kimsenin ayagının suda olmasını istemeyiz isterse 20 kişi olsun fark etmez benim için ama teknedeki durumu yaşayan bilir kalabalık oldugunda karışan oltaları çözmekten balık tutmaya zaman olmuyor oaçıdan yoksa 20 kişi gelsin sorun yok.
t benim baş harfim bana laf sokmaya çalısıyorsun sanırım ama ayıp ediyorsun. ben kötü bir amacla bişe demedim durum ortada kalabalık oldugunda gerekirse bende gelmem sorun yok.
Neyse muhabbet acayip yerlere kayıyor, burda bitirsek... Gereksiz mesajlardan uzak duralım... Kimsenin keyfi kaçmasın...
bencede barış bilip bilmeden gereksiz yorumlar yapılmamalı katılıyom sana.. Bugunku organızasyon guzeldi resimleri ve videoları bekliyorum barış hersey için sana ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim..
Yunus kardeşim, inanır mısın biz de hep seni andık, kulakların çınlamıştır kesin. Neyse bu seferlik böyle oldu ama inşallah bi dahaki sefere gene hep beraber oluruz.Haftaya sınav yoktur inşallah
Hemen halledelim, soğumasın... 5 Haziran'a tekrar ayarlanalım, ne dersiniz diye sormayacağım, hava aşırı bozmazsa ki büyük ihtimal bozmaz, yine Kumkapıdayız sabah veya öğleden sonra...
Arkadaşlar hiç mi rapor yazmayacaksınız.Balık yoktu belki ama resim de mi yok hiç..Organizasyon sonrası birşeyler görelim ki bir dahaki sefere biz de şartlarımızı zorlayalım katılım konusunda..Özenelim,kıskanalım vs.....Değil mi barış..
Sayın Arif Abi, rapor yazmasına yazarım ama yaptıklarımızn/tuttuklarımızın yazılmasına/ resmedilmesine haklı sebeplerden dolayı karşı çıkanlar oldu. Onun için size özelden bi rapor yazacağım. Bu arada "balık yoktu belki" demişsiniz ama güzel balık vardı, çokta keyif aldık, sizde olsaydınız emin olun daha fazla keyiflenirdik. Önümüzdeki buluşmalarda bekleriz, olmadı bi cumartesi hatta bu cumartesi de olabilir, 3-5 kişi kıyı buluşması da yapabiliriz...
Merhaba barış bir ricam olacak,bir daha ki buluşmanızda(kıyı veya tekne)benide haberdar ederseniz sevinirim.
biz cıkardık keyfını yunus bu pazargunu-)) senide aradı gozlerimiz.. Biras özleyelim tekrar yaparız org.
Keyif almanıza çok sevindim..İnşallah ben de en kısa zamanda beraber olmayı istiyorum.Teşekkürler Barış'ım......