Katil silikonlar iş başı yaptı

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında 3182 tarafından paylaşıldı.

1. simendifer

simendifer Sennur

Arkadaşlar av tebliğe uygundur. Fikirlerimizi belirtirken ya da eleştirirken, eleştirimiz olumsuz da olsa üsluba dikkat edilmesini rica ediyorum.

2. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    tebrikler kadem katiller işini layıkıyla yapmış ;) afiyet olsun daha nice güzel bereketli avlara ;)

3. murataydiner

murataydiner Murat

İmrahor derken Ankara'da önceden imrahor vardı, tuğla fabrikaları arasında onlarca gölet güzel balık olurdu zamanında şimdi ise su birikintisi bile yok bu herhalde İmrahor/Mühye kasdetmemişsindir.

4. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    istanbul imrahor;)

5. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN

avnız çok bereketli olmuş tebrikler.insanlar garip limit kadar avlasan bu kezde çok avlamışsın diyor ,ben olsam bende limitlerin müsade ettiği kadar avlardım sizi tekrar tebrik ediyorum güzel av

6. akçin

akçin Hakan

Ellerine sağlık, yine güzel bir av ve güzel bir gün geçirmişsiniz,devamı gelir inşallah.

7. bilent yıldırım

bilent yıldırım bilent yildırim

arkadaşlar,iyi balıkçılar kolay yetişmiyor,biraz daha insaflı davranalım .
    feridun gibi,bir sezon da,bu kadar turna raporu yayınlayan kaç balıkçı var. bence bu emeği veren insanlar,ayrı tutulmalıdır.
    avlağı iyi okuyor,herkes den de çok daha fazla balık alıyor.

bu ifadelerin altında yav adam nasıl tutmuş var gibi ,eğer bu kadar fazla balık alması,kimilerin aklına takılıyorsa,,olta ile bu avlar oluyor arkadaşlar.

bende tatlı su balığı yemiyorum,ve salınmalarından yanayım,ama yiyen adama da lafım olmaz,kendi tercihi.
    hassasiyet gösteren arkadaşların da alınlarından öpüyorum,çok sevindim aslında,sevgili denizci kaptanın ifadesinde hiçbir yanlış görmedim örneğin ,gayet kırmadan ifade etmiş.
    ama turna avlarının her zaman ,sonda toplu foto çekimi muhabbeti var,bu işi engelliyor kanımca.
    birbirimize lazım ız arkadaşlar ,herkes bu ortam içinde yeri geliyor,yüz yüze geliyor saygılar...