Gol maceramiz yalan oldu bu haftalik, bundan sonra yagmur yagmasa da ki hava durumu hic oyle gostermiyor, carcamur olur heryer. Bakalim gecen hafta raporlarda yagmur gosteriyodu ama yagmadi, bu hafta hafif yagmur gosterirse tekneye gelenler el kaldirsin
abi ben dmi ye güvenmiyorum,bakın pazar parçalı bulutlu 15 derece görünüyor http://turkish.wunderground.com/global/stations/17060.html
Evet arkadaşlar bi yoklama yapalım bence.Balığa çıkmak isteyenler?????Tekne ya da tatlı su bilmiyorum organizasyon komitesi ne durumdasınız?
söylemeye gerek var mı ramazan abi pazar günü hava parçalı bulutlu bilginize,göl olmaz da tekne ile çok güzel olur derim hem bu balık akımını kaçırmamış oluruz..
Ben bekliyorum Yunus, En azından bi alo deyiverin eğer olursa tekne işi.Olmazsa anlaştığımız gibi artık bişeyler yaparız kıyıdan
yarın bana erken haber verin arkadaşlar tekneyle cıkacaksak fazla kalabalık olmassa ıyı olur gecen gunku kadro ıdeal bence 300 gr kursunları unutmayalım..
barış bak yine kayboldun abi,telefonuna ulaşılamıyoryarın hava balık tutmak için çok ideal bence bu fırsat birz zor geçer ele
anlaşılan bizim gruptan bişe olmayacak arkadaşlar .. bir organize olamadık.. barış kayboldu yine yunus katılıyorum sana..
Tekne işi olmadı bu hafta ama bence çoook yanlış yaptık.Keşke organizasyonu yapabilseydik.Güzel balık alırdık sanırım.Yunus'la Arnavutköyde takıldık.11'den 4'e kadar.İstavrit, sardalya karışık.5 kilo balık aldık.Yunus 4 kilo dedi ama ben balıkları tarttım.Tam 5 kilo.Öğleden sonra istavritler küçüldü.Sabah boyları iyiydi ama sonra kraçaya döndü. Açıktan iyi boyda ve bol miktarda istavrit alırdık diye tahmin ediyorum.Nasip olmadı ama haftaya olmayacak diye birşey yok.Barış'a fazla yüklendik biraz sıkılıp kaçtı mı ne? Bir sonraki haftaya organizasyonu biz yapalım da Barış'ı davet edelim en azından.Ramazan kaptanla irtibata geçebilecek arkadaşlar bu konuda ön ayak olursa sevinirim.En azında haftaya havanın durumu belli olunca karar verip harekete geçelim.
Valla 5 kilo geldi Yunus, hem de kovasız.Denizde sardalya bırakmadın normaldir.Pazar gün hava açık gözüküyor bu arada.Herkesin bilgisine.
Arkadaşlar bu havayı kaçırmayalım haftaya derim ben,Hazır balık varken hem keyifli olur hem de trafikti, yoğunluktu sıkıntı çekmeyiz.