Buyrun tabikide bu tatlı su organizasyonu haricinde kumkapıda da görmek isteriz sizi, aslında kumkapı ortaya karışık yada bi ondan bi ondan grubu daha uygun olur... o zaman spin kamış gerekecek, o da bende yok, neyse yine surf kamışla surf yapacağım. tamamen kıyıdan olması çok iyi olmuş.... beslenme mevzusuna gelince, arkadaşların ulaşım durumuna göre ben bölüştürürüm... Bu arada Kazım Hocam, hangi organizasyona katılacaksın bilgi verir misin
Avdan önce Kemerburgaz Göktürk carrefourda buluşulup alışveriş yapılabılır dıye duşunuyorum.. herkes bellı bır mıktar ortaya koyar o paradan alışveriş yapılır artı eksı alınır veya gerı ıade edilir ..Göktürk uzerinden akpınar ve tayakadına gecilir daha kolay bence otoyol duz yol..
Merhaba Barış , beni hangi restoranda ağırlayacağına bağlı yinede seni kırmayıp bu yemek davetini kabul ediyorum. Elbette dediğin org. gelmek isterim lakin çok erken saat te çıkmak gerekiyor , buda benim güzellik uykusundan feragat etmem demektir.
Ha ha hah ahahaha, Ben sana daha ne diyeyim hemi abi, vallahi barışı süper yakalamışsın. Barış senin bundan evvelki avatarın daha albeniliydi haberin olsun.
ismail seni aramızda görmek bizim için bişereftir sana her zaman yer var kardeşim Abi o şeref bana aittir, acaba İboda iştirak edecekmi.
Şimdi benim için diyeceksiniz yine kayboldu bu nerelerde, buradayım fakat bi sessizlik var, havalar malum yağışlı ve soğuk, hafta sonu içinde DMInin raporu aynı... Biraz daha bekleyelim perşembe-cumaya kadar hava tahminleri daha bi gerçekci olsun, o zaman karar verelim diyorum...
İyi demişsin Barış, ben wunderground dan takip ediyorum hava durumunu, genelde %80 tutarlı linkte hafta sonu hava durumu tahmini verilmiş ama tabi bir kaç gün beklemekte yarar var.Ne de olsa organizasyon tecrübesi bakımından Barış'a güvenimiz tam. http://www.wunderground.com/global/stations/17060.html
Şu durumdayız, 3-5 gündür Pazar gününün hava durumunu takip ediyorum, yağmurlu gösteriyor. http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL Büyük ihtimal iptal olacak ama diğer katılımcılardan da burada fikir beyan etmesini bekliyorum... Nerdesiniz bi şeyler söyleyin, fikir belirtin tek başına karar vermiş olmayayım...
göl demek yağmur demek çamur demek varmı hemen vaz geçmek hadı gelin tekmeyle çıkalım balık başlamış gırgırlar bitirmeden alalım birkaçtane.
bana uyar huseyın abı sen nere dersen gelirim diger arkadaşlarda fikirlerini sölesinler.. göle yagmura camura yada tekneye fark etmez benim için..
Ben göl organizasyonu için şöle çiçekli böcekli, mangallı, baharın tadını çıkara çıkara balık avlarız diye düşünmüştüm. Ama havalar malum, hem yağışlı hem soğuk(bide hava raporuna göre kuzeyden kuzeyden kafamıza kafamıza esen rüzgarla düşünün)... Peki Kumkapıdan tekne organizasyonuna ne dersiniz... Kazım, Serkan Abi, Yunus, ses verin yahu...
Arkadaşlar hafta sonu organizasyonu ne olursa ben varım ancak haber verin bana duruma göre, pek foruma giremiyorum.Barış, Yunus telefonumu biliyorsunuz.İnternet patladı.Çalıştığı anlarda anca işte.Haberlerinizi bekliyorum.