Kayseri Yahyalı - Kovalı Barajı na Gidipte Olta Atamama

Konu, 'İç sularımızdan (Tatlısu) Güncel Av Raporları' kısmında haakaan tarafından paylaşıldı.

1. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Mustafa kardeşim merhaba . biz sportif balıkçıların kaderi bu . şimdi bende sert yaptım adamı ezecektim telsizle diğer adamları çağırdı 9 kişi oldular arkalarında odun da vardı . neyse olay buyumeden biz takımı taklavatı topladık geldik . ama bu işin peşini bırakmayacağım 3 sene sonunda bu adamın attıgı ağdan ötürü baraj en az 5 6 sene kendine gelemez barajı kiralamakla resmen bitiriyorlar .

2. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    sevgili Tevfik abim yazdıklarını dikkatlice okuyup gözümde olayı canlandırdım :) böyle bir olay ile ilk defa karşılaşıyorum ve açıkçası bende de kabahat var . yanımda tebliğ olsaydı yada ben tebliği detaylı bir şekilde bilseydim belgemle beraber sizin dediklerinizi söyleseydim o gece oltamı su ile kavuşşturabilirdim ;) bundan böyle tebliğin bir çıktısı ve belgemi alıp öyle gezeceğim baraj baraj :)

jandarmanın kesinlikle suçu yok onlar olaya vakıf değillerdi . tabela konusunda ise devlet buraya tabela dikmedi dikmicek gibi o kalabalıkda öyle bir söylem duydum . neyse abim umarım bir daha hiç bir amatör sportif balıkçı arkadaşım böyle bir olayla karşılaşmaz . hayatta en büyük keyif aldıgımız huzura eriştiğimiz dinlendiğimiz hobimizi yapmamıza kise engel olmamalı . helede dışarda o kadar çok kötü kalpli insan varken .

bu arada ben istanbulda Vaniköyde çok güzel çinekoplar alıyordum . çapari ile çok iri istarvitler çkiyordum . bir gün vaniköye gittiğimizde balık yakaladıgımız yeri otopark ve çaybhçesine çevirdiklerini gördüm . ve olta atmak istediğimizde çok sert tepki ile karşılaştık . yani böyle şeyler oluyor her yerde olacakta ama biz tedbirli olursak haklarımızı bilirsek sanırım kazanırız ..

ilgin düşüncen ve görüşlerin için çok sağol abim . kendinize çok iyi bakın . Saygılar .

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Abi geçmiş olsun desem en iyisi olur herhalde, büyük şanssızlık yaşamışsınız ama maalesef yaşadığınız olay şu anda her gölette olmaya başladı. Kimseyle muhattap olmamak en iyisi, maalesef artık her yerde her türlü insan çıkabiliyor önüne, sakinlik en güzeli orhan amca gibi arkadan basarsın kalayı biraz sakinleştirir. :) Bu sene bende tatil rotamda bir çok göl ve gölet gezdim. Dağda insan çıkmayan göletlerde bile gelip para kestiler. 10 günde 100 liraya yakın para saçtım adamlara. :) En güzellerini tutmanı dilerim. :)

4. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    Sevgili Fatih kardeşim . iyi dilerklerin için teşekkürederim . adama dedimki dayı bak tuttugum tüm balıkları geri salayım yok olmaz dedi , olta başı para vereyim dedim yook olmaz dedi dayı bak tuttugum balıkların parasını vereyim yook olmaz dedi :) dayı dedim sende ne em neyse işte onu dedim bende :) yakında balık tutacak yer bulamayacağız hadi bulduk diyelim bu sefer içinde içinde balık tutamayacağız . bir barajın 3 yıl boyunca her gün ağ yemesi demek o barajda balığın bitmesi demek değilmi ? allah sonumuzu hayıretsiin . ;) raporlarını bekliyorum dostum . sevgiler saygılar

5. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Abi 300 km kayseriye yol yapma o zaman, bir daha kine ankaraya bekleyelim seni. :) Burda güzel sazan yerleri var, başında ağrımaz, misafirimiz olursun. :D

6. haakaan

haakaan Hakan Çetinkaya

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE
    Favori Makine:
    OKUMA
    En İyi Avı:
    Can Dostum
    canım kardeşim bu samimi davetin için çok teşekkürederim inşallah geliyim ama sazan için değil turna için geliyim ankaraya beraber sallayalım oltaları benim için km hiç sorun değil keyif alayım huzur bulayım dostlarla olayım yeter . bu teklifini değerlendireceğim inşallah olur kardeşim . sevgiler saygılar Ankaraya

7. reddeck

reddeck Ümit

BİMER'e yazabilirsiniz sonuçlanacağına eminim.