Kütahya ve Çevresi Organizasyon ve Tartışma Platformu

Konu, 'Bölgesel Amatör Balıkçılar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. günaydın kütahyaaaaa:)
    URL=http://imageshack.us][​IMG][/URL]
    Shot at 2007-08-20 kahveler benden bu sabah

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı: 21 Ağustos 2007
  2. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sevgili arkadaşım, herşeyden önce imza ayarlarınızı yaparak başlarsanız size cevap yazma gereğini duyacağız. Bunlar olmazssa size ne şekilde hitap edeceğiz. Lütfen acele ediniz. Cevap yazmak için sabırsızlanıyorum. Yaşını ve memleketini belirtirsen çok memnun olacağız.

3. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    gürkan doğuluşahın ilerisinde inli göleti var oraya gittinmi veya bilgin varmı.

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Cahilt abi şu sıralar iş yapmıyor, Giden üç beş arkadaş hep boş döndüler, bundan iki yıl önce güzel balıklar almıştım, bu sezon birkere gittim boş döndüm.

5. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Porselen şehri, çiniler diyarı Kütahya dan ablama kucak dolusu sevgiler. Sayfamızı ziyaret ederek bizleri nasıl mutlu ettiniz tahmin edemezsiniz. Sonsuz teşekkürler.

6. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    oradan gelenler oldu makaralı olta ile uzaktan iri balık almışlar.

7. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    teşekkür

ilginize çok teşekkür ederim arkadaşım. gayet açıklayıcı olmuş. sağolasın

8. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Abi hatırlıyorson iki üç hafta önce dereyalaktan güzel avlar ile dönmüştüm, Yıllardır giderim dereyalağa fakat bir türlü balık tutupta gelememiştim, nasip bu işler biliyorsun. Gören bütün arkadaşlar bu balıkları ordanmı tuttun diye giybet ettiler, burdada mutlak balık var, ama her giden arkadaş boş dönüyor, ama sizin nasibinizde varsa bilemem belkide bobeçler şöyle, bu işlerin uzmanı, timi gelse diye bekliyorlardır,:p :p eğer nasibinizde varsa alırsınız, haydi rastgele.

9. esk balık timi

esk balık timi

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    haftanın en iyisi
    günaydın arkadaşlar,hayırlı işler.

10. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Mavi çocuk

Mavi çocuk rumuzlu abimizmi kardeşimizmi imza ayarları olmadığı için bilemiyorum. Forumdan balık muhabbetinin uzak olduğunu ve börtü böcekle sayfa doldurulduğu konusunda hatırlatma yapmış, kendisine ikazından dolayı teşekkür ediyorum. Fakat bizler profosyonel balıkçı değilizki günlük balık konuları yazalım, mutlaka her hafta balığa giden arkadaşlarımız azda olsa raporları yazıyorlar, diğer geri kalan hafta içlerindede müsadenizle birbirlerimize hal hatır soralım. Zaten haftada bir gidebilirsek gidiyoruz, herkezin işi gücü var çalışıyoruz kardeşim, en ufak bir fırsat bulunduğunda oturuyoruz bu düzenin başına kim var kim yok insan mutlak birşeyler yazmak istiyor. Tabiiii (içinden geliyorsa) bunlar börtü böcekmi oluyor şimdi.

11. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Mavi Çocuk isimli şahısa

Arkadaşımızın eleştirisinde kimi ve neyi kast ettiğini anlamış değilim ben şahsen Eskişehirli olmakla birlikte Kütahya şehrine ve insanına olan saygımdam her sabah girip selam verip hayırlı işler diliyorum eğer bu ters gelmişse veya yanlışsa o zaman tamam arkadaşımız haklıdır ama Kütahya ve çevresi forumundaki diğer üyelerimizin bu arkadaş gibi düşünmediğini biliyorum (bu mesajıma gelen yorumlara göre bundan sonraki günlerde selam verip vermeme konusundaki kararımı vericem) bu günlük=SELAMÜN ALEYKÜM KÜTAHYA HAYIRLI GÜNLER HAYIRLI İŞLER::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

12. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Katılıyorum Gürkan abi,
    İnsanlar sabahları selam veriyor, kısada olsa bir muhabbet dönüyor. Hiçbirşey yazılmamasından iyidir.Böylelikle foruma ilgi olduğuda anlaşılıyor. maviçocuk isimli abimiz/kardeşimiz "amacım muhabbeti ortadan kaldırmak falan değil" demiş. Ama eminim bu yazışmalarda olmasa muhabbet ortadan kalkar. Gürkan abimizinde dediği gibi bizler profesyonel(fanatik) balıkçı değiliz ki her söylediğimiz avla-balıkla ilgili olsun. Kaldıki eminim onlar bile ara sıra bu tarz sohbetler ediyordur. Bence muhabbetimizi bölmeyelim.
    Bu arada herkese günaydın :)

13. ilkea

ilkea

Favori Kamış:
    Makaralı mantarlı olta
    Aleyküm selam Mustafa Abi. Sen selam vermeye devam et. Şahsım adıma ben bundan hoşnutum.

14. Jashuaa

Jashuaa

Favori Kamış:
    olta, bol şalvar ve kaşar peyniri :)
    En İyi Avı:
    laspir 5kg, sakarya nehri.
    Günaydın Kütahya ahalisi. hayırlı işler olsun.

15. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr

Aleyna ve Aleykum Selam Mustafa abi ben bundan sonra karar aldım her sabah sizin sayfanıza gelip tüm gününüzün iyi geçmesi için sizler gibi içten ve samimi dileklerimi yazıcam. Tabi fazladan bir bardakta bana ayıracak çayınız varsa :)

Gürkan abi sonuna kadar haklı Mavi çocuk isimli arkadaşın yada abimizin sanırım uyarısındaki amaç yanlış anlaşılmış. Bu ortamda bizi birbirimize bağlayan 1. unsur bence aradaki saygı ve sevgi. Buraya Kütahyalılar sayfasına kim gelirse gelsin sevgimiz ve saygımız herzaman olacaktır. Selam verecekler konuşacaklar bizlerde eşlik edicez Elbette Avlarımız,Avlaklarımız, Kullandığımız takım,yem. vs bilgileride paylaşıcaz ama kendi şahsım adına Haftada 1 defa balık avına gidiyorum burdan bunu kaç defa yazabilirim , Ancak forumda yeni mesajlara baktığımda içinde Kütahya ismini gördüğümde ve mesajında sıcak ve samimi bir şekilde yazılmış selamlar hoş sohbetler olduğunda bundan herkezinde mutluluk duyacağı aşinadır. Bu arada sanırım bu hafta balık tutmaya gidenler olmamış. Dun babamlar gitti 10 parça balık almışlar bu gün nereye gittiklerini ve yem olarak ne kullandıklarını sorayım :) Gürkan abi bende bu hafta gidemedim çünki haftaya körfeze gidiyorum nasip olursa 4-5 gün orman kampında sadece balık avı yapıcaz bakalım nasibimize neler gelecek.. Tüm hikaye ve resimleri buraya yazarım. Bu 1 hafta içinde olabildiğince levrek ve cupralar hakkında yeni teknikleri öğrenmek lazım :)

16. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Günaydın Veysel Sanada Hayırlı işler olsun.. Oturbir çayımız iç hele :)

17. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Serdar kardeşime

Ne demek Serdarım hepimiz kardeşiz,bir bardak çayın lafımı olur sana semaver getireyim oraya.Çiniler ve güzel insanlar şehri Kütahya,ya bir kere daha selam olsun.

18. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül muhabbet ister, kahve bahane. eğer burdaki selamlaşmalar hatır sormalar birilerini rahatsız ediyorsa neden hala cevap yazılmadı anlayamıyorum. Mustafa kardeşim muhabbete devam. Allahın selamı üzerinize olsun. Şayet sıkılan veya rahatsız olan varsa katılmayabilir. Katılanlarında başımızın üstünde herzaman yeri vardır. Bu alemde tartırşmak kavga etmek için değil, kardeşce dostluklar kurmak için varız. Mutlakki balıkcı sitesi altında yazıyoruz, haaaa hiç balıktan bahsetmesek arkadaşa hak vereceğim. Bu yazıyı yazan arkadaş galiba bu sayfayı tam olarak okumamışki böğle konuşuyor, buyrun araştırması bedeva bakın şöyle arka sayfalara doğru kaç mesaj ara ile balık muhabbeti kesilmiş bi araştırın. Bu arkadaşta biran önce kimliğini gösterse iyi olacak,yoksa pc nolarındanda çıkarabiliriz. Amacımız kavga değil, neden selam sabah kesilsin börtü böcek muhabbeti densin. Bu arkadaş kaç defa yazı yazmış merak ediyorum doğrusu. Saygı ve sevgilerimle.

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Eyvallah veysel kardeş, odamıza sende hoşgeldin. Bu ara resimleri göremez olduk, senin balın kesildi galiba,:p :p Hadi artık şöğle sakaryadan bi yayınla göster kendini, laspiri gördükten sonra arkası kesildi.

20. mustafadinç

mustafadinç

Favori Kamış:
    Fiber olta
    En İyi Avı:
    Sazan 4 kg
    Eyvallah kardeşim aynen muhabbete devam.