Kösteklerin Bedene Sarılması

Konu, 'Takım Çantası' kısmında Matchbox tarafından paylaşıldı.

1. onurjordan

onurjordan onur

Favori Kamış:
    Şeytan oltası ...
    olta ve takımlar bölümün de benim yaptıgım takımlarda kutusunu fotoğraflardada görebilirsin..

Marka: Albastar .... Alba take Modeli kesinlikle tavsiye ederim.

Daha önceki senelerde çinekop avlarımızda köprüde amcam ın yaptı oltalar hiç karışmazdı gam yapmazdı yapsa bile hemen elle açılırdı ve bir oltayla 10 defa ava gelir giderdi.Biz bağlardık babamla daha suya 3-4 atıştan sonra daha ilk gün bir birine girerdi.Geçen hafta takım çantasını kurcalarken kutulu bir misina gördüm ve tahmin ettim misinadan kaynaklandıgını hemen babama aldırdım ve o misina ile takım yaptım ve sonuç mükemmeldi şimdi bende bir takımla 3-4 av çıkarıyorum oltada ilk gün ki gibi kalıyor :D 100mt sinin fiyatıda 2ytl - 2,5ytl arası kutulu satılıyor büyük makara...

2. whitefoxss

whitefoxss

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Eşkina 1.420/Levrek 3.400/Karagöz 1.240
    şeffaf boncuk tekniği akla en yakın geleni sanırım(Nacizane fikrimdir):) Köstek tamamen 90 dereceye tekabül ediyor.Stoperle sabitlenirse gerçekten kararlı ve ürkütmeyen bir takım olur sanırım.Üçlü fırdöndü daha sağlam ama daha dikkat çeken ve ürküten bir takım olacaktır.Sıcak silikon ile dikliğin korunması konusundan bahseden arkadaşımın tekniğinide denemek lazım.Köstek-Beden bağlandıktan sonra 90 derece dik açı ile tutulup bir damla sıcak silikon damlatmak ve soğumaya yakınken hafifçe elle şekillendirmekte güzel fikir.İlk fırsatta deneyeceğim.;)

Düzeltme;İmla hatası