tecrubeyle sabıttır bu barış inşallah dedıgın gıbı gelır herkes ama umarım ben yanılırım 7 de cıkmayız balıga-).
Tamam Tayfun abi 5.30 da bende şişhanede geçen sefer beni aldığın yerde olurum, zahmet olmazsa benide oradan alırsın. Bu arada geç gelen arkadaşlara af yok, 6,15 e kadar bekleriz en fazla... Korkutucu oldumu acaba
bence 7 ye baglarız..şunu 5 desek 5 30 ancak kalkarız zaten. ama saygılıyım uyarım ne derseniz arkadaşlar.. alırım barış 5 30 da seni
Geç baktık nete şansı kaçırdık anlaşılan eğer gelmeyen iptal eden arkadaş olursa bana haber verin hazırım ben. 05065358929
Abi valla ben 2 kere organize ettim 2sinde de gelenlerin hepsi tamıtamına zamanında geldi, gelecek arkadaşlar abilerin öyle yapacağını zannetmiyorum. Daha erken olması mevzuunda yarın konuşuruz bi sonrakine saatini anlaşırız, bende erken olmasından yanayım, balıkavı uykumdan, kesinlikle, daha kıymetli... Dediğilm gibi şimdilik böyle yapalım bi dahakini tartışmaya açarız yarın...
Serkan Abi, üzdüysem kusura bakmayın, tamamen benim hatam, telefon numaranızı kaydederken bi hata yapmışım. Özel mesajlarda da almamışım numaranızı, her zaman yerinizln hazır olduğunuzu bilmenizi isterim...
Bir sonraki organizasyonumuz en geç 2 hafta içinde yaparız, gibime geliyor, en azından ben öyle düşünüyorum. Bide abiler geliyorken yanınızda ufak tefek poğaça börek türü şeyler getirebilirse, çayımız zaten var, meraya gidene kadar teknede yeriz.
Öncelikle herkeslere günaydın; Hafta sonunu çok güzel geçirdim diyebilirim.Gayet keyifliydi.Birde balık alsaydık söyle kilo kilo tam olacaktı ama, mevsim malum balık malum.Katılan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.Gayet çabuk kaynaştık.Açıkcası ben keyif aldım.Bu tür organizasyonların devamını bekliyoruz.Bu arada çok balık tutamayınca Yunus'un balıklarada el koydum artık kusura bakmasın.Bugün bana yarın onaBarış sana ayrıca teşekkür ederim.Bundan sonraki organizasyonları dürt gözle bekleyeceğim.Her fırsatta sormadan yazabilirsin.Bu organizasyona katılan tüm arkadaşlarıma ve abilerime de sonsuz teşekkürler, samimiyetleri ve yakınlıkları için.
Bu arada abiler arkadaşlar bi sonraki organizasyonun hazırlıklarına start verelim istiyorum. Benim ve bi kaç abinin isteğide GÖL organizasyonu. Bu konuda tecrübeli abilerde yardımcı olursa, hem daha ucucza hem daha eğlenceli şöyle mangallı turnalı bi organizasyon çok iyi olur, özellikle benim gibi tatlı su balıkçılığını tatmamış arkadaşlar için farklı bi tad olacaktır. Abiler, arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...
Tatlı su avı organizasyonuna ben varım valla her organizasyona varım burdan duyurulur.Ancak benim de tatlı su için pek fazla tecrübem yok, turna denen balığı bile canlı canlı ömrümde bir defa gördüm siz ne derseniz eyvallah derim arkadaşlar ancak nisan sonu olmazsa her zaman katılırım
huseyın abıden bu konuda yardım alabiliriz bariş.. Hüseyin abi yapalım bir göl organızasyonu nedersın?
tayfun tabiki yardımcı olurum göl denize göre farklı olur turna için at çek yapmak için spın kamış lazım sılıkon veya kaşık kullanıyoruz bu hafta müsait degilim belirleyecegimiz bir gün benim gittigim meraları dolaşırız iyi akşamlar.