bize her türlü uyar Barışcım biliyorsun Ramazan abi yine beraber gideriz,Serkan hocam nerde hiç ses vermiyor
Yunus beraber geçeriz sorun değil benden yana sıkıntı yok telefonla ulaşamadım.benim internet gidip geliyor sürekli, arıza var.Olay şekillensin haberdar edersiniz.Ben yarın akşam istanbul'dayım ona göre ararsınız.Her an müsaitim sorun yok
program olucak yada olmayacaksa yarın sabahtan bilgilendirirseniz ona gore hazırlık yapacagım arkadaşlar saygılar ..
Hava durumuna bakarsak hem yağışlı hem soğuk hemde sağlam poyraz var. En kötü karar kararsızlıktan evladır, onun için daha fazla herkesi muallakta bırakmayalım. 2 gündür yediğim soğuğun acısıyla bir hafta erteleyeyim diyorum. Umarım canınızı sıkmıyorudur. Herkese kucak dolusu sevgiler, saygılar... Sonuçta , bir mühendis adayı olarak, eldeki sayısal verilere bakarak, mantıksal bi karar vermek gerek, http://www.dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=ISTANBUL Beni en iyi meslektaş olarak Tayfun Abi anlayacaktır...
Daha çok hafta sonu var. Bir sonraki seferlere ozaman. Eğlencemiz eziyet olmasın. poyraz bizi rahat bırakmazdı.
1 Mayıs'ta aksilik olmazsa Çanakkale'deyim arkadaşlar.O yüzden katılamayabilirim.Ama daha sonraki organizasyonlara muntazaman iştirak ederim.Haftaya affınızı istiyorum ama daha sonraki haftlarda ilk 11 deki yerimi almaya hazırım.Sevgiler saygılar.Yunus bi ara telefonunu aç be kardeşim
Arkadaşlar bu pazar Çanakkale'deyim, herhangi bir iptal olurda gidemezsem haber veririm ama büyük ihtimal 29 Nisan akşamı yola çıkarım.Kusura bakmayın şimdiden.Bu hafta sonu gelmiyorum diye diğer haftalara es geçmeyin yalnız beni.
Evet birçok kişinin, bende dahil olmak üzre, bu pazar işi var. Bi kere daha erteliyoruz. 8 Mayıs görüşmek dileğiyle...
8 Mayıs uyar bana, herhangi bir planım ya da işim yok arkadaşlar.Yani şu anda görünen o.Heyecanla bekliyoruz
boğazda istavrit güzel boylarda göstermiş kendini,göllerde turnalar boy boy sergileniyor,biz ne yapıyoruz bu pazar