evet haklısın huseyın abi.. gereklı ekıpmanı saglayıp oyle gole gıdılmelı..24 nısan uygunsa barış lıste oluşduracak.. benım ıcın uygun şuan 24 nisan.
Bu işi bu hafta sonu kesinleştirelim Liste Barış +2 veya +1 Yunus Kazım (kocaeli organizasyonuna gitmezse) Tayfun Abi Hüseyin Abi +? Serkan Abi Ramazan Abi Ulaşım sorun olmaz sanırım, Yukarıdaki liste sanırım tam olacak. Hüseyin Abi bir şey sormak istiyorum, gideceğimiz yerde tamamen kıyıdan mı avlanacağız yoksa kayık filan işin içine girecekmi.
Tarih bana uyar ancak Hüseyin Abi kıyafet seçimi derken onu anlamadım dağcılar gibimi gelelim yoksa komando gibimi halat malat lazım olurmu malum ben 100 kilo varımKıyafet seçimini sen bi açıklayıver Abi, ne giyelim.
Kazım paçaları sıyırır çorabın içine sokarız olmadı, maksat beraber olmak güzel bi gün geçirmek, hayatımda turna denen balığı hiç tutmadığım için bir de merak var artık biraz ders alırız sizden.Bakalım hayırlısı inşallah güzel bi organizasyon olur, Hüseyin Abi el atacak duruma galiba
Abi yer bellimi, tamamen kıyıdanmı avlanacağız. Ona göre bi iş bölümü ayarlayayım, mangal, kömür, içecekler felan nasıl bi mekan biraz biligi verirseniz. Rapalamı getirelim, ben özelden de öğrenirim sizden ama burada herkes görür...
Arkadaşlar mangal olayı teferruatlı iş o bakımdan ben derimki yanlış anlaşılmasın ama arabası olan arkadaşlar mangal getirsin, kömür işi en kolayı, bir de tavuktu sucuktu etti artık ne olacaksa herkes biraz getirse toplu halde baya bi malzeme cıkar.Herkesin dolabında domates salatalık soğan vardır nihayetinde, içecek meselesine gelince ateş suyu var mı peki bu işin içinde, yoksa yeşilay durumları mı?
ben içmiyorum, içenede karışmak haddim değil, isteyen istediği şeyi getirsn (yasal olduğu sürece ), rahasız olan varsa bana özelden bildirsn... Ramazan Abi maşallah ne aşk şevk var sizde de, daha 10 gün var şimdiden moda girmişisiniz Mangaldı kömürdü, kıldı yündü bunlar teferruat, herşey kontrol altında (şimdilik)...
Yok be Barış mod demeyelimde merak bendeki naparsın, aslına bakarsan alkol olayı bana da yasak bu aralar o sebepten ben pek içme taraftarı değilim ama isteyen arkadaşlar olursa saygı duyarım.Artık gazozla eşlik ederiz seninle beraberBizde bi laf var ya hani eşeğin aklına karpuz kapuğu düşürmek diye, işte böyle güzel olaylar aklıma düşünce kurtlanıyorum, yerimde pek duramıyorum ondan heyacanım.Ne yapalım kardeşim işten güçten fırsat bulup kendime dağlara denizlere atasım geliyor.Artık siz bakarsınız duruma ne yapılabilir.Bana haber verin yeter.
tabi ki ne demek grubumuzu şampiyonlar ligi kabul edersek, direk giden takımlar gibisininz yeriniz hazır...
Cümleten hayırlı akşamlar ,Barış banada yer varmı,olmasada seni elerim olur biter şaka bir yana benide bu org . yazabilirsin.bende turna avına tam acemiyim , hatta hiç bir bilgiye sahip değilim fakat her şeyin bir ilki vardır değilmi?
Arkadaşlar tamamen kıyıdan av olaçak,genelde kaşık, rapala ve sılıkon'la. avlak ismi vermiyorum tarih netleşinçe özelden nesaj atarım.en önemli konuya gelirsek gırtlak mevzusu 2 arkadaş halletsin biz onlara ortak olalım. ismail seni aramızda görmek bizim için bişereftir sana her zaman yer var kardeşim