kofana 3kg...akyaka...final avım...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. ayarr

ayarr can

Favori Makine:
    firebirt
    celal

Bizim ülkemizin sorunu kimse doğruya katlanamıyor ,kötü niyetim yok ,yasak yasaktır o kadar bildğim bu .

2. modena

modena

necmi ağabey ço sağol...bu gün aklımdan geçtin...hatta eşimlede konuştuk...beğenmene çok mutlu oldum...:)

3. cemsahıne

cemsahıne cem şahin

En İyi Avı:
    Müren 70 cm
    Tebrik Ediyorum Darısı Hepimizin Başına :)

4. modena

modena

amin diyorum kardeşim...:)

5. focaiano

focaiano Selahattin

Turgay Abi azmine hayranım tebrik ediyorum. Şanssızlığın yaz aylarında o balığı tuttun. Kışın tutmuş olsaydın eminim ki en az 1 kg farkederdi ağırlığı. Yasak kalksa da bi yoklama yapsak bunlara bakıp bakıp kaşınıyorum:)

6. Emre1997

Emre1997 Emre

Favori Makine:
    Misina
    En İyi Avı:
    700 Gram Çupra
    Abi ben de geçen sene gökova daydım sizin olduğunuz yerden tutuyordum pek fazla birşey çıkmadı birkaç trança ve lidaki tuttum 1 tane de kefal yakaladım çatalkuyruk balıkları vardı 5-6 adet onlardan tuttum.Tebrik ederim balığın çok güzel bence şuana kadar orada tutulan en büyük balık orada yakalanan en büyük balığı sende görüyorum..

7. modena

modena

emreciğim çok sağol abisi...:)

8. stratejist

stratejist A.ÖZDEMİR

Favori Kamış:
    Shimano Nexave CX 2.40 MH, Tolee Kawahagi 2.10 MH, Mitchell Elite 602L 2/8 (1.83 UL)
    Favori Makine:
    Shimano Symmetre 500FD, Solstace 1000FI, Solstace 2500FI, Solstace 4000FI
    En İyi Avı:
    Olta ile 2700g.lık bir levrek
    Ben bu raporu nasıl gözden kaçırmışım anlamadım derken senelik iznim esnasında atılmış bir rapor olduğunu farkettim yoksa kaçırmam imkansız olurdu zaten:) Turgay usta daha önce avlandığın yerde avlanmış biri olarak seni canı gönülden tebrik ederim. Ben de daha at-çek olayının ne olduğunu bile bilmediğim zamanlarda 1997 yazında hayatımın en büyük levreğini (2700gr) eskiden o azmağın üstünde olan köprüden yakalamıştım. Yakaladığımın ne olduğunu göremeden yaklaşık 40dk mücadele ettiğim zamanı hatırladım şimdi ve inan çok mutlu oldum yeniden. Sana şimdiden İzmir'deki avlarında da başarılar dilerim...

9. modena

modena

kardeşim çok çok teşekkür ederim...güzel bir final avı oldu...iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim...

10. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Ne kofanası turgayım bu artık sırtı kara yolunDa :D :D harika bir av ama kıyıdan avlanmanın neyi yaasak ben onu anlmaadım harika bir av olmuş umarım devamı gelir

11. modena

modena

kardeşim bir uluslar arası bir proje kapsamında konulan bu yasak tamamı ile balık üreme alanlarını koruma amaçlı...yani faydalı...

ama benim tek korkum şu...gece ilerleyen saatlerde küçük sandallarla azmak kıyısından suya girip ipek ağ( misinadan yapılma-tırıvırının en büyük hali)atanlar...bunları kontrol etmek zor olacaktır diye düşünüyorum...gece fark edilmeden vole ağı atıyorlar...kıyılamış ne kadar yavrıu balık varsa yakalanıyor...bunu defalarca gördüm...müdahale etmeye çalıştık ama sonuç zırt...kısaca bu yani...

12. Serkan.ist

Serkan.ist Hidayet

Turgay Bey Siz bu shimano catana kamış kırıldı almayın diyordunuz? Yoksa bu yavsiye ettiğiniz catana farklı bir kamış mı? Yoksa konu tarihlerinde bir farklılık mı var?

Max rap 13 için bu kamış 60 m leri görürmü gerçekten? Yada hangi kamış görür?

13. modena

modena

bu kamış özel bir seri...ayrıca kırılan catana distibütör firma tarafından yenisi ve daha iyisi ile hiçbir ücret talep edilmeden büyük bir hızla değiştirildi...bu kamış boy ve atar olarak ayrı bir kamış...uzak doğudan geldi...

ayrıca max-rap 15-40 atar ve maximum 240 cm kamışlarla uygun hava koşularında bu mesafeleri rahatlıkla görebiliyor...şu an bir kamışı araştırıyorum...tam olarak hakkında bilgi aldıktan sonra özelden size marka ve model belirtirim...oldukça iyi duruyor ama bakmam lazım...

14. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Harika bir kofana bu. Tebrikler ve paylasim icin tesekkurler...

15. Midnight

Midnight Erhan

Favori Kamış:
    Shimano Speedmaster
    Favori Makine:
    Okuma Distance surf
    En İyi Avı:
    Lüfer
    Gerçekten mükemmel bir av olmuş. Çabanız takdire şayan. Tebrik ederim. Yanlız benim aklım, o oltanızın ucunu kıran balıkta kaldı :) tekrar tebrik ederim.
    Rastgele.

16. modena

modena

beğenmenize çok mutlu olduk...

vallahi benim de aklımdan hiç çıkmıyor...:)

17. koxford

koxford nada

En İyi Avı:
    nada
    Abi şimdi bu raporu bir daha okuyunca artık yazmadan edemeyeceğim dedim kendi kendime. Vallahi harikasın, Akyaka ile vedalaşmanın da böylesi yani...

Tekrar tekrar tebrik ediyorum. Ama keşke Akyaka tekrar merhaba diyeceğin günler de gelse (abi, kurbanın olayım abi, böyle bir şey olursa beni de götür iyi mi - vallahi kötü bir niyetim yok, hani seni asiste etmek açısından dediydim: sahtelerini değiştiririm, ekipmanını taşırım ... :D :D :D )

İşin esprisi bir yana, seninle beraber böyle güzel bir av yapmak için neler verilmez...

Haydi kal sağlıcakla ve rast gele.

18. modena

modena

kardeşim herhalde akyaka da yeniden av yapabileceğiz...dün bununla ilgili bir bilgi geldi...eğer doğru ise mutlaka oraya gideriz...seninde bu zevki yaşamanı isterim...bu balık hiç bir şeye benzemiyor çünkü...oldukça güçlü ve hızlı...ve işin zor tarafı da şu...sahtenin iğneleri bu balığın ağzına tam oturmuyor...çene yapısı çok sert bir balık...eğer duyduklarım doğru ise mümkün olan en kısa sürede orada bir av yapabiliriz...

19. karambole

karambole mahmut devrim deniz

En İyi Avı:
    kofana 4,5 k.g
    Turgay abi 1 hafta önce Ersinle görüştüm akyakada ev tutmuş ısrarla ikimizide evine misafir olmaya çağırdı. Kofana kaynıyor buralar atla gel falan dedi yasakmış dedim yok dedi jandarma gelmiş konuşmuşlar yasak mı diye yok demiş yazın insanlar rahatsız oluyor diye yasak gibi birşeyler demiş izin vermiş anlayacağın bu da resmi bir yasak yok demek neyse benim iş mevzusu olursa 25 ine kadar belli olacak eğer sonuç olumlu olursa o vakit seninle cuma akşamı gideriz arabayla pazarda akşama kadarda uyumak dışında at-çek yapar döneriz. Çünkü hayatımda hiç bu kadar balık tutasım gelmemişti resmen elim ayağım titriyor çoook özledim balık tutmayı..:D

20. modena

modena

devrim süper olur vallahi...ancak şu anda muğladayım ve bugün akyaka da 10 kadar kişiye sahil güvenlik 540 tl para cezası kesmiş...yani jandarma olayı ciddiye almıyor olabilir ama bu yasak resmi gazetede yayınlanmış çok ciddi bir yasak...ama maden iskelesi yasak dışı bölgede kalıyor...yani yaparız bir aksiyon...;)

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.