KAŞ'tan İnciler..TaTilin ilk günü

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Bigfish tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Bu arada ben de biraz Kaş'tan bahsedeyim... Gelmeden önce Fethiye'den aradım, "yolum az kaldı geliyorum" diye. Baktım Ümit kendine gelmiş, keyifli keyifli "biz Mehmet hocayla balıktayız, çarpanlarda çarptı" diyor. Çarpılmış ama ses neşeli geliyor... Çok heyecanlandım tabi.

Öğlene doğru Kaş'a vardım. Ümit, Mehmet hocam ve ailesi beni almaya geldiler otogardan. İnanılmaz sıcak insanlar, harika bir sohbet, hiç ama hiç yabancılık çekmedik sayelerinde. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum bunun için.

Beni aldıkları gibi, Kaş'ın harika bir koyuna götürdüler bizi ailecek. Önce denize girdik ve o denizin akvaryumlara taş çıkartan dibini seyrettik. Sonra Ümit ve Mehmet hocamın eşi denize girmeye ve güneşlenmeye karar vermişken biz de balık tutmak için arka taraftaki kayalıklara gittik Mehmet hocam ve dünya güzeli kızı Zeynep'le birlikte.

Ben birşey tutamadım her zamanki gibi, çünkü tek oltayı Zeynep ve ben kullanıyorduk... Açıkçası Zeynep'in hevesini kırmak istemediğimden, oltayı hep ona tutturdum. Ben atıyordum ileri ama o tutuyordu oltayı :p Sonunda bir çarpan balığı aldığında sevincini görmenizi çok isterdim ve tabi çığlığını duymanızı :D Mehmet hocam ve Zeynep birkaç tane çarpan ve ıskaroz tuttular. Sabahki balıkların da üstüne eklenince bayağı bir balığımız olmuştu. Bu arada Mehmet hocam bana daha insaflı davranarak, çarpan balığına çarpılmadan, nasıl iğneden çıkarabileceğimi öğretti :)

Akşam da Kaş merkeze indik ve Ümit'in de dediği gibi Yunanlı kardeşlerimizin gösterilerini izledik. Pek kimse ilgilenmese de Ümit ve ben izlerken transa girmiştik resmen. Yanımızda top atsalar duymazdık o an eminim :D Sonra Kaş'ı gezdik dolaştık epey bir zaman ve gece evimize döndük elbette. Ve o terastan yıldızlar muhteşemdi. Hepinizin yıldızları görmesini çok isterdim....

Veee.... tabiki arkası yarın :p

2. simendifer

simendifer Sennur

O kadar beceriksizmiş ki, senin oltaya da bir kuzu takamamış :D

3. Ooooo oo
    Sizde bu işi Brezilya dizilerine çevidiniz.
    İşin yoksa bekle..
    RTÜK'e şikayet edeceğim sizi görün bak....:D :D :D

4. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    Hatırlamıyorum öyle çok ki
    cadayl ye cevabımdır

sayın cadayl toprak bellesende tamiratları yapsanda bulaşıkları yıkasanda sen hakkını kaybettin arkadaş.sana tam köylü teklifi yapmıştık gelmen için ..canın sağolsun böyle muhabbetide bida kolay kolay yakalayamazsın.herşey vardı.balık festival yunan folklörü gece muhabbetleri ay ışığı teras sefası.muhallebici de tatlı sefaları..deniz güneş barbekü daha neler sayayım ..en önemliside kaş ta nefes almak..

5. simendifer

simendifer Sennur

Hocam, Aylin kaçırdı treni :D Bize yaşattığınız o harika zamanlar için size çok çok çok teşekkür ederiz :p Ümit ve ben bir daha ne zaman bu kadar güzel zaman geçiririz bilemiyorum gerçekten. Herşey için bir kez daha teşekkürler... Özellikle o bol yıldızlı Kaş geceleri ve muhteşem manzarada yediğimiz balıklar için.... Sıcakkanlılığınız ve misafirperverliğinizi ise hiç katmıyorum... Ne diyeyim, Allah razı olsun, çok güzel zaman geçirdik sizinle :) Dilerim Allah size daha daha iyilerini yaşatır...:)

6. ZANDER

ZANDER

Favori Kamış:
    RON THOMSON HARD CORE ; Yayin icin ,Abu Garcia Cardinal 505 FR Freilauf Rolle Modell 2006 makina
    En İyi Avı:
    Sazan 17 kilo . Turna 11 kg 110 cm.
    iki ay kadar önce Ahmet (birahas) bana demisti Kas a gidelim diye. Ben biraz ters düser diye karsi cikmistim. Simdi keske oralarada ugrasaymisim dedim. Türkiyede gitmedigim ender yerlerden biri Kas, bakalim kismetse seneye oralarida görürüm.En azindan fikir sahibi oldum sayenizde.

7. simendifer

simendifer Sennur

Bir dahakine mutlaka gitmelisin Ercan... İnan öyle fotoğraflardaki gibi bir yer falan değil. İnanılmaz güzel. Hele bir de tepeden bir yerden baktın mı güzelliğine doyamıyorsun. Yarın ben de Kaş'a ait birkaç foto ekleyeceğim... Ama fotoğraf yetmez gerçekten ;)...

8. ZANDER

ZANDER

Favori Kamış:
    RON THOMSON HARD CORE ; Yayin icin ,Abu Garcia Cardinal 505 FR Freilauf Rolle Modell 2006 makina
    En İyi Avı:
    Sazan 17 kilo . Turna 11 kg 110 cm.
    Tahmin edebiliyorum. Bende Tatil yaptigim yerlerde bir cok foto cektim, ama üsengeclikten koyamiyorum bile siteye :( Bir ara sana vereyimde sen koy bari :)

9. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    selam zander

gelecek yıl eğer bu sitede kalırsak arkadaşların çoğunu kaş kampinkte buluşturmayı planlıyorum sende baş misafirimsin.beklerim.bir haftalık koca bir tekne tutacağız ve istediğimiz her yerde av yapacaz.teknede pişirip teknede yerizbalıkları.

10. Cadayl

Cadayl Aylin Özyurt

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    lepistes..
    Üzmeyin beni:( Bir giderim.. gelmem valla bi daha...:(

11. Mehmet Demirörs

Mehmet Demirörs Mehmet

Favori Kamış:
    Oltanın her türü
    En İyi Avı:
    gelip davet etmedikmi

sen tercihini başka yerlerde kullandın ..bize pek kulak asmadın şimdi üzülme ....bekle bir sene 365 günde pek geçmek bilmez .sana belki şubat tatilinde bi kıyak yaparız tamda mercan zamanı sirkülere bakmamız lazım.

12. kral balıkçı

kral balıkçı mustafa gedikoğlu

Favori Kamış:
    surf
    En İyi Avı:
    çino sarı lüfer istavrit izmarit zargana vs....
    maşallah maşallah allah devamını erdirsin tebrikler ;) :) :)

13. DR_BLOoD

DR_BLOoD

harika parçalar bunlar akşam yemeği tamamlanmış tebrikler abi

14. ben yokken eklediğiniz için resimleri geç cevap veriyorum ..:(
    çok güzel günler geçirmişsiniz teşekkür ederim bizimle paylaştığınız için..:)
    bu arada mehmet abinin misafirperverliğini tahmin ediyorum sağolsun bende antalyaya gittiğimde davet etmişti fakat günlerimiz tutmadı ben döndükten sonra gitti kaşa sağolsun .:)

allah muhabbetimizi bozmasın..

15. kovboy

kovboy MESUT

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    89cm turna 4,350kg
    güzel bir gün geçirmişsiniz tebrikler