Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. mihtaroglu

mihtaroglu Melih

Favori Kamış:
    olta.sallama.
    En İyi Avı:
    pullu sazan 4 kg.
    herkese günaydın.hayırlı işler.yeni katılanlarada hoşgeldiniz demek istiyorum.

GELİN TANIŞ OLALIM SEVELİM SEVİLELİM.BU BARAJLAR KİMSEYE KALMAZ.

2. ukafkas

ukafkas

Herkese merhabalar. Yardımlarınız için teşekkürler, bakalım bir misafir gelme ihtimali var onlar gelmezse inşallah Kayaboğazına bi gideceğiz bakalım. Geçen hafta yeni olta vs. malzemeler sipariş etmiştim netten, gıcık oldum onlarda hala ulaşmadı. Artık elimizdekilerle idare etcez bu perşembe, yenilerini de Ramazandan sonra işallah ıslatabiliriz. Yarın ola hayrola.

3. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Abilerim kardeşlerim ben bu akşam 7 itibariyle yola çıkıyorum (edremit-asos) yaklaşık 4 gün boyunca ordayım bakalım oltamıza neler takılacak. Son 1 aydır sürekli deniz avı yapan arkadaşların kulladığı takımları yemleri taktikleri avlak bölgelerini hep inceledim son 4 yıldır sürekli avlanırım ama bu biraz daha profosyonelce olacak bakalım hayırlısı. Oltama takılanları ve hikayelerini burda yazarım. 4 gün sonra görüşmek üzere gününüz hayırlı avlarınız bereketli olsun..

4. ukafkas

ukafkas

Kardeşim hayırlı avlar, nasibin bol olsun, biz gidemiyoruz fakat resimlerini bekliyoruz dönüşte. Şöyle ofofofooof dedittirecek balıklar bekliyoruz. Hayırlı yolculuklar.

5. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    abilerim üstadlarım bende bu gece dodurgaya gidiyorum oraya ilk defa gidicem ama bentlerin oraya oturmayı düşünüyoruz rabbim nasibimize şöle kocaman kocaman kuzular versin inş. artık kısmet belkide boş döncez ama hayırlısı yarın öbürgün fotoları koyarım artık(bol bol manzara):D :D :D

balığa gidicek tüm abilerimize hayırlı kazasız belasız bereketli avlar dilerim...

rastgele...

6. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm.Günaydın Kütahya hayırlı sabahlar hayırlı Cumalar.

7. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    günaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalarr;)

8. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Herkese günaydın. Hayırlı Cumalar

9. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    herkese hayırlı işler hayırlı cumalar arkadaşlar

10. Abazya

Abazya

Selamünaleyküm. Cümleten hayırlı Cumalar.

Son düzenleme: 31 Ağustos 2007
  11. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Selamınaleyküm arkadaşkar herkese hayırlı cumalar bereketli kazançlar

12. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Selamun aleykum arkadaşlar dğn akşam üzeri oltalarımı açıp denizi bir yoklayalım dedim çok aşırı dalga vardı nasibimizde 1 adet mırmır 1-2 tanede isparoz oldu ama avcumdan büyüktü isparozlar. hikayelerinide hazırladım ama bilenlere yem sorum oldu başlık açtım..

13. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    meraba ablerim bende dodurgadan döndüm boş döndük desek yeri var bitane hemen hemen 1kg bi sazan alabildik fotosunu bile çekmedim ne hayallerle gittik bentlere yakın yerlere oturmaya çalıştık ama full dolu her yer sabah 60 ı geçik araba saydım herkez ortalama 4-5 olta atıyo daha göremediğimz yerlerde de vardı ama doğru düzdün balık alan yok tu kendini insan sanan ağcılar 400 m ağdan 5 tane balık aldılar biri baya büyüktü yaklaşık 4-5 kg dayımda şunlardan balık alalım buranın balığı nasıl oluyo tatmış oluruz dedi adamları çağırdık hem ben aldıkları balıkları görmek istedim suya girdim biraz 5 balıktan 4 ü ufacık adam kilosuna 7 milyon istiyo dayımda adamları yolladı arkalarından da bi güzel kalayı bastı adamlar gittiler ilerde balıkların hepsini sattılar hem ağcılar hemde oltacılar balığı kurutmuş durumdalar 60 mış balıkçı balık gitceği yeri sapıtır ya millet dodurganın ismi var diye gidiyo birazda bende öle gittim 1kg balık aldık onu alamayanlarda vardı benim ziller 3-4 kere çaldı ama 1 tane balık alabildik 4 kişi toplam 10-12 olta attık bi bana geldi çapari ağırlıklı attık benimkilerde çapariydi nasibimizde bu varmış napalım artık bidaki sefere:( :( :(

Son düzenleme: 31 Ağustos 2007
  14. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    abim avın her daim bereketli olur inş.

15. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Kütahya hayırlı günler hayırlı işler.

16. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    günaydın memleketimin güzel insanları günaydın kütahyam...

17. ukafkas

ukafkas

Üzülme Abdullah kardeşim, o gün biz de hanımla gittiğimiz daha doğrusu gitmeye çabaladığımız kayaboğazı maceramızdan karnımızı doyurcak kadar bile balık alamadan döndük. Abiciğim yatıya gitmeden olmayacak ya sıcakta durulmuyor vallahi. Neyse bakalım hayırlısı olsun, herkese hayırlı pazarlar, hayırlı avlar.

18. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    aramıza hoşgeldin abi keyifli paylaşımlar bu işler nasip işi ya nasibinde varsa yemenden gelir diye bi söz bile vardır bilirsin bu arada abi kerem adında bi oğlun varmı cumhuriyet iöo. dan mezun benim kerem kafkas adında arkadaşım varda soyadı benzerliğimi yoksa oğlunuzmu merak ettim???

19. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Kütahyanın güzel insanları,hayırlı tatiller.

20. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Kütahyalı arkadaşlar önümüzdeki hafta sonu Enne gölü ne bir operasyon yapmayı planlıyorum keşif amaçlı 3-5 oltada atarım göl hakkında bilgi rica edicem resimlerle desteklenmiş balık bilgileri ve göl görüntüleri gönderirseniz memnun olurum.Hoşçakalın.