kofana 3kg...akyaka...final avım...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. deePblue

deePblue na

turgay abi süpersinn.
    TEBRİKLER

2. tommasi

tommasi evrim ertik

Favori Kamış:
    olta,Yengeç
    En İyi Avı:
    Çipura 3.2kg
    turgay abi süpersin...kuzenle tuttuğumuz lüferlerden sonra gördüğüm en büyük lüfer raporu bu oldu...Bu boyuttaki lüferi çekmesi ne kadar zor bişeydir bilirim....Balık öne doğru atlayarak misinada boşluk bırakmaya çalışır boşluk olduğu an zaten balığın arkasından bakmaya başlamışsındır bile :) Gerçekten senin şu an hissettiğin duyguları anlıyabilien ender insanlardan biriyim :D
    rastgele

3. modena

modena

çok teşekkürler...

beğenmenize çok sevindim...

abi bu yönde kendimi geliştirmeme en büyük katkısı olan insanlardan birisin...çok başını ağrıttım abi senin telefonlarda...o nedir bu neden böyle şu şöyle olmazsa olmaz mı...ama her seferinde bıkmadan usanmadan cevapladın tüm sorularımı...ve ben hala sormaya devam ediyorum...:D

ilginiz için çok teşekkür ederim...renk kattıysam ne mutlu bana...

4. modena

modena

abisi sağol...sen daha süpersin...

bu konuda yücel ustadan bir öğüt almıştım...sonra kofanaların kabusu oldum...yaşanan şanssızlıkların dışında hiç biri elimden kurtulamadı...beni anlamana çok mutlu oldum...;) ;)

5. DrEjO

DrEjO Tamer

Tebrikler, müthiş balık, azminize hayran kaldım, daha iyileri nasip olur inşallah.

6. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    alığıyla anlatımıyla haria bir av...tebrikler.ellerinize sağlık...

7. since1970

since1970 cengiz ekizoğlu

Favori Kamış:
    Lineaeffe Baia Grande 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro Spa-65
    Turgay kardeşim sana maşallah diyorum. Gerçekten imrendim. Avın da, raporun da, resimler ve o muhteşem kofana da süper usta. Tebrik ederim.:)

8. modena

modena

çok teşekkür ederim...bu inadım sayesinde hep balık aldım...

çok teşekkür ederim...beğenmeniz beni mutlu etti...

ağabey çok sağol...beğenmen beni mutlu etti...aslında bunların raporlarının istanbuldan gelmesi gerekiyor ama sezon da tatil yapıyorlar burada herhalde kofanalar...:)

9. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    usta sizdeki inat bende var aslında...eminim bunun gibi ve daha iyi trofeler beni bekliyordur...benim gibi çok sabırlı birinin böyle bir kofanayı inat edip yakalamsı bana da umut verdi.daha güzel avlar dileğiyle.rastgele...

10. Trbzn61

Trbzn61 YÜKSEL

En İyi Avı:
    Levrek 2,5 Kg
    Tebrikler Turgay kardeş.Tek kelimeyle muhteşem bir av olmuş,harikasın.Valla ne yalan söyleyeyim ben olsam o suda bir saat bile bekleyemezdim.Azmine hayran kaldım.Gerçek bir avcıymışsın,helal olsun.Azmin önünde hiç bir engel duramayacağını gösterdin.Bende 2002 - 2009 yılları arasında Muğlada görev yaparken Ekincik koyunda mercan avına giderdik.O günlerim aklıma geldi.Avların daim olsun.RASTGELE.

11. Chipower

Chipower Ümit Şimşek

Favori Kamış:
    Milo Explanada 420,Milo Fulk 11 Surf
    Favori Makine:
    Shimano Big Baitrunner Long Cast,Daiwa Spitfire4000
    En İyi Avı:
    Olta suda şu an bekliyorum...
    Çok çok güzel! Hem anlatım, hem mücadele ve azim, hem de balık. Tebrik ederim.

12. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    eehh be turgay kardeşim okurken banada bu anı yaşattınya helal olsun:) sanki balığı ben tuttum ellerine sağlık kardeşim final tam final olmuş:)

13. modena

modena

ben balığın saatleri konusunda pek katı kurallara sahip değilim...evet kabul ediyorum sabah ve akşam saatlerinde hayvan açken daha çok verim alınabilir...ama bence arada kalan aç bir kesim olabilir...çünkü bu güne kadar her zaman diliminde at-çek yaparak balık yakalayabildim...evet sabır her zaman iyi bir davranış türüdür...bence sende yapabilirsin...

beğenmenize gerçekten mutlu oldum...sağolun...azim olmadan da olmuyor...birde bunları yaparken gerçekten zevk alarak yapıyorum...balık sadece bu işin meyvesi...gerçi bu sefer ki meyve çok büyük ama olsun...:)

14. modena

modena

sağolun...iyi bir final oldu...

ağabey çok sağol...inanın bütün içtenliğimle söylüyorum...yorum yazan ve bu mutluluğu benimle paylaşan herkese canı yürekten teşekkür ederim...izmir de de böyle avlar yapmak için azimle çalışmaya devam edeceğim...:)

15. LapinCash

LapinCash

Sağ ol abi iyiyim.Ama balık canavar gibi ya :D

16. modena

modena

aslan kardeşim benim...bu forumda bir canavar delikanlı var...oda sensiz...tek geçerim seni...;)

17. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

abi sana söylencek söz bulamıyorum... sanatkar olmuşsun sen artık...

18. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Müthiş güzellikte bir av öyküsü olmuş.Final olması bir anlamda üzücü belki ama avlak bölgenizin koruma altına alınıyor olması gerçekten güzel bir gelişme.Bu, gelecekte türlerin rahatça çoğalması ve katledilmemeleri için gerekliydi zaten.Final avı olduğunun bilinciyle yaptığınız son av oldukça heyecenlı ve gayretli geçmiş.Kamışın yarattığı sürpriz sorunu da bu gayretle aşmışsınız abi.Daha ne denir bilemem yürekten tebrik ederim sizi:)Gelecekte daha güzelleri rasgelir umarım.

19. KULL64

KULL64 Emrah

Favori Kamış:
    Guan2000gr
    Favori Makine:
    Ticagt4000
    En İyi Avı:
    ...
    Raporu bir yazar edasiyla yazmissin be usta! Cok guzel anlatimda , balikta.Umarim En kotu avin boyle olsun daha sonraki avlarinda.Tesekkurler.

20. modena

modena

teveccühün kardeşim sağol...mutlu ettin beni...

çok teşekkür ederim...sağolun...evet av yasağına çok sevindim ne yalan söyleyeyim...akyakadan az evvel geldim...balıkçıların canı çok sıkkın...yasak uygulanıyor...inanın kimsecikler yok ortada...ama gelecekte daha kötü olmaması için bu şarttı...iyi dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim...

sana da iyi dileklerin için teşekkür ederim ederim...maksat bu güzel anları paylaşıp hep beraber mutlu olmak...

yalnız ali kemali göremedim hala...:rolleyes:

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.