levrek takımların ve yemlerin hakkında biraz bilgi verir misin ...mesela Saroz'da poyraz esince şamandıralı (özell yapım) kullanırlar ,yem canlı tekedir
Levreğe atacağımız takım ve yem balığı ne zaman tutacağımıza göre değişiyor. Mesela Akın zamanı (bu aralar yani) gece liman içerisine bırakma yapıyoruz.Yem olarak Trollerden ve gırgırlardan çıkan yemleri takip ederek yem seçimimizi yapıyoruz.Balık akından gelirken gırgırlarda bol sardalya varsa parça sardalya&sardalya yağı,yoksa göz kullanıyoruz.Duruma göre canlı yem kullandığımızda oluyor. Bırakma takımında 24-30 luk asso misina mustad 01-02 siyah iğne kullanıyoruz. Gece Havada dolunay yoksa, lodostan kalma bir hava varsa dere ağzına veya kıyıdan yapay balıkla at çek yapıyoruz Yine hava lodos veya yıldızsa dere ağzına 200lük ezilmiş kurşun çift köstekli takımla mamun atıyoruz.
Elinize oltanıza sağlık. Şimdi resimlerinizi görünce karar verdim kısmetsizlik kesin bende İki hafta önce o fırtınada bizde oralardaydık ama tık bile yoktu. Tabi balıkçılık kısmet işi.. Tekrar tebrik ederim
Aramiza hos geldiniz.Korkunc guzel baliklar. Hele o kofanadan oralarda bulmaniz buyuk mutluluk.Dahasina rastgele. Tebrik ediyorum.
Aramıza hoşgeldiniz,bu aralar gördüğüm en güzel kofana buydu ellerine sağlık.Geçen haziran ayında oradaydım ama avlanmak nasip olmadı.Rasgele...