kim demiş torpili yok diye basbaya torpilli. 40 küsür mesajın hiçbirinde lütfen imza ayarlarını yaparmısın demiyor.... neyse aramıza hoşgeldin kardeş...
Allahsızlık etmeyin ilk işim imza ayarları idi, Işık ve sevgi ileyi elimle yazmıyorum her seferinde, bi tek (be pozitif) yazmamışım , bi de sloganım yok , ahanda size kral slogan KYLIE ye kurban olurum!! ))))) bana gıçıklık yapanların listesini alıyorum ..
doğum günümm için de masraf etmeyin istedim , toplantıdan iki gün sonra, yani 14 Ağustos . Ahan kim bu yazıyı okurda bana hediye almaz bi daha Kylie'yi victorias secret içinde göremesin inşallah!!!
Bana mı sordun ???? eğer cevap evetse çok kadı tanıdım ama kızı olmayanları unuttum hemen Eksikleride yoktu... Niye sormuştun????D
Bana mı sordun ???? eğer cevap evetse çok kadı tanıdım ama kızı olmayanları unuttum hemen Eksikleride yoktu... Niye sormuştun???? Bana mı sordun ???? eğer cevap evetse çok kadı tanıdım ama kızı olmayanları unuttum hemen Eksikleride yoktu... Niye sormuştun????
Acaba arkadaşa kadı kızımı gerek Ahmedinejat'a bi alo diyim Gerçi şimdi o nükleer tesistedir...orda tel çekmez
Sen Karıştırdın Balık lazımsa hemen yollayak Kadı kızı işine gelince THATS İT discoya git gerçi üniv.kapandı tenhadır şimdi Clup people uyar sana (ziya paşa bulvarında olan) hadi bak tam vakitleri Ayrılmadıysa ömere selam söle (barmen) Yok dersen mersine Gönderem Martı'ya Hah şimdi hatırladım adını merkezde Capıno var.Alt kata in rock yapılan bölüme
Söylediğin yerler pek tarzım değil . İyi rock dinlemek istiyorsan da Pizza salonu yerine CAZZARA' yı tercih etmeni tavsiye ederim , Cazzara olmayacaksa Pick up olabilir. Bunların tamamının ortak özelliği ise kadı kızları ile girilememesi ))) Sevgiler,
Olur mu.. Büyük harf yüzünden uyarı aldı. İmza ayarları içinde uyarıldı Msn den anında kafasına silgi şeklinde uyarılıyor o ... İlk mesajlara bakın hem.. 3 yöneticiden birden uyarı almış.. Rekora koşuyor bence