Kumkapı Tekne Grubu

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında brsdmrc tarafından paylaşıldı.

1. 33022

33022

Ardaşlar ben döndüm bu pazar her türlü organizasyona hazırım haberlerinizi bekliyorum

2. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    çapari ile eşkina:)
    şu an için 8 mayıs a ramazan abi,serkan abi ve ben hazır durumda bekliyoruz;)

3. kusursuzbuz

kusursuzbuz osman

Favori Kamış:
    dam
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    Yayın 10kg.
    yunus numaranı mı değiştirdin kardeşim ulaşamıyorum sana, bu hafta sonuna yer varsa bende katılırım.

4. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Lineaeffe baia grande 420
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    serrasalmus nattereri, yani bildiğin kırmızı karınlı amazon Piranhası
    Bende hazirim, hava ve Huseyin abi musait olursa tabii ki. Tatli su organizasyonu icin gerekli turna techizatlarinida edindim bekliyorum...

5. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    aynen barışcım geçen c.tesi bende gittim bir sürü kaşık,silikon,rapala falan aldım turna için artık büyüklerimiz ne derse onu yaparız:)

6. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
  7. 33022

33022

Barış, tatlı su sıkıntılı olur diyosan bu havada, tekne organizasyonu da olur, en azından bana uyar, ama diğer arkadaşlar ve abiler fikir beyan ederse daha sağlıklı bir karar verebiliriz.

8. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:

kıyımı yapsak :D

9. 33022

33022

Valla bana farketmez kardeşim paşa gönlün nasıl isterse, maksat muhabbet değil mi zaten.Ama tekne bence daha iyi olur gibi, eğer yağmur yağma olasılığı varsa.

10. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    Paşa gönlüm değil de, eldeki veriler daha önemli Ramazan Abi, daha çok nesnel yaklaşmaya çalışıyorum. Bu kaçıncı ertelememiz olacak, sanırım 3. Ama hava durumu en önemli parametre oluyor karar verirken... Yağmur aşırı olursa tekne işide zor ama bekleyelim, herkes teyakkuzda ossun :)

11. 33022

33022

Umarım aşırı derecede yağmaz.Zaten şimdi de yağıyor.Bunun gibi yağarsa tatlı su keyfi pek olmaz, balık avlanır belki ama bizim piknik:) yatar.Tekne daha makbul gibi, dediğin gibi yağmur aşırı yağmazsa Barış.İptal durumuna gelirsek, hava şartları müsait olmazsa bunda organizasyon yapanın bir kabahati yok.Nihayetinde balığa keyif almak için çıkıyoruz.Yoksa hesaba vursan harcanan paraları, balıkçıdan almak daha karlı:)Onun için herkes keyif alacakki tadı çıksın.Cuma günü değerlendirme yaparız hep beraber.İnsallah güzel olur.

12. 33022

33022

Umarım aşırı derecede yağmaz.Zaten şimdi de yağıyor.Bunun gibi yağarsa tatlı su keyfi pek olmaz, balık avlanır belki ama bizim piknik:) yatar.Tekne daha makbul gibi, dediğin gibi yağmur aşırı yağmazsa Barış.İptal durumuna gelirsek, hava şartları müsait olmazsa bunda organizasyon yapanın bir kabahati yok.Nihayetinde balığa keyif almak için çıkıyoruz.Yoksa hesaba vursan harcanan paraları, balıkçıdan almak daha karlı:)Onun için herkes keyif alacakki tadı çıksın.Cuma günü değerlendirme yaparız hep beraber.İnsallah güzel olur.

13. istavrit

istavrit Boğaç

Arkadaşlar bu yağmurda kapalı tekne ayarlayabilirseniz keyif yaparsınız yoksa iş eziyete döner ;) Çok güzel izmarit akını var teke ile çok güzel keyif yaparsınız
    Rasgele

14. brsdmrc

brsdmrc Barış

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    okuma im65
    En İyi Avı:
    İstavrit akinini ben gecen galata da gordum, ama keske gormez olaydim. Bozuk para kadar hepsi, acikta nasildir bilemem ama kiyidan tutulanlarin boyu cok ufak...

15. 33022

33022

Dün akşam Avcılar'dan arkadaşım aradı, öğleden sonra çıkmışlar, 3 kilo kadar açıktan almışlar.Boyları iyi dedi, ama bilinmez tabi, Avcılar, Boğaz farklı olur.Cumartesi Avcılar'a bende bi uğrarım bakarım duruma.

16. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    aslında tekne ile çıkılır bu havada ya olmaz mı:rolleyes:

17. 33022

33022

Sen de Yunus var ya,Kaşıntı tuttu dimi, beni de tuttu o kaşıntı bu arada.Tamam kardeşim iptal olursa gene gideriz seninle merak etme.

18. y.avluk

y.avluk yunus

Favori Kamış:
    lineaeffe
    Favori Makine:
    d.a.m.
    En İyi Avı:
    ramazan abi hiç sorma yağmur çamur demicem bu hafta sonu tekne olursa tekne ile olmazsa kıyıdan sallarız oltaları artık:)

19. 33022

33022

Dur bakalım bi organizasyon şekillensin ona göre bizde yeşilleniriz.Ha olmaz iptal olursa ve benim mutlaka bi yere gitmem lazım diyorsanız, Yunus ve ben sanırım şeytana uyacağız.

20. dersim

dersim hüseyin

arkadaşlar,hava muhalefeti dolaysıyla (bence) bu haftada göl macerası yatar büyük ihtimalle bende evde genişlemekle meşgül olacam...