Limandan mı avlanacağız?? kısa taşlardanmı uzun taşlardanmı?? uzak atışa gerek olmayacak sanırım.. kanak ve misina iğneler hazır..035 lik sarılı.. istersen gözleride takayım şimdiden
limanını içine kasnaklarımızı 1 er metre arayla dizicez toplam 20 kasnak atıcaz yer bulmak için erken gidicez saat aksam üstü 3 gibi. sabah 7 ye kadar durcaz.30 metre kadar ileri atıcaz 20 metre kalama bırakcaz o yuzden 100mt misinaya ihtiyaç var.sezonda 0.35 çok kalın 0,24 en fazla 30luk misina bize uyar.misina 0,24 olursa ultra silikonlu avantaj.Eğer hava uygun olursa gece kasnakları beklerken yapay balıkla at çek de yapabiliriz eğer varsa bunun içinde fosforlu renklere sahip floating serisi yapay balık kullanıcaz. Unutmadan 1x kepçe 10x serum lastiği temin edicez
026 lık 100 metre sarılmış 10 kasnak 10 yedek kasnak tamam 1xkepçe (uçak gövdesindenn imal edilmiş ) tamam.. atçek için önerdiğin sahteye marka ve model önerin nedir..?? serum .. .. bunu ne için kullanacagız...kaçlık ve ne uzunlukta işimizi görür gözleri iğneye tutturmak içinmi..
serum lastiğini ben temin ederim.kasnakları serum lastiğine lastiğide sağlam bi yere bağlıyacağız. Balık akın balığı olduğu için muhtemelen vurmaya başladımmı iki 3 oltaya birden vuracak.biz bi oltayı cekerken öteki yakalanan kalamasını alıp.kasnağa kadar gericek balık çektikçe lastik gerilcek ve böylece misinanın direncini arttıacak balık ne kadar büyük olursa olsun misina kopmadan biz onu gelip çekene kadar sağlam bi şekilde bizi bekliyecek. at çek içinse fosforlu yozuri pins minnow(yeşil) (dudağı ısıtılıp havaya kaldırılmış böylece batması önlenmiş) yada yozuri crystal minnow
ok.konu anlaşıldı sahtelerin boyu ne kadar olacak?..7-9-11cm?? bu sahteleri hava esersemi durgunsamı kullanacağız..
Evren merhaba.... son yazılarınla siteye yeni bir soluk kazandırdın....Başta ben yazılarını ilgiyle izliyorum.... Güzel Lüfer ve Kofanalar... Tebrik ederim...Yada AFİYET OLSUN.... Ayrıca çok balık yakaladığındaki ince ve takdire değer davranışın için "kocaman bir tebrik" gönderiyorum.... Selamlar.. Rastgele... (Şu pins Minnow un damağını nasıl eritip havaya kaldırdın... Fotoğrafı var mı.... Merak ettim..)
selam daha öncede burada anlatmıştım.göz; kalamar yavrusunun bi çeşiti kalamar yavruları üç çeşit bu çeşidine göz diyoruz en yakın zamanda fotoğrafını ekleyeceğim
teşekkür ederim.uzun zaman deneyerek geliştirdiğim çıpra ve lüfer takımlarının fotograflı anlatımlarını paylaşıcam yakında. Pins minnowun sinking serisinin damağını mumda eriterek şekillendirdim.ama bunu deniz kıyısında at çek yaparken yaptım.bu sayede balığın yüzüşünü seyrederek denemelerle istediğim derinliği ayarladım
marine etmek Sevgili EVREN, BU SİTEYE YENİ UYE OLDUM. AVLARINI VE YAZILARINI ZEVKLE TAKİP EDİYORUM. SENİN BASARILI AVLARINI TEBRİK EDERİM. BİR KONUDA YARDIMINI RİCA EDECEGİM. SARDALYE YAGINI NEREDEN BULABİLİRİM VE NE SEKİLDE UYGULAYABİLİRİM. SENİN DEYİMİNLE MARİNE ETMEK NASIL OLUYOR. TESEKKUR EDERİM. ÜNAL