kofana 3kg...akyaka...final avım...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    kıskanç turgay :mad: sırf ben gelip yakalamıyım diye balık yok dedin değilmi :mad: teessüf ederim :cool:

ohhh be nihayet oldu, sen taş döktün sancısını biz çektik :p
    koskocaman tebrikler turgay, inan çok sevindim :) daha irilerini yakalamak kısmet olur inşallah :)

2. ayarr

ayarr can

Favori Makine:
    firebirt
    Yasaklar

Yasak olan bir bölgede avlanma iznini sana kim verdi merak ettim açıklarsan memnun olacağız.

3. jigging

jigging Caner

Favori Kamış:
    Penn spinfisher surf & Lineaeffe sorrento & Lucky Craft ESG II
    Favori Makine:
    Penn Surfmaster 750 & Shimano Ultegra XTB & Exage 4000fa & shimano twinpower 4000xg
    En İyi Avı:
    seni meraklı, hadi ordan... nazar değdireceksin..
    Hocam yasak masak diyorsunda öncelikle bulunduğun ortamın yasaklarına uy istersen. Sonra başkalarına hesap sorar gibi yanıt yaz.

Sitede isim ve yaş belirtmek zorunlu. Sanada bunları profilinde belirtmeme iznini kim verdi bende bunu merak ettim..

Yönetime rapor ediyorum şimdi..

4. modena

modena

ercan yemin ederim son kez ne olacağını bilmeden gittim...ama bu oldu...darısı başına...:D :D :D

son avım olduğunu oraya gidene kadar yasaktan haberim olmadığını söyledim...ayrıca sizinle aynı şekilde avlanan amcamız ve bir çok insan daha vardı avlanan...youtube yüklediğim videoyu izlersen etrafımda avlananları göreceksin...yani tek başıma değildim...bana özel bir durum değildi...zaten öğrendiğim kadarı ile çok katı değillermiş...balıkçı arkadaşlarım söyledi...nezaket kuralları içerisinde derdinizi aktarınca nezaket görmek gayet doğal bir sonuçtur...ticari ve kaçak avcılarla amatörü rahatlıkla ayırt edebiliyorlar...zaten amatör balıkçılık sınıfında olanlar için ayrı bir değerlendirme yakın zaman da yapılacak...yani her an bir düzeltme olabilir...bu yasak daha doğrusu korumalı alanlar avrupa birliğince hazırlanan ve madden desteklenen bir proje kapsamı...paldır küldür hayata geçirilince böyle bir tablo ortaya çıktı ister istemez...burada amaç kapasite fazlasının önüne geçmek...yani ticari avlananlar kaçak avlananlar dinamit ve vole ağı atanlar...biz arada kaynadık...ama rahat ol güzel günler yakındır...

caner ne haber nasılsın...boşver iyi niyetli bir soru bu...arkadaşımız orada sürekli avlanan bir arkadaşımız...belki bir sorun yaşadı...kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum...

Son düzenleme: 5 Ağustos 2010
  5. Tarzan

Tarzan Erman

Turgay abicimm uzun zamandır yogunlugumdan dolayı bir türlü net e giremiyordum ama cok tebrik ederim abi showunu yapmışsın yine :) o sahte bana bahsettin maria modeli sanırım yakışır Turgay abime gel senn bu taraflara böyle avlar daha çok yapıcaz inşallah.nice güzell avlara..

6. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    ne yalan söyleyeyim AYAR oldum ben şimdi,

12. mesaj, imza ayarı yok, yer yok, yurt yok, yaş yok, baş yok, sen tanırmısın bu Turgay denen adamı? yok tanımazsın, bilmezsin doğa sevgisi için neler yapar neler eder değil mi? kimsin sen kardeşim, daha fazla ayar etme beni. Ben verdim izni, benden sorulur oralar. Sana da lazım mı ?

7. fish founder

fish founder Özgür

okudukça okuyasım gelen harika bir rapor,
    dolayısı ile bir kere daha tebrik etmek istedim turgay,

8. zezu

zezu Okay

Favori Kamış:
    BG 60 DAIWA Makine , D.A.M Green Cross 360 Kamis
    Tebrik ederim.
    Harikulade bir av olmus.

Bir sorum olacak , sahteyi dynemea (bu örgü misina degil mi?) misinanin direkt olarak ucuna mi takiyorsun , araya fırdöndü , monofilament vs takiyor musun?

Sahteleri rapala dugumu ile mi bagliyorsun , sık sık sahte degistirdigini yazdigin icin sorduyorum , yoksa su sahteyi kolay degistirmek icin kullanılan klipslerden mi kullaniyorsun?

Tekrar tebrik eder , simdiden tesekkur ederim.

9. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Ictenlikle tebrik ediyorum Turgay... mekan bakimindan final olsa da biliyorsun, amator balikci ruhunun devamliligi esastir... ki bu sende fazlasiyla hissediliyor... baska bir mekanda, daha olgunlasmis bir usta amator olarak yeni bir sayfa acip bizleri doyumsuz zevklere ortak edeceginden eminim... selamlar, nice bereketli avlar kardesim...

10. LapinCash

LapinCash

Onu biliyorum zaten abi ;):D:D:D Bu arada çokta alçak gönüllüyümdür :D:D

11. modena

modena

kardeşim merhaba...çok teşekkür ederim ilgin için...çok yakın zaman da fazlası ile yakınında olacağım...o zaman bıkana kadar beraber olacağız...ıyyyyyyyyyyyğğğğğğ...:D :D

susuyorum...:)

ağabey çok sağol...beni fena utandırıyorsun...:eek: :eek: :eek: ...ya ağabey ercana balık yok dedim...çok kalabalık dedim...sonra gittim kofana yakaladım...umarım yanlış anlamamıştır...:p :p :D :D

merhaba...öncelikle teşekkür ederim...hayır florocarbon yada monoflament kullanmıyorum...bir işe yarayacağını düşünmüyorum...zaten incecik örgü kullanılırken birde böyle bir ek yapmak bence avı riske bile eder...zaten florocarbonlar kolay kırılgan bir yapıya sahip...bu tarz avlarda sanmıyorum ki en sert manevralara dayansın...

sahteler için çok küçük rulmanlı klipsler kullanıyorum...okumanın klipsli fırdöndüleri var...oldukça kaliteliler...10 kilograma kadar olan darbelere kadar dayanıklı ve çok ufak...sahtelerin yüzüşüne etkisi nerede ise olmuyor...hem bu konuda büyüklerimden de olumlu yönde görüş aldım...bu yüzden rahatlıkla kullanıyorum...ancak bazen kullanmadığım durumlarda oluyor...eğer av esnasında fazlaca iri avcı balıklar bölgeye girerse hemen sahteyi misinaya direkt olarak bağlıyorum...ne olur ne olmaz...

çok çok teşekkür ediyorum...inşallah yeni yerde çok daha güzel zevkli ve heyecanlı av yapma olanağım olurda bunları sizinle paylaşabilirim...bundan hiç şüpheniz olmasın...bir kez daha bu güzel yorum için teşekkür ederim...:)

yerim seni ben çıtır çıtır...:D :D ...mütevazi canavarım benim...:D :D

12. Muharrem_Gunes

Muharrem_Gunes Muharrem Güneş

Favori Kamış:
    Shekspeare Ugly Stik Lite 1.98 M,Shimano Vengeance Sea Bass 2.40 10-50 Gr
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20,Shimano Stradic 3000SFD,Shimano Exsence CI4 3000M
    En İyi Avı:
    Levrek 1000gr - 1200gr arası.Diğerlerini yazmıyorum.Levrekte hırs yaptım.
    Abi ben bu cevabı yazana kadar balık belki de yendi gitti :)
    Ellerine sağlık.Zorlamıştır dimi diyeceğim güleceksin:) Heralde :)
    Avların daim olsun abicim.

13. LapinCash

LapinCash

Çok...teşekkür...ederim...abi... :D:D

14. modena

modena

kardeşim dünden beri yiyoruz...bereketli hayvanmış...bu akşam kalan parçaları yiyeceğiz...zorlama konusuna girmiyorum...artık yemez...

15. mersinli

mersinli Nuri

Favori Kamış:
    speedmaster surf ve spin
    Favori Makine:
    shimano exsence ve ultegra
    En İyi Avı:
    2,8KG BARAKÜDA
    Tebrikler de geceden beri balık elinde duruyor yorulmadınmı?

16. modena

modena

yakaladığımda akşam olmak üzereydi...ama sabahtan akşama bayağı yoruldum...:)

17. seymensedat

seymensedat SEDAT ERDEM

Favori Makine:
    RYOBİ 6000 VI
    Rapor güzel, Balık dahada güzel, bu iki güzelliği bizlere yaşatan sevgili Turgay kardeşim, seni kutluyorum. Şansın daim olsun.

18. m-a-v-i

m-a-v-i Yasin

Turgay tebrikler, harika bir av olmuş. İnsanın uçağa atlayıp oraya gelmek geçiyor içinden, daha güzellerin yakalaman dileklerimle, sağlıcakla kal...

Hakikaten çinekopa hasret kaldık buralarda :(

Selamlar...

19. modena

modena

amcam benim çok teşekkür ederim...beğenmene çok sevindim...iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim...

yasin sağol...inşallah daha iyilerini izmirde yakalamak nasip olur...iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim...son olarak şunu belirtmek istiyorum ki marmarayı bu hale getiren zihniyete lanetler olsun...bir iç deniz bu kadar sürede tüketilirdi ancak...

20. necmifidan

necmifidan Necmi FİDAN

Turgay tebrikler..Uzun yıllardan beri ilk kez gördüğüm bir kofana..Yani tamamen amatörce bir uğraşın ödülü..:)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.