Sağol Hüseyin Abi; Bu hafta sonuna şu tekne organizasyonunu yapalım Abi, biz Turnaya falan gidemiyecez anlaşıldı zaten ama hazır balık varken bi yoklayalım diyorum.Ne dersiniz.
http://turkish.wunderground.com/global/stations/17060.html Buyrun arkadaşlar hafta sonu hava durumu,bundan sonra dmi ye güvenip iş yapmıyalım.Kimseden ses seda yok, Birşeyler paylaşın arkadaşlar, Pazar günü durumunuz nedir.Barış zaten komple kayıp,sınavı mı var ne?
arkadaşlar teknenin durumu perşembe belli olaçak onun için beklemedeyim belli olunca (yarın) buraya bakabılırsınız.
arkadaşlar,tekne başka ekip tarafından rezerve edildiginden bu haftada tekne organızasyonu iptal olmuştur bilgilerinize.
Geri döndüm buradayım, cevaplarınızı okudum ama ne zaman ne yapacağım kesin olmadığı için, pek girmedim siteye. dönem sonuna geldiğim için projeler sınavlar sağlı sollu üstüme çapraz ateş açtı bu hafta pazar turna için bilirkişimiz Hüseyin Abi müsait değil. Tekne de ayrılmış başkasına, diyorumki bi kıyı buluşması yapsak, şöyle erkenden arnavutköye filan gitsek veya daha ilerlere ne dersiniz?
Barış bu hafta olmadı ama haftayaartık bi organizasyon düzenlemeye çalışalım eğer sen müsait olursan.Kardeşim bu arada bi ara şu telefonunun durumunu bi düzelt, tamam sınavların var eyvallah biz aramayalım ama sen bizi ara bari de kıyı olur tekne olur birbirimizden haberimiz olsun
Ben gruptan umudu kestim, kimselerden ses seda yok, ne yapıyorsunuz arkadaşlar, kimse siteye girmiyor mu?Merak etmeye başladım artık, Yunus'tan başkasına ulaşmak neredeyse imkansız.Kimse cevap dahi yazmıyor.Beyler haberlerinizi bekliyoruz.
Grup burda... da ben müsait olmadığm için organize edemiyorum. (herkesin telefonu var) Aslında bu hafta sonu yapmayı çok isterdim ama İstanbulda değilim... Bana bağlı kalınması beni biraz rahatsız ediyor, yapmak isteyen varsa her türlü yardıma açığım... Şimdi diyeceksiniz o kadar ertelediğin organizasyon olmasaydı şimdi kaç kere yapmıştık, daha önce de dediğim gibi elde tutulur yorumumu katmadan, değerlendirme için hava durumunu referans aldım, organizsayon yaparız veya yapmayız diye... Neyse en kısa zamanda görüşmek dileğiyle... Herkesi telefonla rahatsız edeceğim, birde arkadaşlar ve abiler sessiz kalmaz burdan durumlarını bildirirse sevinirm... Sevgiler... Saygılar... 29 mayıs ilk hedef...
Barış Kardeşim, sana bağlı kalmak değilde seni de aramızda görmek istiyorum ben aslında.Serzenişlerim bu yüzden yanlış anlama.Yoksa 3-5 kişi bulup çıkmakta var balığa sizin gibi kafa dengi arkadaşlarla çıkmakta var.Ben 29 Mayıs için haberlerini bekliyorum kardeşim.Her zaman hazırız.Bi toplanalım hele.
Tekrardan herkese selamlar... Bu pazar bi aksiyon yapalım da fazla uzak kalmayalım birbirimizden. Tatlı su için olumsuz sonuç çıktı, çünkü gidenler pek verim alamamış, ben diyorum ki hazır istavritte iyi yapıyorken, tekne buluşması yapalım... Ne dersiniz? Varlığınızı belirtirseniz sevinirim...
barış biz burdayız sen nerdesin-)))? uyar banada tekneyı kacırmayalım ramazan kaptanla ırtıbata gecelım erkenden.
Tayfun Abi kaptan hazır da, an itibariyle size ulaşmaya çalışıyorum. Şimdilik Liste: Barış Serkan Abi Hüseyin Abi +3 Ramazan Abi Tayfun Abi Ulaşabilrsem Kazım (telefonun kapalı, burayı okuyorsan Kazım Hocam, cevap bekliyorum.) PAZAR SABAH 5:50 DE MEKANDA OLALIM...