Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    herkese günaydınlar hayırlı işler bol kazançlar , kandiliniz mübarek olsun

2. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    abilerim üstadlarım herkesin kandilini kutlarım dualarımızın kabul olması dileğiyle...

3. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    gurkan abi bu hafta sonu işlerim nedeniyle gelemedim bu hafta gidecektim edremite o bile kaldı aslında mesajını geç okudum yoksa gözüm iş görmezdi pazar günü.. bu çarşamba yolcuyum sanırım haftaya salı gününe kadarda yokum eğer organize bir iş yaparsanız netten takip ediyo olucam.
    Tüm hemşerilerimiz ve müslüman kardeşlerimin beraat kandili hayırlara vesile olması dileğimle kandilimiz mübarek olsun...

4. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    kadiliniz mübarek olsun

selamın ale yküm cümlemizin kandilini kutlar inşallah nice kandiller dilerim

5. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    hadi hayırlısı

inşallah olur bu organizasyon işi aslında 1 ve 2 sin de sınav var DPÜ de beden eğitimi bölümümü özel yetenek sınavı görev verirlerse benim için kötü olacak o güne kadar dua edecez bakalım inşallah bi aksilik olmaz herkese iyi günler hayırlı işler

6. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    selamın aleyküm kanlimiz mübarek olsun inş. abilerim babam la baya tartıştım bu balık konusunda iş kavgaya dönüşmeye başladı org. da yanlız göndermiyo yanlış anlamayın ortada size karşı bişey yok sadece yaşımın küçük olması problem.hafta sonu babam çalışıyo hafta içide sizin işleriniz var.Babamla bu konuda baya bi tartıştık en sonunda dayanamadı önümüzdeki perşembe dodurgaya gidelim dedi.Sabah 5.30-6.00 gibi orda olmayı düşünüyoz nerden gidilcek nasıl takım kullanılcak yem olarak ne kullancaz yardımlarınıza ihtiyacım var dodurgayı bilen abilerimden yardım istiyorum...

şu kardeşinize allah rızası için bi yardım edin yaw:eek: :eek: :eek:

7. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Dodurga

iyi akşamlar yardımcı olmaya çalışayım yoncalı yol ayrımından sağa seyit ömer istikametine ondan sonra tabela varmış bende gitmedim okadar biliyorum allah rızası için dedin ya bildiğim kadar anlatayım dedim

8. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    yem

mısır solucan olduğunu duydum

9. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    çok teşekkür ederim abi allah razı olsun eminimki diğer abilerimizde yardımcı olacaklardır dimi abilerim:D çok sağol abi...

10. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    apdullah dodurgaya bu hafta giden arkadaşlarım elleri boş geldiler bunun en büyük sebebinin aşırı rüzgar olduğunu düşünüyolardı ki bu gün bir müşterimle konuşurken konu balık avına geldi haliyle avlaklar hakkında konuşurken dodurgadan gecen hafta bir balıkcının 3 pikap balık doldurup tavşanlıda sattığını söyledi:mad: :mad: bu anlatan arkadaşda sürekli balığa giden ustadlarımızdan biriydi.

Yinede gidicem dersen gittiğinde 2 yer var biri derin diğer sığ taraf. sığ taraf zaten gittiğinde gözüne çarpacaktır tamamen toprak derin taraf ise yamaç.. Biz hafta sonu fırsat bulabildiğimizden hep sığ taraf boş bulup orda oltalarımızı attık.. Sığ tarafa gecersen mantarlı gezer olta ile iş yapamazsın kesinlikle çapari kullan.. En güzel yem mısır yemlemek için kapanaltından zaten yazar yemlik mısır al kaynat zaten büyük ve kokulu olacağından yemleme için ideal. Oltalarına ise yine aynı yerde şeker mısır denilen buruşuk mısırlar var bundan da yarım kilo al bu şeker mısırını koy bir şişenin içine ve güneşin altında bırak kendi kendine şişeceklerdir. Sallama atacaksan balıkcılar yerine yine kapanaltında haşhaş çeken bir yer var burda taze kalıp küspe bulabilirsin bu taze yağlı küspe çok iş yapacaktır. Sallamalarının ucuna kalın toprak solucanı yada mısır takarak şansını arttırabilirsin.. eğer derin yere yani yamaclık kısma gidersen gezer mantarlı oltanla iş yaparsın yinede çaparin olsun atacak. Sabah çok iş yapmaz öğlene doğru balıklar vurmaya başlıyor rüzgarlı olduğunu bakma rüzgarlı havada şansın daha çok.. Yolu ise 1 cisi seyit ömer yolu bu yolu baban biliyosa burdan direk dodurgaya varırsın. 2 yol eskişhir yolu kümbet denilen yerde benzinlik var ordan donerek dodurga yoluna çıkarsın ama eskişehir yolundan gidersen sığ tarafa girebilirsin. Şimdiden rastgele

11. Jens

Jens

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    4 kg Sazan
    Sana yer olarak tek tavsiyem bentin sağına yada soluna doğru oturmanız olacaktır.Kayalıklar yada kırmızı torprak denilen yere.Tabi boş olursa:D genelde olta atacak yer olmuyor bahsettiğim yerlerde ama nasip artk.Dodurganın en veirmli yerleri buralardır.Ayrıca yem olarak mısırdan başka bişey götürme solucan falan hiç uğraşma derim ben.İyi yemleme yaparsanızda iyi balık alabilirsiniz.Çapari ve mantarlı daima iş yapar.3-4 senedir hiç boş çevirmedi beni dodurga :D
    Şansınız bol olsun rastgele...

12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Apocan bana hacet kalmamış arkadaş gayet güzel anlatmışlar. Yol olarak seyitömer tarafını seç, daha kolay olacaktır. 30 Agustos zafer bayramanı dodurgada kutlayacaksın demek. Hadi rastgele.

13. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    günaydın arkadaşlar,hayırlı işler.

14. [​IMG]

gunaydınn kütahya:)

15. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Kütahya Günaydın hayırlı işler.

16. flazer

flazer mehmet ali filizer

Favori Kamış:
    YILMAZ 90 LIK ZIPKIN SHEAKPER MAKARALI OLTA VEDE ALBA NIN KAMIŞLARI
    En İyi Avı:
    TATLI SUDA 43 KG AYNALI SAZAN(rüyamda)5,5kg aynalı sazan,6KG DÜZ SAZAN, DENİZDE 2KG MIGRI
    herkese selamlar günaydınnn;)

17. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    günaydın hayırlı işler herkese

18. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    selam veren tum abi ve kardeşlerimize aleykum selam sizlerinde gününüz hayırlı avlarınız berektli olsun..
    Özlem hanım saolsun arasıra sabahları gelirken kahvesini esirgemiyo onun içinde ayrıca teşekkürler

19. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama:D daha yeni kalktım.Abilerime dodurga hakkında verdikleri bilgiler için çok teşekkür ederim hepinizden allah razı olsun bu bentin oraları derin olan yerler dimi bide onu söylerseniz tam süper olcak:D

20. mihtaroglu

mihtaroglu Melih

Favori Kamış:
    olta.sallama.
    En İyi Avı:
    pullu sazan 4 kg.
    herkese günaydın.dün yoktum geçmiş kandiliniz mübarek olsun ALLAH tekrarlarına erdirsin.