üstad geçmiş olsun Selam üstad: Ronder bu savaşı kazandı sıra sende: İnşallah kötü bir şey olmaz. Ama ronder allahın izni ile sağlığına kavuştu. Ben ona bir şaka yapmıştım. İnşallah sende mazur görürsün beni: KÖTÜLERE BİE ŞEY OLMAZ USTA
Üstad selam: neden mi şaka yaptım? baksana bu meret genelde denize kıyısı olan illerde daha çok görünüyor. Mazallah sanada bir şey olmasın diye şaka yaptım. kızdıysan kusura bakma
Kene ısırdı evet... Ama iyileşeli çok oldu Şu an da iş seyahatinde olduğu için aramızda değil Kendisi gayet sağlıklı İnşallah bir daha böyle birşey yaşamayız...
Ama arkadaşlar, okumuyorsunuz ki. Ronder arkadaşımız iyi, diyorum. Şu an Kastamonu'da. Daha iki gün önce gördüm. Foruma bir girip cevap yazsa iyi olacak sanırım. Durun ben telefondan arayıp durumu arzedeyim kendisine.
Merhabalar Arkadaşlar suan cok iyiyim valla sevenlerime selamlar kene illetinden kurtuldum simdi nerde cimen görsem dolduruyorum pacalarımı corabıma kene mene gelmiyo aslında ve korkulan oldu konusunda iyi oldugumu yazmıstım fakat fark edilmedi sanırım suan iyiyim cok sagolun dostalarım beni duygulandırdınız umarım sizler de iyisiniz dir.İşlerimin yogunlugun dan pek siteye giremiyorum.Şuan Kastamonudayım...sanırım yakında istanbula gidecem işlerimin devamını orda surdurecem istanbul daki arkadaşların dikkatine umarım kastamonu da ki dostlarım gibi agırlarlar beni saygılarımla ...
Türkçesi yaşıyorum fakat buna yaşamak denirse keneden kötü bitkisel hayata girmekmiş iş yogunlugu beni bitkisel hayata soktu
Hoş gördük Dostlarım açmış olduıgum konuda yazmıstım iyileştim diye neyse şu araLar daha bir yogun olucam sanırım yakında İstanbulda olma olasılıgım var yeni bir firmayla çalışmaya karar verdim de duzene girene kadar sanırım net uzak görünücek bize saygılarımla herkese kucak dolusu sevgiler
Kenelere Dikkat cok onemli birkonuya deyinmisiniz ben Almanyada tatlisularda baliktutuyorum buradaki dereler ve göller genelde ormanlarla kaplidir ve bu dere kenarlarinda cok Kene oluyor Baliga gittigim zaman kene spreyi kulaniyorum genede bana keneler geliyor.Balik tutmaya gittigim zaman sunlara dikkat ediyorum!" kesinlikle yere oturmuyorum ,yedigim.ve ictigim maddelere bakiyorum, balik cantamda herzaman cimbiz ve Dezenfekte bulunur. Balik avindan eve döndügüm an hemen hertarafimi kontrol edip üstümdeki kiyafetlerimi banyonun icine silkeliyorum.cok zamanda kiyafetlerimden düstügünü görüyorum. Biz Ailece Kene asisi oluyoruz,Arkadaslar Turkiyede kenenin nekadar tehlikeli ve nekadar cok oldugunu bilmiyorum , cok yesillik yerlerde balik tutuyorsaniz veya ormanda,parklarda dahil dikkat etmenizi tavsiye ederim ve keneler hakinda bilmeyenleri uyaralim.
Arkadaşlar bu kene denen hayvan bundan yallar önceden beri vardı, benim anlamadığım, bu zehirli keneler sonradanmı üredi. Bir duyumuma göre keneler çeşit çeşit diyorlar.kimisi sekiz ayaklı kimisi altı ayaklı oluyormuş. Bildiğim kadarıyla sekiz ayaklı olanlar zehirli, Gerzekten geçen yıl çok korkulu balık avı yaptık inşallah bu yıl böyle olmaz. Tabiki artık keneyi görünce ayaklarına bakmak aklımıza bile gelmiyor.Allah kimseye göstermesin. Saygılarımla.
genemi kene merhaba amanin bu keneler uzak durmak lazım bir hafta ne çektim vaziyetimi mezar yerime kadar hepsini hazırlamıştım dikkatli olalım
kene gene piyasada!!!!!!!!!1 abilerim kardeşlerim ablalarım lütfen ava pikniğe kırsal alana giderken giyinmenize biraz daha dikkat edin ayrıca bu kene musallatından korunmak neler yapmalıyız bunlar bize çok lazım blgiler herkes bilidiği şeyleri yazsın çünkü bu kene direk bizi tehdit ediyo
Bugün öneriler bölümünden bende aynı şeyi sordum ve cevabınıda aldım sana linkleri göndermek isterdim ama o kadarını beceriyorum öneriler bölümüne bakarsan benim adıma gelen mesajda linki görürsün oradan bilgi alabilirsiin ayrıca arkadaşlarımızda sana yardımcı olacaklardır.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=34 Bu da tatlı su http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=3506 Bu da kene ile ilgili bilgiler http://www.balikavi.net/forum/showth...highlight=kene Arama motorundan bakarak bulabilirsiniz istediklerinizi ____Becerdim galiba
Sanırım bu linkleri birbirimize vermek ile birlikte konulara yazarak yeniden gündeme gelmelerini sağlamak ve arkadaşlarımızın dikkatini bu konulara çekmek uygun olacaktır. Ne dersiniz?
Size tamamen katılıyorum zaten ben o konuya aynı gün öneriler bölümünden girmiştim siz ve smyrna adlı arkadaşımız linkleri bana verdiniz daha sonra aynı konu açılıncada elimden geldiğince arkadaşımıza yardımcı olmaya çalıştım. Fakat yine söylüyorum özellikle konu başlığı altında açılırsa özellikle ilkyardım veya sağlıkla ilgili bir başlık altında açılır hepsi bir başlık altında toplanırsa bizim gibi yeni üye olan ve olacak arkadaşlar nasılki tanışalım veya tatlı su balıkçılığı gibi konulara hemen ulaşabiliyorsa onada ulaşabilseler bu konular hemen hemen her gün güncel kalabilir. Saygılarımla