincim sağolasın bence arayı soğutma bu gunlerı cok arıcaz surda 1-5 ay sonra istavritin i sini göremıcez sonra bekle 9-10 ay

16. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Bu sözlerin üstüne ben bu akşam sahile inerim bence :laughing: Ama dün sahilde yürüyüş yapıyorken baya bir gözlemledim hatta birkaç tanıdıkla görüştüm, istavrit çıkıyor ama bundan 1-2 hafta önceki gibi bol değil, bizim orda kıyıda balık boyları biraz küçülmüş ve balık akşam geç saate kadar baya bi açıkta duruyor.. sandalla açılanlar iyi ve iri istavrit alıyor şu sıralar.. bakalım artık kısmet... ;)

17. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Ben bu aralar kefale sardım arkadaşlar . Geçtiğimiz cts günü hayatımın ilk kefallerini tuttum. İlginç olan bir durum ile karşılaştım. Aynı iskelede bir hafta önce boru kurdu ve dip takımı ile gözümün önünde ile iri iri kefallerin geldiği iskelede benim gittiğim hafta kurda pek rağbet olmadı. Ekmek içi ile şamadıralı takım ile bir abimiz avlanıyordu ve 10-15 adet almıştı ben gelmeden önce . Benim kurtlara sadece 2 kefal geldi. Balığın ilgisi değişmiş ve ekmek içine kaymış :) bende 1 gün önceden boru kurtlarını sipariş ettim , gittim aldım. akşam temizledim güzelce vs. Meğer boşunaymış :) 1 somun ekmek alıp kıbrıs sarsaymışım daha çok tutarmışım .
    Kefal zeki ve huylu bir hayvan olduğundan tutmak insana başka bir haz veriyor. Yemin etrafında dolaşıp 1 defa bile hamle yapmadılar. Meğer gölgem suya vurduğu için hayvan kuşkulanıp yeme yaklaşmıyormuş. Oturup bekledim , gölge yapmadan . O zaman gerçekten de vuruşlar gelmeye başladı . Av zeki olunca taktikler daha bir önem kazanıyor :)

18. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Tebrikler Özkan.. kefal avı çok zevklidir, ah bi de insan içine sinerek yiyebilse :)
    Bu arada dün akşam arkadaşlar 3 kişi sandalla 7-8 kilo civarı istavrit almışlar.. istavrit çıldırmış durumda..

19. vuralturkmen

vuralturkmen vural

Bu gun her zamankı gıttıgım mera cok sukur bızı gıne uzmedı ıstavrıt berkan abının dedıgı gıbı cıldırmıs durumda

20. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Aynen katılıyorum bende dün akşam 7buçuk gibi sahile indim balık 8den sonra yaptı ama çılgınca :) kaç defa 7li 8li çektim hatırlamıyorum bile.. bayada bi kraçayı geri saldım suya ama dün çok iyiydi yine... Bu arada bende kefal avına başlıcam özledim kefal tutmayı ama istediğim boyutlarda gelmezse geri salarım.. Alışmışım çünkü Avşada kocaman ve temiz kefalleri avlamaya bizim burdaki bicok kişi ileryaları tutuyo..