Şimdi bu arkadaş hem Aylin'i Admin hem de kendini torpilli mi sanıyor Gel canım sen..! Yaklaş hele..Yaklaş biraz daha sokul
tövbe deyin , 50 tane foruma üyeyim hepsinde nikim de şifrem de aynı )) kimsenin şalgam ister bi havası yok ne iş anlamadım yahu ?? : )))
Yok abi ya, bi dur.. Sonra banlarız.. İzmirde bana lazım o.. Ama dediği doğru, her forumda nick i aynı Ben bu havada şalgam isteyecek kadar kamikaze değilim kuzen. Delikanlıyı bozar
şalgam getirmek tamam da ali gödenin şalgamcı olduğunu kim söyledi ?? oradan da bulabilirsin bulaşık suyu, uğraştırmayın benii ))))))))
Ali Göde den sağlamı var Ahmet Abim, benim abim, güzel abim.. Sen topalın şalgamını dene bir.. Offfff offf. sabah sabah sıcak tost ve şalgam ile kahvaltı. Yanına denesindende kondumu... Değerden mevsim başlayınca topalın şalgamı için söz al derim. Tek geçerim, havuç kokar.. İçmeye doyamazsın. Şimdi ayran satıyordur, sezon kapandı..
Eğitim almış sanırım, hazırlıklı gelmiş hiç cevap da vermiyor kavga çıkmasını istemiyorsan göz göze gelme hesabı
gemi değil tır geldi!!! haberimiz de yoktu süpriz çıktı resmen , üstelik de yanlış yere geldi , çok şiddetli olmasın diye C3 sipariş vermiştim , C4 göndermişler, İzmire gönderin direk ordan alalım nakliye olmasın dedim , Adanaya göndermişler , işin yoksa uğraş dur şimdi , OOOFFF Salak bu İsrailliler yaa !!! Savaş mı dediniz?? yok ben kesinlikle karşıyım ))))))))))
Adanalı adam şalgamla boğulur mu bee ? pehh... İzmir orası akıllım, denize dökeceksin, şalgamla boğmayacaksın... Uff bıktım sana taktik öğretmekten...