kuşadası baitcasting ile ıskarmoz(turna)avım...

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında modena tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. 56562

56562 xxx xxxxx

Tebrik ederim Turgay. Mükemmel raporunu okuduktan sonra, dokuz sene yaz aylarımı geçirdiğim Kuşadasında ( zıpkın avına gitmediğim günler ) balkonda oturup oflaya puflaya Güvercinada' yı seyrettiğim günlere daha çok üzüldüm.

O zamanlar ne bu site, ne spin avı, ne sahte balık hiçbirisini bilmiyordum. Bu sayede sitenin amatör balıkçılık anlamında hayatıma olan katkısını birkez daha anladım. Sürpriz bir noktadan aldığın beklenmedik balığı kutlar daha nicelerini yakalayabilmeni dilerim.

Rasgele.

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Caner şunuda incelesene bir :)

http://cgi.ebay.com/Shimano-Scorpio...tem&pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item518dfe2c60

3. modena

modena

abi çok sağol...

valla bu site bana da çok şeyler kattı...çok fazla bilgi edindim...hep okudum hep sordum...ve dedim ki bu güzel forumu daha güzel ilgi çekici hale getireyim...sanırım bu oldu...bu ilk casting raporu olsa gerek...hemde video destekli...:)

abi ayrıca güvercin ada oldukça sakin ve güzel bir avlak...ben orada çok balık gördüm...çok levrek gördüm mesela...ama yine tutamadım o ayrı...:D ...biliyorsunuz arkadaşlar bana kırgın...:D ...ama abi bir daha ki sefere bence bir dene...bir daha gitme imkanım olursa eğer ki mutlaka gitmeye çalışacağım...bu sefer adanın uç kısmına gideceğim...öyle tahmin ediyorum ki orada daha fazla balık olabilir...

4. Bahadır Sarıca

Bahadır Sarıca Bahadır Sarıca

En İyi Avı:
    Levrek, bir sonraki
    Sevgili Turgay,
    Zevkli avınızı bir o kadar keyifli rapor ve video paylaşımlarınızla süslemişsiniz.
    Zevkle okudum ve seyrettim. Baitcasting makinelerin kullanımının bilinmemesi ve sektörün(satıcıların) ilgisizliği, son kullanıcılarda bu makinelerin sadece tatlı sularda kullanıla geldiği gibi bilinçsiz bir algıya sebep oluyor. Sanırım biraz araştırmacı balıkçılar olmamız gerekiyor. Raporunuz bu yönde çok güzel bir örnek teşkil etmiş. Baitcasting atış tekniği ile ilgili bir konu açmayı düşünüyorum. Umarım hepbirlikte katkı koyarız.
    Eşiniz ve sizi tebrik ederim.
    Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle....

5. md102h

md102h Resul

tebrikler, müthiş bir anlatım, tek kelimeyle süper bir av.

yalnız öğle yemeğine 10dk kalmışken midye tava yediğiniz satırları okurken fena yutkundum haberiniz olsun :)

tebrikler, nice güzel avlara.

6. modena

modena

abi sağol...dediklerinde çok haklısın...yanlış bilgiler...yanlış izlenimler...ilgisizlik su sistemi balıkçılardan uzak tutmuş...

abi bu konuda benimde hazırlıklarım var...bugün konuyu açacağım...hep beraber katkı koyarsak inan bu iş çok daha ilgi çekici ve kolay uygulanabilir hale gelecek...her türlü katkı hepimizi bir adım daha öne taşıyacak...

abi ilgin ve yapacağın önemli katkılardan ötürü şimdiden teşekkür ederim...

7. modena

modena

resul çok sağol...ne yapalım kardeşim acıkmıştık öyle hafif bir şeyler yiyelim dedik...:D ...inşallah hep daha güzel avlar yapıp bu sistemi daha da iyi anlatacağız...tekrar teşekkür ederim...

8. modena

modena

9. zaferay

zaferay zafer

Harika av.

10. modena

modena

alper sağol...gerçekten güzel avlak alanları var orada...milli parktan bahsettiler...ama daha sonra değerlendireceğim...tekne gezintisine gelince mutlaka bunu yapacağız eşimle...ama şu bir gerçek balık bol orada...

11. modena

modena

videoları youtube dan izleyemiyorsanız yapmanız gereken işlem çok basit...mausenuza sağ tıklayıp linki kopyalayın...daha sonra www.beatfiltering.com sitesine gidip...orada yazan adres kısmındaki youtube yazısını silip linki oraya yapıştırıp enter tuşuna basın yada submit yazan yere tıklayın...karşınıza bir harf dizini çıkacak onuda alttaki kutuya yazıp enter diyin ve işte videolar sizlerle...keyifli seyirler...

Son düzenleme: 26 Mayıs 2010
  12. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Gerçekten muhteşem yeminizin ne kadar avcı olduğu doğanın bütün üyeleri tarafından doğrulanmış:)

13. modena

modena

sağol kardeşim...çok zevkli bir av oldu kullandığım sistem itibarı ile...bundan sonra ağırlıklı bu sistem ile avlanacağım...ilgin için tekrar teşekkür ederim...

14. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Turgay bey tuttuğunuz baraküda için tebrik ederim. Baitcasting benim de elimden düşürmediğim bir makina türü. alışmak için baya komik rezillikler çektim ama sonunda güzel avlar yapıyorum.Kesinlikle avantajları olan bir makina. Fakat bişey soracam hangi kamışı kullanmıştınız? ben 120 cm tetikli ve elcik saplı bir kamış kullanıyorum en iyi verimi onda aldım.

15. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    ''Bir levrek ancak 5 yıl içinde üreme olgunluğuna erişir.
    ama problem şu ki geri kalan beş yılda ben bu levreği yakalayabilir miyim ''

Bu arada takılmadan edemeyeceğim. Levreğin ortalama ömrü 20 yıldır. :)

16. modena

modena

bende de var elcikli olan kamışlardan ama ben pek sevmedim...bana uymadı...ben normal 197 cm procaster modeli kullanıyorum şuan regular aksiyonlu...ayrıca teşekkür ederim...

levrek konusuna gelince...100 da olsa galiba bana çok zor be...:D ...biliyorum o hariç ne varsa tutacağım...:D

17. Kırıkolta

Kırıkolta Murat

Favori Kamış:
    Okuma Salina
    Favori Makine:
    Shimano exage 3000
    En İyi Avı:
    Turna 52cm
    Niye öyle diyorsun ki 15 sene var daha. :D Ben tutacağına inanıyorum.(Kendimde tutacağım) bu balığın en güzel tarafı kurnaz olması bence ne dersiniz?

18. modena

modena

sadece bana mı kurnaz bu balık...:D ...herkes yakalıyor...ben hariç...:(

19. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    bende hariç :( :(

20. modena

modena

abi seni anlıyorum...çok biliyorum ama...ama...hünf...:(

Konu Durumu: