Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. kartal 0943

kartal 0943

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    aynalı sazan, 6,5 kg.
    Kütahyalı Arkadaşlar Bende Foruma Yeni Üye Odum DPÜ' de Çalışıyorum Sizlerle Av Yapmak İsterim Herkeze Rast Gele

2. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    aramıza hoşgeldin abi keyifli paylaşımlar bide profilinden imza ayarlarını yaptınmı tam süper olcak (isim yaş falan fıstık...) hitapta kusur etmeyelim diye;)

3. Jens

Jens

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    4 kg Sazan
    Merhabalar arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum ama bundan sonra umarım hep burdayım.İyi paylaşımlar.Herkeze rasgelee :):) :)

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Mehket Gökçen ve Burak Aslan kerdeşlerim, Aramıza hoş geldiniz, umarım sitemizde keyifli vakit geçirirsiniz, paylaşımlarınızı bekliyoruz. Mutlakki hep beraber organizasyon yapacaz, hem tanışma hem eğlenme amaçlı olacak. Saygı ve sevgilerimle.

5. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Günaydın

Selamün Aleyküm çiniler şehri Kütahyanın güzel insanları,Ilıca,Yocalı,Tavşanlı,Simav,Gediz hepinize merhaba hayırlı işler.

6. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    Günaydın Kütahya hayırlı işler olsun.

7. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Sizede günaydın Eskişehir. Bu arada bende Eskişehirliyim. Çiftelerden. Hemşeriyiz.

8. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Eyvallah kardeş

9. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    formumuza yeni katılan mehmet abi burak kardeş hoş geldiniz. gün geçtikce organizasyon yapmak için arkadaş sayısı artıyo gürkan abi bu durumu değerlendirmeye almak lazım..

Aleykum Selam mustafa abi Veysel kardeş sefalar getirdiniz sizilerede günaydın hayırlı işler...

10. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Serdar kardeşim ben herzaman hazırım. İstediğiniz zaman yapalım bir organizisyon. Şimdiden başlıyalım değerlendirmeye önce fikir ve düşünceleri alalım, Tavsiye edilen veya istenen bir yer varmı? mesala arkadaş şurda daha iyi olur güzel avlak yeri bizede uyar diyenleri bi görelim sonra mevcut belirleyip gideceğimiz yeri kararlaştırırız, Yer ve mekan benim için hiç önemli değil. İsterseniz vanda bile deyebilirsiniz benim için no problem, her yer uyar. Mesela tarih olarak bu pazar değil ondan sonraki pazar uyarmı, anca konuşup anlaşıncaya kadar on gün geçer zaten. Müsait olanda olmayanda gelende gelmeyende bildirsin. Saygı ve sevgilerimle.

11. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Mustafa kardeşim sen bizim ilçeleri falan saymaya başladın, artık sen bizim köylü olmuşsun yahuuu. Aleynavealeykümselam, sizlerede hayırlı işler bol kazançlar diliyorum. Veysel kardeş halen foto koymadın bizim bölüme ayıp oluyo haaa valla senle bida balığa gitmem bak ona göre. :p :p

12. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Eskişehir fotoğrafları

Veysel göndermiyecek şu fotoğrafları bari ben göndereyim.

Kütahyalı kardeşler işte burası Eskişehir bende buralıyım ama ben Kütahya,yı daha çok severim nedenmi! anladınız siz onu.

13. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Selamın aleyküm abiler.
    Organizasyon olayı güzelde, benim bir önerim var. Ben bu siteye yeni üye oldum biliyorsunuz. Herkezi burdan tanıyorum. Yani burda konuştuğumuz kadarıyla. Öncesinde tanışmak amaçlı kısa bir program ayarlayabilirmiyiz. En azından ben abilerimi ve kardeşlerimi tanımak isterim. Bahsettiğiniz organizasyona gelmeyi çok isterim, ordada tanışılır zaten ama ben yeni evlendiğim için gece kalmalı bir av programına katılamam. Tabi takdir sizin. Çoğunluk nasıl isterse ona uyamaya çalışırım.

14. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Gürkan abi ramazan girmeden olursa iyi olacak ama avlak yeri konusunda araştırma yapmak lazım bu hafta sonu ben yokum haftaya ornagize olabilirsek özellikle pazargünü katılım konusunda problem benim açımdan olmaz..

15. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    İlke tanışmak istersen Akdemirler işhanında iş yerim var (armadabilgisayar) saolsun gürkan abi geçen hafta sürpriz yaptı çayımı içmeye geldi oturduk sohbet ettik. Herzaman beklerim.. Organize konusuna gelince elbette bende gece avına pek gelemeyebilirim bilmiyorum ama öncü bir grup giderde yeri ayarlar ve yemleme yaparsa oda baya güzel olur gece gelemeyenlerde sabah erken saatte katılım yapabilirler.. Zaten amaç tanışmak ve sohbet etmek varsa nasibimiz alırız bir kaç parçada balık oda tuzu biberi olur..

16. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    İnşaallah abi yanına bir ara uğramaya çalışacağım. Ben hep birlikte nasıl olur demiştim. Ama senin dediğin gibide fena olmaz. Gece gidemeyenler sabah erken giderlerse oda hoş olur. Ama haftaya pazar ılıcaya gideceğim için benim biraz yaş gibi duruyor :(. Ama siz programınızı bozmayın katılım olursa gidin bence.

17. 43_abdullah_91

43_abdullah_91

Favori Kamış:
    3 makaralı-2 fiber-10 sallama
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 3 kg
    selamın aleyküm abiler öncelikle aramıza yeni katılan abilerimede bir kez daha hoşgeldiniz demek istiyorum gürkan abi benim durumları biliyon 29 dan sonra izin alabilirsem gelirim bu arada odamızdaki kişi sayısı baya baya artıyo bea:)

18. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Arkadaşlar önemli olan yerin kesinleşmesidir. Ben geceye kalamam ben öleden sonra gelirim bunlar bahane, herkes istediği zaman gelir, şu saatte orda olacaz diye ayetmi yazılı. Önemli olan hangi hafta buluşacağız ve nerde toplanacağız, geresi vatandaşın kendisine kalmış, mesela ben cumartesi öğleden sonra çıkarım, bazı arkadaşlarda pazar öğleden sonra gelir benim için hiç bir problem yok, önemli olan o hafta orda buluşup tanışıp kucaklaşabilmek. Saat hiç önemli değil, sadece yarım saat gelip gitse gene yeter önemli olan katılabilmek. Mesela gideceğimiz yer uzak olursa, benim ata binebildiğiniz kadar binin, zaten bu işler için bi münibüs düşünüyorum yakın zamanda. Şu andaki araç otomobil, aldığı kadar gideriz almayanlarada ikinci turu yaparız gerekirse. Saygı ve sevgilerimle.

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Mustafa kardeşim resimler için teşekkürler biz Eskişehiri gezmeyeli baya bir değişiklik olmuş burayı bilmeyen ilkdefa gören birisi burası yabancı bir ülke zanneder çok güzel fotolar.

20. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Selamün Aleyküm Kütahya hayırlı Cumalar